Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חברת אמדוקס עברה מחברת ליסינג חיצונית לניהול הצי באופן עצמאי ומציעה דגמים חדשים של רכבים.

אני מתכוון לבחור רכב מקבוצה 2 ומתלבט בין שני הרכבים הבאים:

Opel Corsa - גרסת חמש דלתות - בתוספת מערכת מולטימדיה (GPS + DVD + USB, 4 גיגה זיכרון)

Suzuki Swift

שניהם דגמי 2010 עם תיבת הילוכים אוטומטית.

כרגע יש לי גטס והתאוצה הנמוכה שלה מאוד מפריעה לי. לכן חשבתי לקחת את הרכב בעל הביצועים היותר טובים, ולפי הנתונים היבשים ה-Swift נמצאת ביתרון. מצד שני הקורסה מעוצבת כמו מכונית ספורט וזה קצת מבלבל אותי.

אשמח לשמוע כל מה שאתם יודעים על הדגמים האלה ובמה אתם הייתם בוחרים.

בנוסף אפשר לבחור את Suzuki SX4 או Citroen C3 בעלות גבוהה יותר. אם תגידו שהיתרון שלהם עצום על פני הקבוצה הקודמת, אולי אחשוב בכיוון הזה.

פורסם

כבר הייתה פה התלבטות דומה ואני ציינתי שהייתי מעדיף את הקורסה עקב תא נוסעים נעים יותר ואיבזור עדיף וגם משום שהמחליפה של הסוויפט כבר הוצגה בחו"ל ותגיע ארצה בקרוב.

אם אתה מעוניין בתא הנוסעים האיכותי יותר ובאיבזור העדיף של הסיטרואן אז התוספת תהיה שווה.

אם למרחב של ה-XS4 אינך זקוק אז התוספת עבורה מיותרת.

בהצלחה.

פורסם

מייק, תודה על תגובתך. רק לא הבנתי - איך זה רלבנטי אלי שלסוויפט יש מחליפה? מדובר בליסינג מהעבודה כך שאין משמעות לירידת הערך של הרכב (ולצורך העניין גם לא לצריכת הדלק או מחיר תיקונים וחלפים). בסה"כ אין לי התלהבות מהסוויפט מלבד העובדה שיש לה 1500 סמ"ק ובתקווה שהיא תתן לי לבצע עקיפות בצורה חלקה יותר מהקורסה.

פורסם

אני חושב שזה קצת מבעס לנות רכב שכבר מוחלף והוא נמצא בסוף ימיו למרות שבמקרה של הסוויפט היא לא מרגישה זקנה ועייפה אלא עדיין צעירה ורעננה.

אגב איזה דגם מוצע לך? ה-GLS או GLX?

המלצתי אלייך אם עניין הביצועים כל כך מטריד אותך היא נסיעת מבחן ב-2 הרכבים בסוכנויות של היבואנים וכך ההתלבטות תהיה קלה יותר.

פורסם

אני הייתי הולך על האופל, מה גם שאתה מקבל DVD.

הביקורת העיקרית כלפיה היא שהיא לא זריזה כמו הגולף או המזדה 2.

פורסם
אני הייתי הולך על האופל, מה גם שאתה מקבל DVD.

הביקורת העיקרית כלפיה היא שהיא לא זריזה כמו הגולף או המזדה 2.

תנסה להוציא מכוניות אחרות מהמשוואה - אנחנו מדברים כאן רק על הקורסה ועל הסוויפט.

בת'כלס מעניין אותי המוזיקה, וראיתי שבסוויפט יש תמיכה בדיסקים של MP3, זה אומר בערך 170 שירים לדיסק, לא רע בכלל.

אחח, התלבטות קשה...

פורסם

לסוזוקי סוויפטיש יותר נוכחות מאשר לקורסה מה גם שהיא מהירה הרבה יותר ממנה לחבר שלי יש גם סוויפט מליסינג והוא לא אמר מילה אחת רע עליה.

החיסרון היחידי שלה כמו שכבר אמרו פה זה שבעולם כבר נימצאת המחליפה שלה....

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

באופן כללי בתא הנוסעים של הקורסה תהיה הרגשה יותר רעננה וצעירה, מה גם שהיא יותר איכותית מבחינת תא הנוסעים (איכות חומרים והרכבה) ואם היא מקבלת אבזור כמו שמתאים לך, אם המנוע החלש יחסית לא יפריע לך עדיף ללכת עליה, תבצע נסיעת מבחן ולדעתי זה מה שיכריע את הכף, ואם התוספת לא משמעותית, הC3 החדשה משלבת בין היתרונות של שתי המכוניות עם מנוע 1.6 ליטר חזק יחסית ואיכות פנים טובה מאוד. שווה לראות את שלושת המכוניות לפי דעתי, זו החלטה לא פשוטה וכדאי לשקול את כל האופציות לעומק.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
תנסה להוציא מכוניות אחרות מהמשוואה - אנחנו מדברים כאן רק על הקורסה ועל הסוויפט.

בת'כלס מעניין אותי המוזיקה, וראיתי שבסוויפט יש תמיכה בדיסקים של MP3, זה אומר בערך 170 שירים לדיסק, לא רע בכלל.

אחח, התלבטות קשה...

ובקורסה תקבל USB.. אלפי שירים בSTICK אחד :)

• תוכן חדש...