Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,קניתי לא מזמן את הרכב ,סיאט איביזה קופרה 2007 , הרבה נוסע מצוין אבל כמובן שהוא מגיע מהמפעל מאד מאד אנמי וצריך לדחוף לו איזה זריקת עידוד.

אני מאד מתלבט בין הצ'יפ שכמעט הרוב נוסעים איתו על הרכב (Absulute של אי אנד איי בתוספת של ברז/בוסט קונטרולר).

ובין שאר הצ'יפים היחסית חדשים יותר שמציעים בארץ : Revo stage 1 ,Apr,UNITRONIC וניראה לי ששכחתי עוד אחד...

יש רשמים מה יותר כדאי להתקין על הרכב?

הסט אפ שיהיה על הרכב זה צ'יפ ואינלט כרגע ולא יותר מזה..(מטעמי תקציב)

פורסם

הנושא נטחן עד דק בפורומים. תעשה חיפוש.

בגדול כל סדנה נותנת כמה שעות ניסיון חינם עם הצ'יפ שלה,

תנסה ותראה מה הכי טוב לך.

לי יש צ'יפ של אפסולוט (לא אבסולוט - זה לא וודקה) מ-E&A ואני מאד מרוצה.

פורסם

טוב אני אשתדל להשחיל תגובה לפני ששמים על הנושא מנעול אחד גדול.

היום לשמחתנו ישנם מס' אופציות טובות לרכבי ה-1.8T ובכלל.

החל מצ'יפי מדף "סטנדרטיים" וכלה בתוכנות "קאסטום"-מותאמות אישית לפי רצונו של הלקוח ומתחשב בכל פרמטר.

חלק נכבד ממנועי ה 1.8T נוסעים עם אפסולוט שמשווק ע''י e&a,והוכח כצ'יפ מדף הכי חזק למנוע הנ''ל.(יש שיחלקו עליי אך אין המטרה כרגע לעורר ויכוח).

אני אמליץ לך מה שאני תמיד ממליץ,גש לכל אחת מהסדנאות בקש התקנת ניסיון ועשה סיבוב,לאחר מכן תחליט מה טוב בשבילך.

מניסיון שלי עם אפסולוט מדובר באחלה צ'יפ,נותן מעל ומעבר לשימוש היומיומי.

יש לך סתם בתור אופציות:אפסולוט,apr,ריבו,giac.

המלצה אישית שלי צ'יפ קאסטום פתוח לבוסט קונטרול,אמנם קצת יקר אך שווה כל שקל.

שיהיה בהצלחה!:-)

פורסם

כמו שנאמר, הנושא דוסקס רבות בפורום, בצע חיפוש!

ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...