Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בשלבים מתקדמים של התקנת מערכת באוטו בפעם הראשונה.

סיימתי לעשות את הדברים הבאים :

1. איטום דלתות.

2. העברת חיווט (RCA, כבלים לרמקולים, REMOTE, קבל מתח)

3. חיבור הגבהות לקומפוננט מקדימה.

4. חיתוך פאנל אחורי לבגאז' שיחזיק את כל העסק (מגבר,קבל, קרוסים, פיוז)

עכשיו יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל לחבר בין כל הציוד...

1. ברשותי HU של CLARION דגם DXZ785USB יש לו 6 יציאות RCA , באיזה אני צריך להשתמש ? (קומפוננט מקדימה ו 2 רמקולים מאחורה), ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי .

2. יש לי כבל מתח 4גיג' האם גם כבל מינוס צריך להיות 4גיג' או שאפשר יותר דק ? ואיך אני בדיוק מחבר לשלדה את הכבל הזה? איך אני יודע איפה זה השלדה ?

3. יש לי קבל בבית מהאוטו הקודם של אח שלי, החלטתי שאני מחבר אותו. אני חושב לחבר אותו בצורה הבאה : כבל מתח > פיוז >קבל > מגבר . האם זה נכון ?

4. ועוד שאלה - אני צריך להשתמש עדיין בצמה הקודמת ? או רק חלק ממנה ? (להשאיר את הפלוס והמינוס ? אין צורך יותר בחיבור המקורי של הרמקולים?)

זהו, מחכה לתשובות שלכם. מת לשמוע כבר איך המערכת עובדת :twisted:

פורסם

1. אין לך את חוברת ההתקנה שלו?

קידמי- אפור, אחורי- שחור.

2. המינוס צריך להיות לפחות בעובי של הפלוס, לא פחות.

חיבור מקובל הוא לאחד הברגים של המשענת האחורית.

3.חיבור הקבל הוא במקביל למגבר, אורך הכבלים צריך להיות קצר מבערך 35 ס"מ (לפי המלצת יצרני הקבלים).

4. אתה יכול להשתמש באיזו צמה שאתה רוצה, בכבלי הרמקולים כבר אין לך צורך.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

אין לי את החוברת התקנה זה הקטע...

תודה רבה עזרת לי מאוד , מקווה מחר לשמוע כבר צלילים ראשונים של המערכת...

אם יש עוד תגובות אשמח לשמוע.

פורסם

שלום לך ואני מקווה שתסיים את הבנייה בהמון הצלחה

לגבי שאלותיך אני אנסה לעזור ובהנחה שהבנתי את כוונתך בשאלות

1.יציאות ה-RCA הן בדרך כלל בזוגות כשסט אחד מתחבר למגבר שמפעיל את הסט הקדמי ועליו רשום FRONT

זוג יציאות שני הוא להתחברות אל המגבר של הרמקולים האחוריים ועליו כתוב REAR

וזוג יציאות שלישי הוא לטובת המגבר שמפעיל את הסאב ועליו בדרך כלל כתוב SUB

2. עדיף שכבל המתח יהיה כבל טוב ועבה, אם יש לך כבל 4G יהיה זה אך נכון להשתמש בחתיכה קטנה לטובת המינוס

ניתן לחבר את המינוס לאותו בורג שחגורת הבטיחות האחורית מוברגת עליו

3. כן זה הסדר הנכון לחיבור קבל, שים לב שהנכון הוא לחבר את הקבל כמה שיותר קרוב למגבר

4. אמת אתה צריך להשתמש בצמה של המכשיר לטובת מתחים ורמוט הפעלה, את חוטי הרמקול שאתה לא מחבר פשוט תבודד ותארוז אותם באיזולירבנד

מקווה שעזרתי ואשמח לעזור בהמשך

שוב בהצלחה

דרור

פורסם

דרור, שים לב שבקלריון הנ"ל היציאות משתנות בהתאם להגדות של מצב המכשיר, בין נורמלי (קידמי אחורי וסאב) ועד מצב

3WAY, לכן על הכבלים עצמם לא רשום כלום.

מתחדשת*

• תוכן חדש...