Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בסאב אחרי שאני שומע משו כמו 10 דקות אפילו פחות הסאב מפסיק לעבוד.

ואני מנתק אותו ומחבר אחרי כמה שעות והוא חוזר לעבוד ושוב מתכבה.

מה זה אומר?

פורסם

אה דרך אגב,הינה תמונה של הסאב שלי יש מצב שבגלל שהוא חלש זה קורה?

וזה המגבר עם זה משנה TOXIC 1600W

Photo0266.jpg

Photo0265.jpg

פורסם

תתאר יותר את המצב,האם מחוברים למגבר גם רמקולים?

האם רק הסאב מפסיק לעבוד ?

בדקת שאין חוט רופף ?

האם זה קורה בכל ווליום?

א.שזה קורה,תבדוק שלא נדלקת מנורה אדומה במגבר.

ב.תבדוק שאין חוטים רופפים,תוודא שהחוט שיוצא מהסאב מחובר היטב וגם החוט שמחבר את הסאב למגבר,יש מגברים בעלי מערכות הגנה שאם חוט מתנתק הם מפסיקים לעבוד בשביל שלא יהיה קצר.

פורסם

רק הסאב מחובר למגבר.

היה לי סאב אחר לפני כמה ימים הוא נקרע וחירחר אז הוצאתי אותו,הוא עבד סבבה ולא היה מפסיק אף פעם.

החלפתי לסאב הזה וכל פעם שאני שומע מוזיקה הוא מפסיק לעבוד!

אחרי 10 דקות במוזיקה לא חזקה כל כך.

פורסם

אני כמעט בטוח שזה קשור לחיווט,תרד לאוטו ותוציא את החוט שמחבר בין הסאב למגבר.

תחבר אותו מהתחלה,תדאג לזה שכל חוט מחובר היטב ואין סיכוי שהוא יוצא,בחיבור למגבר מומלץ לשים סופיות,בחיבור לסאב מומלץ לחזק אולי עם טיפה דבק סלוטייפ.

פורסם

יכול להיות שהמגבר הזה ניכנס לפרוטקשין ואז לא שומעים כלום,החיווט של המגבר לסאב זה סיכוי קטן שזה מה שגורם לבעיה,תחבר את הרמקולים שלך ליציאות האלה ותראה אם זה עדיין מתנתק או שעובד כמו שצריך,יכול להיות בעיה בחיווט בין הרמקול עצמו לתיבה החוטים רופפים.

Scan Speak

פורסם

החיוט מחובר כמו שצריך!

אני מסביר לכם שלפני כמה ימים היה לי סאב אחר שהוא עבד כמו שצריך ולא עשה בעיות.

הסאב הזה חלש מאוד יש סיכוי שהמגבר הרס תסאב?

פורסם

בוא אני יסביר לך

אני שומע מוזיקה 10 דקות פתאום הוא מקבל בום כזה הוא מפסיק לעבוד,אני הולך מהאוטו חוזר אחרי כמה שעות מדליק עושה סיבוב לחבר גם מוזיקה משו כמו 7 דקות ושוב מתכבה.

וכך זה ממשיך,הבנתה את הכוונה שלי.?

פורסם

לא נראה לי שהסאב "מת" כמו שאתה מציין,תבדוק שוב את כל החוטים מה+- של הסאב עד ה+- של התיבה ומהתיבה למגבר שהכל תקין ולא רופף,אם כל זה תקין תגביר ותשמע את המוזיקה תעמוד ליד המגבר ותראה אם נדלקת לו עוד נורה חוץ מהנורה של העבודה,אם כל זה תקין הכי טוב שתיקח סאב מחבר תחבר אליו ותראה אם זה קורה גם אצלו.

Scan Speak

פורסם

חוץ מזה תבדוק אם המגבר נכנס לפרוטקשיין בזמן שהוא מפסיק לעבוד ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בוקר טוב

כמו שזה נשמע ממה שקורה לך עם הסאב זה מגבר שנכנס לפרוטקשן

אם לדבריך היה מורכב סאב ברכב והכל עבד כמו שצריך ועכשיו בעקבות החלפת סאב ישנה בעיית פרוטקשן חוזרת אז סביר להניח שהבעיה היא לא חיווט אלא בעיה בסאב או במגבר

ברוב המקרים הבעיה בסאב

סאב כמו בתמונה שהעלית ("קליפורניה בום") אם אני לא טועה, אז זה אחד מהסאבים הכי הכי פחות ששמעתי או ראיתי בחיי (וראיתי הרבה ואני לא צעיר :)) ואני מאמין שהבעיה היא בסאב

יש מצב של קצר בסאב שמרגיש למגבר כעומס וזה בהחלט יכול לקרות תוך כדי תנועה של הסאב כשהנתק בסליל קורה

בפעם הבאה שהסאב מפסיק לנגן גש אחורה תבדוק עם המגבר הדליק את הנורה האדומה (פרוטקשן) ותבדוק באוומטר מה הקריאה על קונקטור בסאב עצמו

סביר להניח שתקבל קריאה הרבה יותר נמוכה מ4 אוהם

שזה אומר "סאב לפח"

דרור

פורסם

אתה צודק.

זה גם מה שאמרתי.

הבעיה היא בסאב בגלל שהוא חלש וזבל,כאשר הסאב מפסיק לעבוד אני הולך למגבר ומחבר את הסאב הישן הקרוע הוא עובד!

99 אחוז שזה הסאב,אפשר לנעול לפי דעתי.

• תוכן חדש...