Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, המצערת היא מכאנית. אין כבל כי הדוושה היא אלקטרונית. ניקוי המצערת יעשה גם ע''י בעל מקצוע "רגיל",רק שיידע מה הוא עושה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יעני אין בעייה לפרק אותה ולרסס עם חומר, כי פחדתי שהיא חשמלית ונסתבך אחר כך.

אז עם איזה חומר מומלץ לנקות את המצערת ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, יש עידכון מצב:

מאז שפתחתי את השרשור האוטו נסע ללא תקלות וללא נפילות סלד.

היום עשיתי נסיעה של שעה וחצי עם מזגן אז שמתי לב כאשר אני בא לעצור ברמזור והאוטו נעצר אז הסל"ד יורד רגיל ל 500 ומיד מתחיל לרדת כמעט ל0 אבל שנייה לפני שהאוטו נכבה הואט מתעורר וחוזר ל 500 ובמן עצירה ולקראת נסיעה הוא עושה זאת פעמיים.

אז כיביתי את המזגן ואז נעלמה הבעייה , הסל"ד נשאר יציב כל הזמן!

רק חשוב לציין שכבר איזה יומיים אני מרגיש מייד כשאני מתניע את האוטו אז הסל"ד עולה ל1 ופתאום יורד כמעט ל0 ואז הוא חוזר רגיל.

אז מה יתכן הבעייה אצלי באוטו?

ויתכן שמחר אני אקפוץ למוסך אחר שהוא יותר מקצועי מוסך "מישל" בחיפה, מה דעתכם עליהם?

ואם אפשר קצת עזרה בנתיים.

תודה.

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שסתם ככה יעלו בדיוק על הבעיה. במורשה סביר להניח ישלחו אותך "הביתה" בטענה כי הכל תקין והרכב לא נכבע. או על פי בקשתך "יפשטו" אותך.

האמת יכולים להיות מאה ואחד דברים. אפילו אין לי קצה חוט לכוון אותך. על פניו נראה כי הבעיה במערכת הצתה (אלקטרונית), אבל יכול להיות גם במערכת דלק (מכאנית). יכול להיות גם משהו בנאלי לחלוטין, כמו צינור אוויר שלא יושב טוב או בסגנון הזה. לך תפרק חצי מהאוטו וחפש את זה. רכב לא קל בהחלט. הרבה אלקטרוניקה ומרכיבים יקרים מאוד.

אם הרכב היה באחריות סביר להניח היו מחליפים לך משאבת דלק דבר ראשון. לא נדמה לי שהיו מתעמקים אל תוך הבעיה ומבזבזים שעות על כלום.

בשורה התחתונה סביר להניח יקח הרבה שעות עבודה לחפש את התקלה ולא בטוח שיעלו על זה. כמו כן אתה אומר שהתקלה לא תמיד מופיע, כך שגם אחרי שתשלם את החשבון למוסך זה יכול לחזור על עצמו בדרך הביתה או למחרת.

סריקה פשוטה לא נדמה לי שתעלה על משהו, הרי הרכב עובד ולא נכבע.

במקרה הספציפי הייתי מציע לך להתעלם לבינתיים, אם זה לא קריטי והרכב אינו נכבע. או שהבעיה תחמיר ואז יהיה קל יותר לעלות על התקלה, או שהיא תעלם (שגם אפשרי).

תלמד לחיות עם הסובארו והתקלות שלה.

פורסם

אז אני אומר שעכשיו אני מרגיש שהבעייה הולכת ומחמירה.

לגבי הנפילות סל"ד, אני קראתי פה בפורום מהרבה אנשים שהיה להם אותה בעייה בדיוק בדיוק כמו שלי ועשו ניקוי מצערת פשוט והסתדר להם והרבה מהם המליצו לי לנקות את המצערת.

גם אם לא יועיל לא יזיק.

שאלה אליך BURZUM,

מה הסל"ד אצלך בעמידה בהילוך D ?

פורסם
לגבי הנפילות סל"ד, אני קראתי פה בפורום מהרבה אנשים שהיה להם אותה בעייה בדיוק בדיוק כמו שלי ועשו ניקוי מצערת פשוט והסתדר להם והרבה מהם המליצו לי לנקות את המצערת.

גם אם לא יועיל לא יזיק.

על פניו לא נראה כי נפילה של סל''ד קשורה לפיח ואבק שמצטברים על קירות של המצערת. אם היה יותר מדי פיח הייתה בעיה של פתיחה וסגירה של המצערת. שאצלך היא דרך אגב אלקטרונית ע''י חיישן מצערת (עוד סיבוך).

אבל תבצע ניקוי, למה לא. זה לא יזיק.

שאלה אליך BURZUM,

מה הסל"ד אצלך בעמידה בהילוך D ?

אי אפשר להגיד ע''י שעון סל''ד. מכיוון שזה לא מדויק. אפשר לראות ע''י חיבור של סורק. אמור להיות נמוך ככל האפשר, בסביבות 600 סל''ד. אמור להיות על סף כיבוי המנוע, נמוך ככל האפשר. מפני דרישה אקולוגית של חסכון בדלק בסרק. אז אין לך מה להתפלא אם זה נמוך עד כדי ויברציות מעצבנות. זה תקין. אם המנוע לא נכבע בסרק אז זה אומר שהכל תקין פיקס. אם המנוע נכבע ע''י הדלקת מזגן או בעצירה של הרכב יש לחפש לכך סיבה אחרת, והיא לא סרק נמוך בסל''ד. אם בעל מקצוע יכול להגיד איזה רכיב אחראי להעלת טורים ופיקוד טורים, זה יעזור "לחפש שם". אבל זה לא מנוע צעדים (נדמה לי שאין אותו ברכב הזה, זה מנוהל ע''י תוכנת ניהול מנוע ומחשב).

פורסם

במנו טיפלתי בWRX שלי במישל.

עשו רושם של מקצועיים בעבודה ונתנו שירות טוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...