Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המגבר הזוועתי שיש לי (PLATINUM AUDIO ממליץ לכולם להתרחק מהזבל הזה).

אני מחפש מגבר שיתחברו אליו סט קומפוננט של RAINBOW 265 SLX DELUXE וסאב של CERWIN VEGA דגם VEGA 122.

התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח ולא אין לי אפשרות להשקיע יותר (פתוח גם ליד שניה), עוד דבר שאני צריך את עזרתכם בו הוא המלצה למקום בבאר-שבע שמוכר ציוד כזה, ההתקנה עצמה תתבצע ב-BOMBASS.

*חשוב לי יותר האיכות מאשר העוצמה*

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום :)

פורסם

אם אתה תבצע את ההתקנה ב- Bomb bass אז למה שלא תקנה שם את הציוד?

לדעתי עדיף לך לקנות שם וגם להתקין.

כי אם תקנה במקום אחד ותתקין במקום אחר ותהיה בעיה, אז כל אחד יפיל את האשמה על השני.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הבעייה היא שאין שם ממש מגברים זולים, ואלו שיש שם שהם זולים הם ברמה של המגבר שלי מגברים כמו PULSE AUDIO וCARDINAL, כל שאר המגברים שיש שם העלות שלהם עוברת את התקציב שלי בהרבה.

המגבר היחידי שנראה סביר שם, ובעלות שאני ייוכל לעמוד בה היה מגבר של GROUND ZERO שאין לי מושג איך הם ואשמח לשמוע את דעתכם עליו.

פורסם

ה-GZ הנ"ל לא נופל מה -JBL1004 ,לך עליו .!

הוא יגביר בלי בעיות את הקומפוננט והסאב שציינתה

יש ל-GZ גם כניסות high level מובנות כך שאם יהיה לך

רכב עם מערכת מובנת תוכל לחבר את הקומפוננט +הסאב בלי צורך במנחת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל הייתי חייב.

היום רכשתי והתקנתי את המגבר של GZ, ופשוט השינוי אדיר! (לטובה כמובן)

פתאום ה-RAINBOW נשמעים הרבה יותר פתוחים ונעימים לאוזן והטויטרים הפסיקו לצרום, הצליל נהיה הרבה יותר עמוק ומפורט וזה פשוט תענוג לשבת ולהקשיב למוזיקה.

מה גם שהסאב נהיה הרבה יותר מדוייק ומשתלב יפה במוזיקה במקום לעשות סתם בומים רועשים.

בקיצור תענוג גדול! :-)

ושוב תודה למי שעזר. :mm_yeah:

פורסם

את האמת חיפשתי,ולא מצאתי (לפחות לא משהו באזור שלי) בגלל זה לקח לי חודש מפרסום ההודעה עד שרכשתי את המגבר.

• תוכן חדש...