Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עוקב אחרי הפורום כבר תקופה דיי ארוכה וממש רוצה לציין לשבח את התשובות של החברים בפרום.

לאחרונה החלטתי לרנות רכב, ההתלבטות שלי היא בין אופל טיגרה לבין רנו מגאן קופה, שתי המכוניות המדוברות עד שנת 2000 נפח 1600, מבחינת נסיון נהיגה יש לי אותו, ואני לא מחפש רכב כדי לקרוע לו את הצורה.

מעולם לא נהגתי על אחד מהרכבים הנ"ל, אך אני יודע להעריך רכב טוב מתי שאני עולה עליו.

האם משהו מכיר דרך לנהוג על אחת מהמכוניות בלי לקנות אותן? (אני כמובן מוכן לשלם את העלות)- וכמובן שאני מתכוון לנהיגה קצרה של כ 10 דק'.

אודה אם תעזרו לי בנושא.:grin:

פורסם

זכור לי דיון מעמיק שהיה לנו בעבר אז אני ממליץ לך לעשות חיפוש.

קשה להשוות בין הרכבים מהסיבה הפשוטה שהמגאן הוא רכב בגודל משפחתי והטיגרה היא קומפקטית (הכינוי הנפוץ פה בפורום זה קורסה בתחפושת).

מבחינת ביצועים הטיגרה תהיה עדיפה, מבחינת ניהוג המגאן תהיה עדיפה. בגדול 2 הרכבים נופלים לקטגוריה של רכבי פוזה מכיוון שהם לא מציעים הרבה מעבר למראה.

אם ספורטיביות חשובה לך הייתי מחפש מגאן 2 ליטר, היא כבר יותר מתקרבת להגדרה של רכב ספורטיבי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...