Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סוף סוף גם לי יש מישהו בארה"ב שייתכן ויוכל להביא לי מגבר...

באתר http://www.carstereoexpo.com מצאתי כמה דגמים שמבחינה תקציבית מתאימים לי והן מבחינת הנתונים המוצגים באתר.

המגבר אמור להפעיל קומפוננט 50 RMS ואח"כ (או אולי גם בהזדמנות זו) סאב שכנראה הבחירה שלי תהיה HED 12 של סרווין (200 RMS)

האופציות הן:

soundstream EGA4160 - 140$

lanzar vibe438 - 133$

boss k880 - 135$

phoenix digital pd394 - 133$

kole audio Q4-960 - 99$

אם תוכלו לדרג לי אותם מבחינת:

איכות החברה

תמורה מול מחיר

איכות המוצר (אם ניתן)

עוצמה

אם למישהו יש גם זמן פנוי ויכול להציץ ולמצוא אולי משהוא יותר טוב באתר שלא חורג מגבולות ה 150$ זה יהיה נחמד.

ולשם שינוי - אני לא מהלחוצים לעניין כי הוא שם עד 29 לחודש...

תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש להם באתר גם את הלאנזר 435...

4x200 RMS

ברור שזה נתון מוגזם - אבל ככה תוכל לחבר את הסאבוופר רק לערוץ אחד (לא חייבים לתת לו 200 RMS בדיוק... אז נלך על קצת פחות? :p )

ויש לך מגבר שיכול לנצל את מלוא הפוטנציאל של מורל הייבריד 6 אפילו או קומפונט חזק אחר (אם יהיה בעתיד) :)

עולה בדיוק 150 דולר...

פורסם

מה שאתה אומר לי בעצם זה:

תשקיע עוד 100 ש"ח בשביל מגבר יותר חזק, ותנצל רק 3 מתוך 4 היציאות שלו.

למה לי לעשות כזה דבר ? ז"א אם יציאה אחת תגרד לי נניח (ואני אופטימי מאוד) 170 W RMS ואני אשים עליה את הסאב אני לא אנצל לחלוטין את הסאב אני אאמץ את המגבר על היציאה הזאת ועדיין יש לי יציאה שלא השתמשתי בה,

ואם גישרתי שתי יציאות לסאב אז יש סיכוי שאני אשרוף אותו עם עוצמה יתרה.

חוץ מזה שיש סיכוי גבוה יותר שאני אשרוף לעצמי את הקומפוננט אם אני אקח מגבר חזק מדי. עם מגבר חלש יותר, הסיכוי שאני אשרוף את הקומפוננט יורד.

האם גם אחרי כל זה, עדיין כדאי לי לקחת את ה 435 (בהתחשב בעובדה שהסיכוי שלי לשדרג עוד לאחר מכן הוא נמוך מ 40%) ?

פורסם

למה אתה חושב שתשרוף אותו???? לקומפוננט יש קרוס שמפסיק את העבודה בעוצמה מסויימת כמו אצלי בסט קומפוננט!

בקשר לסאב- יש כפתור שנקרא גיין ריבונו של עולם! שום סאב ושום קומפוננט לא ישרף!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

דבר ראשון - אני לא לוקח סיכונים מיותרים כיוון שהכסף (שלי לפחות) לא גדל על העצים. אם אתם מכירים עץ של כסף אתם מוזמנים להפנות אותי אליו...

לגבי קרוס עם הגנה - אין לי. יש לי קומפוננט פשוט של מגנט מסדרת bull power ככה שיש סיכוי גבוה שהוא ישרף עם עוצמה גבוהה מדי.

גם כפתור ה gain לא יכול לספק לי הגנה מוחלטת שכן אני לא יודע על פיו כמה RMS יוצא לי. על כן, בזמן כיווני המערכת עלול להיווצר מצב כזה.

לכן, מכל הגורמים הנ"ל אני חושש לרוץ ולחבר מגבר שמוציא 10000000 W RMS לערוץ.

לכן מאדאם - אין צורך להתרגש יתר על המידה, כל מה שאמרת ידעתי והכרתי אך גם ידעתי שזה לא המצב אצלי (לגבי הקרוס)

לכן אני שואל האם זה נכון להשקיע עוד 100 ש"ח במגבר יותר חזק, שגם אני לא אנצל אותו לחלוטין (יציאה אחת נשארת גלמודה) וגם קיים בו איזשהו סיכון לרכיבים הקיימים.

פורסם

אני חושב שעדיף לך ללכת על מגבר חזק יותר כמו שרשמת אבל את הסאב חבר ל2 היציאות ככה שהמגבר יתחמם פחות ויהיה עליו פחות עומס

לפי האוזן אתה תשמע אם מועמס עליו עומס רב מידי ---כנ"ל לגביי הקומפוננט!

