Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סובארו פורסטר

אם כבר סובארו,אז אאוטבק,הרבה יותר רכה ונוחה ליום יום.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

בחודשים האחרונים אני רואה יותר ויותר על הבישים רנו קנגו החדשה, מסחרית שיש לה גם דגם עם מנוע בנזין וגיר אוטומטי .

מכונית נוחה, מרווחת, גבוהה, שימושית מאוד ויכולה בקלות להחליף מיניוואן . הגימור הפנימי השתנה לטובה (בהשוואה לדגם הקודם), לטעמי מכונית יפה .

היא גם יותר זולה מברלינגו החדשה (ידנית +דיזל):

http://www.renault.com/en/vehicules/renault/pages/kangoo.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנני כאן עדיין, פותח האשכול.

עברתי על ניסאן טידה, על סוזוקי SX4, על פורד פוקוס, ואין גבוהה כמו הרנו סניק.

מציעים לי אחת כזו, מודל 2002, 128,000 ק"מ, מטופלת טוב. כל הפלסטיקים במקום.

ללכת על זה?

קראתי עליה כאן בפורום, אוהבים לשנוא אותה, ובעיקר בגלל הגיר שסוחב על גבו מרכב כבד.

הרגשתי את זה מיד בנסיעה הראשונה, אבל אני לא נוסע הרבה מחוץ לעיר, ועושה לא יותר מ12,000 לשנה.

אני שם בצד כסף להחלפת הגיר הקרובה, עדיין ללכת על זה?

פורסם

אני מניח שגם המחיר לסניק כזאת די נמוך (בהתאם למחירון), הרבה יותר נמוך מסוזוקי SX4 (מן הסתם).

אפשר גם לאהוב את סניק - את המרחב, את הנוחות, את הבטיחות, את תנוחת הישיבה הגבוהה.

אם הרכב מתאים לך מכל הבחינות, לך על זה (במיוחד אם אתה מוכן להשקיע בתיקונים במידה ותצטרך).

יש לנו במשפחה סניק 2001, אני לא חושב שאפשר לדבר על האמינות המושלמת, אבל אי אפשר להתעלם מהיתרונות של הרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לחמי הייתה כזאת. מפוארת בטירוף עם שני חלונות גג ומלא פיצ'פקעס שימושיים כמו שרק צרפתים יודעים לעשות.

דווקא הגיר היה המכלול היחיד בו שלא עשה בעיות. כל השאר היה סיוט אחד גדול.

פורסם

נאמניי המכובדים (עדיין איתי?)

ירדתי מהסניק, אין לי יותר כוח לשמאטעס, שבעתי מוסכים, לא עוד.

עכשיו אני רציני בקטע של ניסאן טידה, התאהבתי בה באולם התצוגה. לקחתי מהשכרה ליומיים, ואני נהנה עד הגג (הגבוה, המתאים לי).

הדגם החדש visia מאובזר ונוח במיוחד.

האופציות הן: 2008 מליסינג עם 60000 ק"מ, או חדש מהיבואן ב-60 תשלומים ללא מקדמה!

השאלה היא: למה קרסו עושים כאלה תשלומים, האם זה חשוד?

מבחינת השירות שלהם, קראתי את כל ההשמצות כאן, אני באופן אישי מאד נהנתי מקרסו, פעם כשהיתה לי רנו קליאו.

מה אומרים החברייא?

פורסם

חשבתי שאתה מחפש רכב חדש מליסינג..

בכל מקרה אם משומש בא בחשבון (לפי המחשבה על סניק 2001) אז סיטרואן קסארה פיקסו היא אופציה מעולה.

הרכב גבוה מהכביש עם ישיבה זקופה, מאובזר מאוד (בערך הכל!!) ואמין באופן יוצא דופן לסיטרואן.

החל משנת 2003 במחירון של 30,000.

• תוכן חדש...