Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

השמועות היו רבות בתקופה האחרונה ולמרות שהוכחשו מספר פעמים לכולם כבר היה ברור שזה רק עניין של זמן עד שנקבל אישור סופי.

אז עכשיו זה רשמי וזה כאן.

MINI הודיעו כי הם חברו לקבוצת PRODRIVE והחל מעונת 2011, כלומר מהעונה הבאה, הם יתחרו עם קבוצה רשמית באליפות העולם בראלי.

העונה הראשונה של הקבוצה תהיה עונת הרצה במספר מצומצם של אירועים שיהוו בעצם הכנה לעונת 2012, שם תתמודד הקבוצה בכל הסבב העולמי.

המכונית בה יעשה שימוש תצויד במנוע BMW 1600 סמ"ק מוגדש טורבו, על פי התקנון החדש והשילדה של המכונית תתבסס על דגם ה-Countryman.

המכונית עוד לא התחילה לזוז באופן רשמי אבל שמות של נהגים שנקשרו לקבוצה כבר יש.

הראשון הוא מדס אוסטברג הנורבגי הצעיר, שויתר העונה על נהיגה תחרותית בכדי לסייע בפיתוח המכונית. הנהג השני שנקשר לקבוצה הוא כריס מיק האירי, לשעבר בן-חסותו של קולין מקריי ז"ל וכיום אלוף ה-IRC לעונת 2009 שנוהג בפיז'ו.

הנהג השלישי הוא PG אנדרסון ששמו קושר גם לקבוצת פורד והשם ה"חם" ביותר ברשימה הוא מרקוס גרונהולם הוותיק שאמר כי הוא מוכן לחזור מפרישה עבור כסא המרוץ של המיני. גרונהולם כזכור נהג במדי PRODRIVE בראלי פורטוגל בשנה שעברה, עם הסובארו אימפרזה WRC .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

צד את עייני המנוע 1600 סמ"ק מוגדש של BMW. סתם אנקדוטה...

פז'ו החלו להשתמש במנועים כאלו בדגמים החדשים. למשל ה 3007 החדשה מצויידת במנוע בנזין 1600 מוגדש המספק כ - 160 כ"ס. נראה לי שגם עוד כמה דגמים. ראש המנוע הוא של BMW לדעתי- ואולי כל המנוע?

אני מעריך שכמובן אין כל קשר למנוע התחרותי של המיני - ואולי יש?

דובי?

אלון

פורסם

אלון

עד כמה שאני יודע זה כן אותו מנוע שפותח במשותף על ידי BMW ופיז'ו .

אבל חשוב לזכור כי זה רק בשלב הבסיסי , משם PRODRIVE לקחו אותו והמשיכו בפיתוח עצמאי (אני לא בטוח שאפילו ב-BMW יודעים מה יש שם..) ממש כמו שעשו בזמן שהריצו את הסובארו.

כזכור, אז הם לקחו סובארו מיפאן, פרקו לחלוטין והרכיבו חבילה משלהם שעברה הומוליגציה, ללא מעורבות ישירה בעצם מצד היצרן.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...