Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שרטו לי את האוטו (כנראה עם מפתח) לאורך דלת הנהג והכנף הקידמית. צירפתי תמונה.

אני מתלבט אם כדאי לי לתקן. הרכב יחסית חדש ויקר. במוסך ביקשו 900 ש"ח לפני מע"מ על צביעת 2 החלקים. יש לי בביטוח סעיף שמאפשר בתביעות של עד 4000 ש"ח להפחית השתתפות עצמית ל- 450 ש"ח. השנה כבר תבעתי את הביטוח שלי, כך שבכל מקרה הנחת העדר התביעות לשנה הבאה כבר הפסדתי. כלומר כל העלות שלי תסתכם ב-450 ש"ח.

האם כדאי לתקן, או להתעלם ולשכוח? עד כמה שריטה כזאת תהיה רלוונטית כשארצה למכור את האוטו?

car key scratch e.JPG

פורסם

ממממ, שרטו לי גם עם מפתח את האוטו, אבל במקרה שלי אני חושב שהשריטה יותר עמוקה, ז"א שרואים את הצבע מקור הלבן שמתחת לכחול מטאלי. השאלה היא האם תכשיר כזה יוכל לעזור לי? ובכל מקרה לידע כללי, איך התכשיר הזה עובד?? הוא כאילו צובע על השריטה?

פורסם
ממממ, שרטו לי גם עם מפתח את האוטו, אבל במקרה שלי אני חושב שהשריטה יותר עמוקה, ז"א שרואים את הצבע מקור הלבן שמתחת לכחול מטאלי. השאלה היא האם תכשיר כזה יוכל לעזור לי? ובכל מקרה לידע כללי, איך התכשיר הזה עובד?? הוא כאילו צובע על השריטה?

התכשיר בהחלט עובד אבל רק עם שריטות קלות!! לא גדולות (שיפשוף גדול) ולא עמוקות,התכשיר מוריד טיפה צבע מהאזור שלא נפגע וממלא את השירטה עם הצבע ולאחר ניגוב האזור עם מטלית נקייה לא שמים לב שהייתה שריטה.

פורסם

אם מדובר בתכשיר בסגנון ה- G27 (ניראה לי שמדובר באותו הז'אנר) אז תחסוך את הכסף שלך כי הוא לא יעזור.

ה- G27 הוא לא יותר ממשחת שיניים שאיננה עושה דבר.

• תוכן חדש...