Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשל לשאלה שלי מאתמול לגבי כוחות סוס של מנוע (מי שקרא,יודע במה מדובר).

השאלה שלי הייתה מה יכול להיות הגורם להורדת כוחות סוס של מנוע (163-יצרן,91.7-בדיקה קומפיו-טסט).

להלן מפרט יותר מדוייק של התוצאות שניתנו למנוע,אולי זה יעזור להגיד לי כמה בערך מנוע כזה יכול לחיות:

בלוק מנוע: בלאי יתר,נזילת שמן,נזילת שמן בין המנוע לגיר,רכש אביזרי מנוע\רצועה\מותחנים וגלגלות,אבנית חלודה וסתימות.

מערכת תיזמון: רעש שסתומים,החלף חגורה\רצועות\שרשרת זימון

מערכת קירור מנוע: קורוזיה וסימני נזילות מים מחיבורים,צינורות יבשים,קורוזיה\אבנית\סתימות ברדיאטור.

ראש מנוע: נקישות\רעש יתר בגל זיזים,קורוזיה\אבנית\סתימות.

כמו יש לציין שהאוטו רועד מעט כאשר הוא עומד (מהירות 0 ק"מ) וכשאר הוא עובר את ה-100 ק"מש (בעיית ציריות?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...