Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רגע לפני קנייה של הסט הזה

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTO6508C&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he

לפני שבועיים רכשתי את האחוריים האלו של JBL מוציאים סאונד לא רע בכלל ביחס למחיר..

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=GTO938&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=he#

אז חשבתי קודם כל להשאר באותה חברה כדי לשמור סאונד אחיד עד כמה שניתן..

אשמח לדעתכם בנושא..

התקציב הוא 600

ואין לי מגבר ברכב.. הרכב הוא פג'ו פרטנר 09

תודה רבה !!

פורסם

אם האבתה את הסאונד של JBL אז אין לך שם בעיה ,ואתה גם אומר שאתה רוצה לישמור על אותה חברה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

כשהתחלתי עם הנושא היה לי בדיוק את אותם שני הסטים .

אני אישית אוהב את הסאונד שלהם , נותן תמורה הרבה יותר טובה מהמורל בתקציב הזה לדעתי .

התאמה ובחירה מעולה לדעתי.

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקיי הם באמת משפרים את הסאונד בצורה משמעותית? למרות שאין מגבר?

מומלץ לא לערבב בין חברות כשמרכיבים סט?

או שאין קשר בין הדברים?

פורסם

ישפרו את הסאונד ? ברור שהם ישפרו את הסאונד במיוחד ליושבים מקדימה . האם בלי מגבר ? עדיין לא ניסתי ...

לדעתי לא מומלץ לערבב בין חברות מכיוון שלכל חברה יש סוג שונה של צליל , אך לדוגמא חברות כמו אינפניטי וJBL ואפשר לשלב בינהם לדעתי .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אוקיי נראה לי שאני אלך עליהם בסוף... הם נראים שווים את המחיר..

אני מקווה שהרדיו דיסק יצליח להחזיק אותם עד כמה שאפשר...

פורסם

תשים לב שהטויטרים שלהם מאוד מאוד חדים, כמו סכינים.

המידבאסים שלהם לעומת זאת, טובים.

מעט מאוד אנשים יאהבו את הטויטרים שלהם, כדאי שתשמע אותם לפני הרכישה.

פורסם

שאתה אומר חדים כמו סכינים הכוונה שהם צורמים באוזן?

מיד באס הכוונה לבאסים שהם נותנים?

תודה לך!

פורסם

כן, צורמים עד כדי כך שהייתי חייב להחליף אותם.

ומיד באס זה האלמנט שאחראי על הצלילים הנמוכים (יחסית) והבינוניים כלומר דיבור ומנגינה.

פורסם

ההודעה הראשונה שלך עוד ניחה נעזוב בצד , הבחור עוד לא שמע את הסט ואתה כבר אומר לו שהם צומרים עד לרמה של מוות.

אתה שמעת את הסט ? היה לך את הסט ?

כתור אחד שהיה לו את הסט לא מעט זמן , אני אומר לך שאפשר בקלות להפוך את הרמקולים לנורמאלים ואפילו יותר ממה שאתה חושב בתקציב כזה !

בגדול למחיר כזה הסט הוא אחלה לדעתי כמו שרשמתי לפני , לא התחרטתי שקניתי אותו ...

בהצלחה.

יעקב

פורסם

כן, כמו שרשמתי, היה לי אותם ונאלצתי להחליף אותם, אני לא הראשון, לא השני וגם לא העשירי ששמעתי שמקטר על הטויטרים שלהם.

הטויטרים שלהם פשוט חדים מדי, לטעמי כדאי לבדוק סטים אחרים, אם אתה אוהב סגנון חד אז הרץ דייסי או סרווין ווגה.

• תוכן חדש...