Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול הוספתי לאוטו שלי מערכת שמע.

הכל היה טוב ויפה, עד שחיברתי את הרדיו-דסק, הכל עובד כמו שצריך רק שלוח השעונים הפסיק לעבוד.

בדקתי את הפיוזים ומצאתי אחד שנשרף, יש לציין שיש שתי קופסאות של פיוזים, אחת קרובה לדוושות, ואחת ליד המצבר .

הפיוז השרוף שמצאתי נמצא בקופסא שקרובה למצבר, והמספר עליו הוא 20, החלפתי אותו אבל הוא נשרף עוד פעם.

מה אפשר לעשות ? :roll:

פורסם

השתמשתה בחוט של האור חניה שנימצא בצמת החוטים של הרדיו להארקת הרדיו .מצא את החוט ונתק אותו מהחיבור...ניניו

פורסם

בן דודה שלי עשה את הכל.

בהתחלה היתה בעיה שהרדיו דסק כובה כאשר מכבים את האוטו והכל בו מתאפס, כלומר כל ההגדרות נמחקות והכל חוזר למצב הראשון.

אז הוא עשה משהו כדי לנתק את הרדיו דסק מהסוויץ' וככה הוא לא כובה כאשר מכבים את האוטו אלא רק ידנית.

אז מה אני צריך להגיד לו בדיוק ?

• תוכן חדש...