Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני חושב להתקין קונוס אוויר כמו של אימפרזה טורבו על האימפרזה של שהיא לא טורבו,

אז רציתי לדעת מה עדיף, האם לקנות משהוא פלסטיק זול ולהדביק?

או לבנות אחד מפיברגלס?

ואם אשיג אחד מקורי של אימפרזה טורבו, אוכל להתקין אותו?

ואם נעשה פיבר, זה לא ישבר עם הזמן או יתקלף הצבע מסביב ההדקה?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

במידה ותדביק זה לא ישאר לך הרבה זמן מודבק. במידה ותעשה עבודת ויבר מקצועית זה יראה הרבה יותר מקורי מין הסתם זה הרבה יותר יקר ותצטרך לצבוע את כל המכסה המנוע

פורסם

רק להאיר את עינייך, לדעתי האישית זה מכוער ונותן פוזה של כלום, ממש מצחיק לראות רכב עם כונס ולראות לשמוע ולדעת שהוא לא גודש, ואימפרזה גודשת שומעים מרחוק, זה רק נותן לוק ערסי לרכב וחוץ מזה שום דבר.

עוד דבר, לדעתי זה יגדיל לך את הצריכת דלק במקצת, וזה כי אתה שובר את המבנה האווירודינמי של הרכב, אשמח לדעת אם אני טועה ויתקנו אותי, אבל לדעתי זה מה שייקרה, וכול עוד אתה לא גודש אין סיבה להשים משהו שיעלה לך את צריכת הדלק ללא שום תועלת וסיבה,

לפחות זאת דעתי.

פורסם

אתה יכול לבקש מי זה שבונה מי פירגלאס כונס אויר בחוכמה מה זאת אומרת בחוכמה שזה יבוא בפיזיקה שזה יעזור לאוטו לעשות אותו כיוון כזה שישבור את הרוח ויחתוך אותה כזה פנימי כזה עם אתה הבנת למה אני מתכוון

פורסם

אורן, לגבי שבירת זרימה, מה שלא תעשה עם צורת כונס של STI תמיד יהיה לך התנגדות.

רק אם אתה מסובב את זה הפוך כמו שעושים באימפרזה טורבו כאשר מתקינים קולר חזית אבל זה מכוער.

אבל אם נעשה בניית פיבר זה לא ישבר אף פעם?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...