Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש לי מספר שאלות ברשותכם :

הייתי מעוניין להזמין מ-EBAY מספר דברים :

1. כבלים לרמקולים 1.5 מ"מ - כמה זה ב-גייג' GAUGE ?

2. מפצל מתח מ-2 גייג' ל-2 של 4 גייג' , איך אני יכול לקרוא לזה באנגלית ? (splitter ? )

תודה לכולם

פורסם

בקשר לEBAY..לא רוצה להכליל אבל אני זוכר פעם אחת שחבר שלי הזמין כמה דברים כאלו ובכלל הגיועו לו דברים שונים..אולי תקנה בארץ ללא סיבוך...

ג'ינו.

פורסם

בקשר לEBAY..לא רוצה להכליל אבל אני זוכר פעם אחת שחבר שלי הזמין כמה דברים כאלו ובכלל הגיועו לו דברים שונים..אולי תקנה בארץ ללא סיבוך...

ג'ינו.

תשמע , יש בזה משהו אבל המחירים בארץ כל כך יקרים על כלום !

אני רוצה לנסות , אף פעם לא קניתי ב-EBAY אז בשביל כמה דולרים , ננסה !

פורסם

לא מומלץ לקנות כבלי רמקולים מחו'ל.משקלם יהפוך את קנית שאר האביזרים ללא כדאית.

יש בארץ מספיק כבלי רמקולים טובים ובמחיר שפוי ומתאים לכל כיס.

פורסם

כן כמו שאמרתי עדיף לך באמת לרכוש את זה בארץ יש מספיק מקומות וזה יחסוך לך זמן כסף אולי ותירחה על לא כלום,לא יהיו הפרשים שתחוש בהם בבנק:wink:

אז ככה שאני בעד לקנות בארץ כבר שטויות כאלו,אבל שוב במידה ואתה נעול על משו ספציפי זה כבר ענין אחר.

ג'ינו.

פורסם

אני מחדד-המלצתי לא לקנות כבלי רמקולים.שאר האביזרים כמו כבל מתח ,מפצלים וכו מומלץ בחום בתנאי שלא מזמינים כמות מסחרית שמקבלת עדכון מחדש במכס.:wink:

פורסם

ייבגני-שום דבר שאני עושה לא נסתר ממך ובדרך כלל עד שאני לא מקבל את ברכת הדרך שלך-אני לא זז..:wink:

מוטי-אין לי דוגמה ספציפית.פשוט הרבה חקירות,חפירות,שאלות שצצו מלפני כשנה וחצי כשרק החלתי צעדיי כאן.ובכלל,יש כאן בארצנו הקטנטונת כבלי רמקולים טובים מאד ובמחיר מצוין.אומגה אודיו למשל.

• תוכן חדש...