Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

600 ש"ח בצידי הבמה ובחלק הקרוב לבמה - 1200 ש"ח!

חשבתי ש-600 זה איפה שרוצים על הדשא ו-1200 זה VIP.. זה באמת כבר מוגזם.

חדשות טובות: בעקבות ההתרעמות הציבורית על מחירי הכרטיסים, בקרוב יוצעו כרטיסים מוזלים למכירה :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם כרגע זה 300 ש"ח ליציע עליון בישיבה (שממנו אתה רואה מקסימום במסך בצד) - אז מה זה יהיה 250 תמורת לראות את זה בבית ביוטיוב?

אני מקווה לטוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זקני הפורום בוודאי זוכרים את קיץ 93 ש G.N.R ומטאליקה הופיעו בפארק הירקון זו אחר זו בהפרש קטן. מחיר הכרטיס ל G.N.R עמד על 83 ש"ח ומטאליקה קצת פחות (הייתי נוכח בשתי ההופעות). עם כל הכבוד לעליית המחירים הטבעית, אין שום דבר בעולם שמצדיק את את המחיר הנ"ל, במיוחד בהתחשב בעובדה כי בתקופה דאז היה מדובר בשתי להקות בשיא הצלחתן.

פורסם
זקני הפורום בוודאי זוכרים את קיץ 93 ש G.N.R ומטאליקה הופיעו בפארק הירקון זו אחר זו בהפרש קטן. מחיר הכרטיס ל G.N.R עמד על 83 ש"ח ומטאליקה קצת פחות (הייתי נוכח בשתי ההופעות). עם כל הכבוד לעליית המחירים הטבעית, אין שום דבר בעולם שמצדיק את את המחיר הנ"ל, במיוחד בהתחשב בעובדה כי בתקופה דאז היה מדובר בשתי להקות בשיא הצלחתן.

המחיר המקביל בחישוב גס הוא 240 ש"ח, דומה להופעה של דרים, למרות שזה אפילו נמוך יותר. ובאצטדיון יש יותר פוטנציאל.. מעניין באמת איך הם הגיעו לחישוב הזה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הייתי בתי ההופעות של מטאליקה בארץ ונראה לי שאני אוותר על זאת.

מה שכן FUCKIN LAMB OF GOD באים!

הרבה מ FUEL SLUT הולכים! כיאה לרדנקים ישראלים!

יאללה באלגן

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם המחיר היה יותר מציאותי הייתי שוקל ללכת, בלי יותר מדי ציפיות (אחרי הכל הם לא הוציאו שום דבר טוב מאז 1990)

בקיץ אני הולך לראות את איירון מיידן ואת סלייר (וכנראה את ספולטורה בפעם השניה).

סתם בשביל הפרופורציה, הכרטיס ל-Wacken Open Air, פסטיבל של 3 ימים בגרמניה עם כ-90 להקות שחלק גדול מהן יותר טובות ממטאליקה עלה לי 680 שקל. אז שיצאו מהסרט שהם חיים בו ומהר.

פורסם

הולך בלי לחשוב פעמיים בכלל!

אחרי שהפסדתי את ההופעות הקודמות,אין מצב שהפעם אני לא מגיע

וכן,זאת כבר לא הלהקה שהיתה בשנות ה80-90,רוב השירים מכירים בעל פה,אבל ההופעות שלהם עדיין ברמה מאוד גבוהה!

ובקשר למחירי הכרטיסים-זה המצב בארץ,גם ככה בקושי מישהו מגיע,וכל עוד שיש ביקוש,אז המחיר יהיה גבוהה

תבדקו כמה עולים הכרטיסים לאלטון גון או רוד סטיוארט?. כמה עלה המחיר למדונה?

ויש עוד ידיעה משמחת: MEGADETH גם רוצים לבוא!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3857425,00.html

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

איזה אף אחד בקושי מגיע תגיד לי?

הופעה קודמת של מטאליקה היו 15 אלף איש.

DREAM THEATER שהיא להקה קטנה משמעותית הביאה 12 אלף איש.

הולכים מספיק - פשוט השנה המחירים איבדו כל פרופורציה וקשר.

בחיית רבק - 1200 ש"ח לכרטיס עמידה מול הבמה כדי שתוכל אשכרה לראות את הלהקה ולא במסכים?

זה המצב בארץ כי אנשים הולכים כמו כבשים. הגיע הזמן לסמן קו ולא לעבור אותו.

שלהופעה יגיעו 2000 איש - 1000 מקורבים , 300 אנשי תקשורת ו700 פריירים.

פעם הבאה לא יעיזו לעשות שטות כזו.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מגאדת' באים, איזה "אושר" : \

לפני כמה שנים הייתי בהופעה שלהם בארץ.

א. המשטרה הפסיקה אותה אחרי כמה שירים כי המארגנים לא דאגו להפרדה תיקנית בין הקהל ללהקה.

ב. דייב נראה כמו גופה, גופה שמשלמים לה כדי לשיר אחרי שעברה טרומה מידי 5 גברים ממוצא אפריקאי. בחיים לא ראיתי כל כך מעט התלהבות.

LAMB OF GOD כבר נשמע יותר מעניין, המחיר בטח יהיה בהתאם כי הם לא פונים לאותו קהל יעד כמו מטאליקה.

צריך להביא את הלהקה מהאייקון של יוני84, יש מתנדבים? :)

נ.ב

לדעתי מחיר סביר למקום סביר במטאליקה לא יכול לעבור את ה250 ש"ח, VIP ושאר ירקות לכולים להגיע גם ל500 ולא אגורה אחת יותר. מצידי שיחרימו את ישראל ויחשבו שכולם פה קמצנים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני הייתי בהופעה הזו שהיתה בושה פשוט , אבל ... שנתיים אח"כ - הם הגיעו להופעה מצויינת (שלא יכולתי ללכת).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

שכחתי לציין שיש עוד בעיה, הפעם בתאריך המופע: זה יוצא על גמר ליגת האלופות :?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אחרי שהייתי בשתי ההופעות של מטאליקה והופעה אחת של GNR ואחרי Faith no more ו Aerosmith ועוד להקות טובות, המחירים של הכרטיסים היו נורמליים בזמנו.

היום ללכת ולשלם 600 או 1200 ש"ח בכדי לעמוד מול הבמה או בצידי הבמה לא שווה ולא מעניין.

הרי אם הייתי סלב הייתי מקבל את ההזמנה למתחם הVIP או משלם 300 ש"ח אחרי הנחת סלב למתחם הזה.

נשבר כבר שמנצלים את המונח "עליית המחירים הטיבעית" על מנת לסחוט עוד כספים מהאנשים שרוצים ללכת ולהנות מערב שכזה.

אם אני לא טועה לפני שנתיים היו דילים להופעות באנגליה הייתה משלם משהו כמו 2000 ש"ח ונהנה מהופעה בלונדון או בפריז.

• תוכן חדש...