Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגישור כמובן 284 RMS ,

אל תשאלו תקציב וזה כי אין לי תקציב מוגדר..

אשמח אם תתנו לי כל מני אפשרויות לגבי סאבים שיתאימו ל 1004

תודה..

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

יש לי חבר שהוא בדיוק באותה הדילמה, כך שאני גם אשמח לשמוע מה יש לאנשים פה להגיד...

לעניין, קשה מאוד להציע סאב ללא תקציב זה יכול להיות סאב של 500 או 5000, אתה מבין?

תתן תקציב משוער, כך יהיה יותר קל לעזור...

פורסם

העצה הכי טובה, תשתדל לשמוע כמה שיותר סאבים בזמן שאתה מתלבט, ככה גם תגבש תקציב...

קשה להביא סאבים מחו"ל בגלל המשקל, בעיה לחזור איתם מטיול ויקר לשלוח אותם גם...

פורסם

אין לי אפשרות לשמוע סאבים כי אני גר בנצרת עילית ואני לא מכיר פה אנשים בעלי מערכות

ואין פה חנויות עם סאבים וכל מה שמסביב ואין לי לאן לנסוע קיצר אני קונה על בליינד..

צריך עצות מאנשים מבינים כמוך..

חשבתי להביא את ה 1004 ואת ה GTO1202D מחו'ל זה יצא הרבה יותר זול ממה שזה יעלה לי בארץ לא?

פורסם

להביא ציוד כזה מחו"ל לא משתלם בגלל שאתה לא חוסך הרבה...

אם הייתי מבין זה היה טוב, אני "נהג חדש" (בתחום) כמו שאתה רואה מתחת לשם...

שרון.

פורסם

ALPINE - ממליצים בד"כ על סאב בהתאם למגבר שיחובר אליו, לא לתקציב.

ה-CVR לא יתן לו כלום כאשר יש לו מגבר שנותן רק 284WRMS בגישור.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
שטיות לי עם מגבר שנותן רק 150 RMS בגישור ה CVR מרעיד את האוטו בצורה מפחידה

שמעת את הcvr מוגבר כראוי ? מכוון כראוי ? עם רכיבים ברמה שלו ?(לא שהוא ברמה גבוהה אבל ברכיבים מאותה רמה בערך )

פורסם
שטיות לי עם מגבר שנותן רק 150 RMS בגישור ה CVR מרעיד את האוטו בצורה מפחידה

היה לי עד לא מזמן סאב של 500 RMS והוא לא הרעיד כלום (הוא הרעיד אבל לא בצורה שהזיזה לי יותר מדי)

היום אני עם סאב של 1600RMS, וזה "מרעיד" את האוטו (במרכאות, כי המילה מרעיד לא מתארת את מה שהסאב הזה עשה לי לאוטו)

הנקודה שאני מנסה להעביר - מהדברים המשתמעים מההודעה שלך: כשתשמע CVR מוגבר כמו שצריך (עם הגברה של 400RMS), תחזור לכאן ותגיד אם אתה עדיין חושב שה-CVR שלך מרעיד את האוטו בצורה מפחידה.

אל תמהר לצאת באמירות מפגרות כגון "שטויות, אצלי זה ככה וככה"

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אז בכיף אתה מוזמן לבוא לשמוע את הCVR מחובר למגבר של רודיאו דרייב 1200W ( לפי החוברת רשום 150RMS בגישור אני מאמין שהוא לא נותן יותר מ100 ) ותגיד לי אם אתה חושב שזה לא מספיק מהכוח שלו , צריך להבין שלא תמיד ההספק צריך להיות בול על הנקודה שישמעו הכי טוב.

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...