מגבר טוב יותר תמיד עדיף-- במיוחד במקרה של שידרוג!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

ז"א שהתמורה הטובה ביותר למחיר היא ב 435 ?

זה במידה ואני לא אצטרך לשלם מכס...

הרמה של כל החברות שהצגתי זהה בערך ?

פורסם

אתה רוצה לשמוע אורגינל??

לך על המגבר לנזר 430- יש לי אותו ומניסיון אני מדבר-- הוא ממש מצויין!

הוא חזק ואיכותי והוא זול באמריקה! אפילו מכס לא תצטרך לשלם עליו!

המחיר שלו בכל אתר כמעט הוא בין 100-120 דולר!

יש לו קרוס מצויין

הנתונים שלו הם 4*125 אראמאס ב4 אום

הנה קישור לאתר שהבאת

http://store.yahoo.com/csexpo/vi430la4chca.html

שם רשום שזה 110*4 אראמאס --בכל אופן אני הכי ממליץ לך על זה!

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

החברות עצמן אולי לא... אבל הסדרות שנתת בהודעה הראשונה בהחלט נראות שוות (אפשר לראות גם לפי המחיר - מגבר טוב יותר תמיד יעלה יותר...).

ובהחלט יש גיין שאפשר לשחק איתו וכך לא ישרפו לך הקומפוננט.

מה שגם תצטרך להשתמש בחלק דיי קטן של המגבר (אם אתה מתכנן להגביר קומפוננט של 50 RMS לדוגמא) ולכן יש פחות סיכוי לרעשים - כי הגיין יהיה יחסית סגור :!:

ובאמת טוב שיש מגבר חזק... מקסימום אם בסוף כן תרצה לשדרג משהו במערכת - תוכל.

ואם לא - מקסימום תקנה דגם נמוך יותר של לאנזר או אחד מהמגברים בסידרה הזו של בוס (מקורי כמובן).

העיקר שתהנה מהמערכת ובהצלחה! :p

פורסם

דירוג הסדרות של boss ?

ripper

iq

chaos

riot

klash

האם זה הדירוג ?

יש ב 133$ מגבר מסידרת ripper כאשר לפי החנות הוא מוציא 180*4

http://www.carstereoexpo.com/csexpo/riboriam3.html

באתר שלהם הוא לא מופיע אך מופיע דגם כנראה מהסדרה הקודמת (795 במקום 796) ושם נתון שהוא מוציא 150*4.

בנוסף יש שם גם את הדגם 895 (כנראה סדרה ישנה או משהו) מסידרת ripper שעולה 130$ ומוצהר הן בחנות והן באתר החברה 220*4

כל ההספקים שציינתי נתונים כ RMS, כמובן שזה סביר להניח נתון OVERRATED אבל...

האם ביחס למחירים שלהם לא עדיף לקחת אחד מהם על פני הלנזאר 435 (שמוצהר 200*4 RMS שכנראה גם OVERRATED) ?

בנוסף - SNR מוצהר של בוס - >105DB, של לנזאר 90. THD - בוס אומרים 0.01%, לנזאר בכלל לא מוסרים נתון...

פורסם

בלי שום קשר ממשי לת'רד עד כה:

למה אני לא חי בארה"ב ??????

קומפוננט של kole audio במבצע 50 $

אקולייזר פרמטרי עם קדם מגבר במבצע 40 $

על מחירי המגברים כבר עברנו.... גם בסאבים יש מחירים אטרקטיביים....

חבל שלא יכולים להביא לי יותר ממגבר בלבד (האמת שעוד לא ביררתי את זה אבל לא נראה לי שזה יהיה אפשרי)

גם הקומפוננט שנמכר ב וואלה של power acoustics ב 500 עולה במבצע 40$ !!!!

טירוף.

עצוב.

פורסם

טוב חבר'ה...

צריך לשנס מתניים ולהגיע להחלטה. יש לי עד יום שישי בערך להגיד לדוד שלי מה לקנות...

אז מה לגבי הסדרות של בוס ? והכדאיות שלהם מול לנזאר ?

פורסם

בוא תרשום לנו דבר אחד-- את התקציב שלך

יש לנו את כל הפרטים לגבי מה שיהיה מופעל באוטו! רק התקציב חסר!

קובי.

**רק ככה נוכל לדעת מה להציע לך!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

כמו שכבר אמרתי - מהחנות הזו carstereoexpo

הגג זה 150 $ וכמובן שאיפה לכמה שפחות.

אם יש הבדלים משמעותיים בגודל הפיזי אז גם רצוי להתחשב כי אני לא יודע כמה הוא יוכל לסחוב.

אם כבר אנחנו בסירה הזו - קיטים להתקנת מגבר ראיתי באתר הזה במחירים של סביבות ה 20$. חשבתי על הקיט של stingerpro 8G.

• תוכן חדש...