Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדייהטסו שרייד 97 הזרקה, איזה חברות ספציפיות של נוזל קירור ירוק כמובן

מתאים לראש מנוע ולא יאכל אותו עם הזמן

עדיף שרק בעלי ניסיון יענו

תודה רבה

נ.ב

האם פרסטון בקבוק צהוב מתאים?

פורסם

כמעט כל המנועים היום הם עם ראש אלומיניום אבל אלומיניום זה לא אלומיניום טהור אלא סגסוגת.

כעיקרון הכי טוב זה להיצמד להמלצות היצרן שיודע בדיוק איזה חומרים באים במגע עם נוזל הקירור אבל כל נוזל קירור מחברה מוכרת ואיכותית יהיה טוב מספיק ופרסטון היא בהחלט חברה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמעט כל המנועים היום הם עם ראש אלומיניום אבל אלומיניום זה לא אלומיניום טהור אלא סגסוגת.

כעיקרון הכי טוב זה להיצמד להמלצות היצרן שיודע בדיוק איזה חומרים באים במגע עם נוזל הקירור אבל כל נוזל קירור מחברה מוכרת ואיכותית יהיה טוב מספיק ופרסטון היא בהחלט חברה כזו.

איזה נוזל של פרסטון?

Prestone® Extended Life Antifreeze/Coolant

ה 50/50 או ה 70/30?

או ה Prestone® 50/50 Ready-to-use Prediluted Extended Life

Antifreeze/ Coolant ?

תודה

פורסם

זה לא משנה, אני חושב שהייתי לוקח את עצתו של הבחור שפרסם לפני מתקשר לחברה ושואל האיזה נוזל קירור הם משתמשים.

כמה פשוט וכמה קל.

פורסם
זה לא משנה, אני חושב שהייתי לוקח את עצתו של הבחור שפרסם לפני מתקשר לחברה ושואל האיזה נוזל קירור הם משתמשים.

כמה פשוט וכמה קל.

לא יודע אם מומלץ לדבר עם היבואן, לפעמים יש להם עסקאות עם חברה מסוימת

ולכן הם ממליצים רק על המוצר שלו למרות שזה לא הכי מומלץ לפני היצרן.

פורסם

לא נראה לי שהיבואן ייקח סיכון ושים משהו שאינו מתאים לרכבים שהוא מטפל בהם והם הינם באחריות תסכים איתי?

כן יש להם אולי הסדר עם חברה זו או אחרת אבל זה לא אומר שזה לא מתאים.

• תוכן חדש...