Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסו אותי שהיתי נהג חדש על 137 קמש בכביש של 90 קמש.היום אני כבר לא נהג חדש ואני עם עורך דין

אני מקוה שאקבל רק קנס כספי ושנתים תנאי לאחר המקרה שראתיתי שחבר שלי קיבל על 2 עבירות מהירות רק 2500 שקל קנס ושנתים תנאי מה לדעתכם אקבל??יש לציין שאני עם שנתים וחצי רישיון בלי עבירות נוספות וחייל.

פורסם

3 חודש שלילה + לעשות תאוריה עד שנה.

בניקוי חודש שלילה שקיבלת, וגם תנאי לשלילה למשך כמה חודשים טובים.

בהצלחה

פורסם

לדעתי תתקבל בפרחים ונשיקות.

אי אפשר לדעת מה יהיה וזה תלוי בהרבה גורמים.

זה שיש לך עו"ד זה יתרון מבחינתך.

ככל הנראה זה יגמר בקנס ובפסילה על תנאי.

באיזה בית משפט מדובר?

פורסם

שיהיה בהצלחה מקווים שלא תקבל עונש חמור מדי ותלמד לקח פעם אחד ואחרונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המשפט הוא ברמלה,תלקח ברור שלמדתי פעם אחת וזה גם יותר מידי אני רק מקוה שאני לא יקבל פסילה במקום ובנוסף גם קנס וגם פסילה לשנתים בתנאי. זה הכי מפחיד אותי..

פורסם

אני מקווה שזה בסדר שאני מנצל את הנושא הזה כדי לשאול שאלה.

שמעתי שהמצלמות מהירות מצלמות (בכבישים שבהם ההגבלה היא 90 קמ"ש), רק אם נוהגים מעל 135 קמ"ש.

השאלה הזו עלתה לי לראש בגלל שפותח השרשור כתב שהוא נסע במהירות של 137 קמ"ש. 2 קמ"ש פחות (לפי ה"תיאוריה" שלי) ושום דבר לא היה קורה?

זה נכון?

הרי הם בטוח לא מצלמות כאשר עוברים את ה-90 קמ"ש...

תודה.

פורסם

איפה כתוב שהוא צולם ע"י המצלמה?

מי אמר לך שהמצלמות מצלמות החל מ 135 קמ"ש?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...