Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה לאחר חיפושים רבים מצאתי פיג'ו 307 XSI ידנית שנת 2005 עם 60K וקצת קילומטר.

הרכב טופל במוסך מורשה מהיום הראשון ונעשה טיפול גדול כולל טיימינג ב60K.

לקחתי את הרכב לבדיקה לפני שקניתי אותו והכל יצא תקין חוץ מנזילת שמן מהדיפרנציאל של הקלאצ' או של הגיר לא כ"כ הבנתי מה הבוחן אמר לי, ובעיה נוספת שהקלאצ' קשה ועל זה נאמר לי מהבוחן שזאת לא חייבת להיות בעיה וזה נראה לו תקין יחסית וקניתי את הרכב.

לאחר שבוע של נסיעות הרגשתי שקלאצ' חזק מדי והלכתי למוסך מורשה של פיג'ו והאבחנה היא שהקלאצ' גמור, הם הציעו לי להחליף לאחד חדש של חברת ולאו, החלפת שמן גיר ומחזירי שמן שהבנתי שזה הליך רגיל שמחליפים את הקלאצ' ועל הדרך גם מתקנים את הנזילה שמתוארת בבדיקה.

ההצעה שקיבלתי היא קצת פחות מ4K ופה רציתי להתייעץ איתכם כי זה נשמע לי קצת הרבה ורציתי לקבל חו"ד של חברי הפורום.

סליחה על החפירה, ותודה על העזרה.

פורסם

החלפים שהציעו לי במוסך הם לא מקוריים? כי אמרו לי שרק בחלפים של החברות האלה משתמשים במוסכים המורשים של הרשת..

סליחה על הבורות פשוט נהייתי טיפה מבולבל מכל המידע הזה..

פורסם

לי המחיר נשמע גבוה, אני מציע שתלך לבדוק עוד הצעות במוסכים אחרים , ממליץ מהנסיון שלי על "שאפט" בת"א.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...