Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שימון המלך!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי את מי בדיוק הולכים לטגן?

מי זה שימון לעזעזל?

אני מפספס משהו אולי כדאי שאני ילך ואשאל את שמעון מזרחי?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
שימון לראשות הממשלה :!:

אני גם חושב שהתפקיד תפור עליו !!!

אפשר בבקשה לקבל עדכון (לאנשים שלומדים ועובדים כל היום ונכנסים לפורום ב2 וחצי לפנות בוקר, כלומר אין להם זמן לקרוא עיתונים) לגבי המשחק שהיה אמור להתקיים ביום חמישי ??? האם נצחנו טכני או שיש כבר מועד חדש ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר בבקשה לקבל עדכון (לאנשים שלומדים ועובדים כל היום ונכנסים לפורום ב2 וחצי לפנות בוקר, כלומר אין להם זמן לקרוא עיתונים) לגבי המשחק שהיה אמור להתקיים ביום חמישי ??? האם נצחנו טכני או שיש כבר מועד חדש ???

ניצחנו 20 - 0 ניצחון טכני והם קיבלו גם קנס.

(גם אני לומד עד 2 בלילה... :wink: )

למי שלא יודע, גם ירושלים שיחקה אותה ועלתה לגמר היולב קאפ...

בנוסף הנבחרת העלובה שלנו בכדורגל גברה על נבחרת של קונוסים 2-1.

כל השערים הובקעו ע"י הנבחרת שלנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ניצחנו 20 - 0 ניצחון טכני והם קיבלו גם קנס.

(גם אני לומד עד 2 בלילה... :wink: )

למי שלא יודע, גם ירושלים שיחקה אותה ועלתה לגמר היולב קאפ...

בנוסף הנבחרת העלובה שלנו בכדורגל גברה על נבחרת של קונוסים 2-1.

כל השערים הובקעו ע"י הנבחרת שלנו.

יייייייייייייייייישששששששששששששש !!!!!

תודה רבה אייל ...

תאמין לי שהדבר הכי מעצבן זה לעבוד ברשת מזון מהיר בקניון איילון אחרי משחק כדורגל, כמות ה"טיפוסים" שמגיעה פשוט מטורפת, שלא נדבר שיש לחץ כאילו אנחנו מחלקים אוכל בחינם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוודאי שתפור עליו! הוא היה מנכ"ל משרד הבטחון כבר בגיל 29, בשנת 1959 כבר נבחר לכנסת מטעם מפא"י ומונה לסגן שר הבטחון (כשאת תיק השר החזיק רה"מ), בשנת 1969 מונה לשר בממשלת גולדה מאיר (אחרי פטירתו של לוי אשכול), וכבר כיהן כראש ממשלה בשנת 1984 (ברוטציה עם שמיר) ואחרי רצח רבין ב- 1995. כך שאת הכישורים והנסיון יש לו.

אוהבים אותך שימון!

• תוכן חדש...