Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה אני אמרתי לו ששוטר יכול למדוד את המהירות שלך ולתת לך דוח רק עם אקדח לייזר, דבורה או מולטונובה, הוא מצידו טען שבמידה והשוטר נוסע לדוגמא 180 ואני ליידו 180 הוא יכול להוריד אותי ולתת לי דו"ח על כך.

אני טענתי שזה לא יכול להיות כי בדו"ח צריכה להיות רשומה המהירות המדוייקת שבה נתפס הנהג ואם השוטר נוסע לידי 180~ הוא לא יכול לדעתם בדיוק על כמה אני.

אני יודע בוודאות שזה לא נכון אבל אז נעצר לידנו שיטור עירוני, הלכתי לשאול את השוטר שם והוא מצידו טען שהשוטר כן יכול לתת דו"ח על סמך מה שהסקאלה שלו הציגה ובמידה וזה יגיע לבית משפט על הנהג יהיה להוכיח שלא כך היה. :shock:

אז מה בעצם התשובה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

התשובה היא שתעשה חיפוש בפורום - אבל בוא נעזור לך, קח GPS, סע 100 לפי הסקאלה ותראה מה מראה הGPS.

עכשיו תכנס לאוטו אחר, תראה מה הוא יראה שם.

עוד רמז דק: כשאתה נוסע 120 באוטו, אתה לא באמת נוסע 120 :wink:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התשובה היא שהשוטר יכול לתת דו"ח, אבל זה לא יעמוד בבית משפט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני יודע בוודאות שזה לא נכון אבל אז נעצר לידנו שיטור עירוני, הלכתי לשאול את השוטר שם והוא מצידו טען שהשוטר כן יכול לתת דו"ח על סמך מה שהסקאלה שלו הציגה ובמידה וזה יגיע לבית משפט על הנהג יהיה להוכיח שלא כך היה. :shock:

אם תראה שוב את ה"שוטר" הזה, תמסור לו ממני שהוא דביל, והלוואי שלעולם לא יעמיד צאצאים שימשיכו את הפיגור שלו.

נטל ההוחכה הוא על הצד המאשים.

וכמו שענו לך - שיתן לך גם דו"ח על 407 קמ"ש לפי הספידומטר, השופטים יבעטו אותו מכל המדרגות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

התשובה היא שהוא לא יתן לך דוח על סעיף מהירות.

הוא כן יכול לתת לך מגוון רחב של דוחות כמו נהיגה שלא בהתאם לתנאי הדרך

או נהיגה בחוסר זהירות

או נהיגה בקלות ראש

או נהיגה תוך כדי סיכון

ובטח יש עוד סעיפים שהוא יכול למצוא ועל בסיס העדות הסובייקטיבית שלו אתה תורשע בבית משפט.

פורסם

העיקר שלא תודה. אם שוטר עוצר אותך ושואל כמה נסעת ותגיד לו 180, הוא כן יכול לתת דו"ח ולפי מה שאני יודע זה יהיה קביל בבית משפט על סמך ההודאה שלך.

אז גם אם נסעת 180, לפעמים כדאי לשקר. למרות שזה בטח מרגיש מגוחך באותו רגע. תמיד תענה "נסעתי כחוק".

פורסם

כששוטר עצר אותי וטען שנסעתי מהר, אמרתי לו דבר אחד פשוט, תוכיח לי עכשיו במכשיר מדידה שנסעתי מהר.

הוא התחיל לגמגם וירד מעניין המהירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר איך אתה יודע שהוא לא ירצה להתנקם בך ויתן לך דוח על "נהיגה בקלות ראש"?

ואיך אפשר להמנע מזה? זה כאילו הנקמה של השוטרים כשהם לא מצליחים לתת דוח אמיתי?

פורסם
תומר איך אתה יודע שהוא לא ירצה להתנקם בך ויתן לך דוח על "נהיגה בקלות ראש"?

ואיך אפשר להמנע מזה? זה כאילו הנקמה של השוטרים כשהם לא מצליחים לתת דוח אמיתי?

בגלל זה טחפתי דו"ח על סטיה מנתיב :) 250 שקלים אם זכור לי נכון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמובן שאם תעקפי אותו על מאה שמונים הוא יעצור אותך ויתן לך אחלה דו,ח בעיקרון זה כך אם הוא על 120 ועקפת אותו הוא יעצור אותך אבל יש טענות שאולי אפשר לומר לו שבגלל שהוא התבסס על הספידומטר שלו אפשר שיצטרכו לעשות בדיקה לספידומטר שלו אבל אם השוטר עושה מרדף במהירות מופרזת של 160 ועקפת אותו על 180 ברור שיוכל לתת לך דו"ח כי אין ויכוח על זה אבל בקטנות כלומר מהירות נמוכה אולי אפשר להתחמק מהדו,ח בערמומיות אבל אל תסמול עלי שאל את המומחים

פורסם

טייס חדש שלום.

ניכר שלא קראת את השירשור.

כל מה שכתבת הוא בולשיט אחד גדול.

גם אם הוא יסע במהירות 200 קמ"ש, אי אפשר לתת דו"ח מהירות ללא מדידה באמצעות מכשיר שאושר לכך מלכתחילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...