Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב הוא ניסן טידה2009 מקדימה רדיו דיסק קנווד הסידרה הכי גבוהה שלהם לא זוכ ראת הדגם עם המסך הצבעוני וכו',

קומפוננט 6.5אינפיניטי רפרנס מחוברים למגבר פולס האודיו 1600 וואט שמוציא100RMSלערוץ+-

עד עכשיו ההיתי עם סאב ההיפוניקס בתיבה סגורה ולא אהבתי ביכלל לכן מחפש משהו אחר לגמריי אהבתי מאוד את הסאונד של רוקפורדP1. לא שמעתי עוד סוגים של רוקפורד ככה שאני לא יכל לדעת כל כך.

מאחורה אין אפשרות להרכיב6:9 לכן אני מעונין בסט קומפוננט אחורי 6.5.

הקומפוננט הקדמי והאחורי יחוברו ביחד ככה שהמגר יעבוד ב2הום וישאר לי עוד גישור לסאב{4הום}

התקציב הוא 1000 שקל לא כולל התקנה כמובן.

מה דעתכם?

דרך אגב גם את הסאונד של האינפיניטי אני לא אוהב כל כך אבל הם סבבה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

לא עושים מה שאתה רוצה לעשות, לא מחברים 2 סטים של קומפוננט ביחס ל2 ערוצים.

תמכור את האינפיניטי שיש לך עכשיו, תביא סט קומפוננט שתאהב וסאב שתאהב, לא צריך אחוריים בכלל.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בוא נגיד ככה אם אתה סגור של שני זוגות קומפוננטים,להביא קומפוננט נורמלי וסאב כולל תיבה ב1000 שקל זה קצת קשה (אלא אם כן תיקנה יד שנייה ובהתחשב שזה לא כולל התקנה וחיווט).

דבר שני אני נגד הרעיון של לחבר את כל זה למגבר שלך,הוא לא מספיק חזק לעבודה בשתי אום,האיכות תהרס,ועוד סיבות רבות שלא כדאיות לך.ההצלמה שמעליי למכור את האינפיניטי טובה,אפילו למכור את המגבר ואז כבר ללכת על מגבר אחר וקומפוננט טיפה יותר מוצלח.בקיצור תעשה שקילה מחדש של כל הנושא.בהצלחה.

פורסם

מה שאני מחפש זה מוזיקה מאחורה גם הרכב הוא רכב משפחתי וביום יום נוסעים בוא 3\4 אנשים וזה נורא מציק.

לכן אני מחפש קומפוננט לאחורה וסאב.

פורסם

למה אתם עושים מחלב בשר?!

רשמתי שאין אפשרות להתקין9\6!

לכן עם יש לכם המלצות על מה שביקשתי אני יודה לכם.

עם לא,תודה בכל מיקרה למי שעזר.

פורסם

טוב ירדתי מסט אחורי.

מחפש סאב עד 1000שקל אפשרות ליד שניה.

שוב אני יציין עד היום היה לי סאבים של אינפיניטי JBL היפוניקס לנזר ועוד כמה ואת כל אלה ממש לא אהבתי וכולם נשמעו לי בדיוק אותו דבר רק שאחד קצת יותר חזק ואחד קצת פחות.

לפני כמה זמן חיברתי סאב רוקפורדP1 של חבר אצלי וממש אהבתי את הסאונד שלו.

מה דעתכם? כמה אנשים ששאלתי אמרו לי לא לגעת בP1.

פורסם

אתה חייב להבין שיכול להיות שאתה כן אוהב את הרכיבים שברשותך,שדרוג סאב ועוד ב-1000 ש"ח לא יעזור לך,המגבר שלך לא איכותי,עדיף לך להשקיע את הכסף על מגבר.

פורסם

יש לי אפשרות לתת ליבואן את המגבר שלי ולהוסיף כסף לאיזה מגבר שאני רוצה הציעו ליJBL1004 ותוספת מצידי של 500 שקל.

כדאי? עם לא אז התקציב לתוספת הוא 1000 שקל ויש לו איזה מגבר שאני רוצה מה אתם ממליצים?

שוב פעם זה במידה ובאמת אני לא מרוצה בגלל המגבר. עם זה נכון אז בנתיים אשדרג רק את המגבר.

פורסם

כן ולמה מוזר את ה1004 הוא מוכר ב999 ואת הפולס האודיו הוא מוכר ב600 אז הוא מוריד לי על המגבר שלי 100 שקל כי הוא חדש רק חודש ברכב.

בכל מיקרה יש לי 1000 שקל להוסיף אין לכם המלצה למגבר יותר טוב?

פורסם

עוד שאלה, הקומפוננט מקדימה יושבים על בניות מעץ ועדיין לא מוציאים באס,

גם כשהיה לי את הסאב לא הצלחתי אף פעם להגיע לבמה קדמית כמו שצריך,

ככה זה הקומפוננט הזה? כי לחבר יש 6\9 מאחורה ויותר אהבתי את סגנון השמיעה אצלו והמערכת שלו מושקע בפחות מחצי מאצלי קצת מבאס הדבר הזה שאני רק משקיע ומשקיע ובסוף בא מישהו עם מערכת שבנויה מרדיו דיסק פיוניר פשוט מגבר שלV12

סאב פיוניר רמקולים קנווד וטויטרים פשוטים מקדמה ושומעים יותר חזק ויותר טוב מאצלי,

אולי באמת המגבר הזה לא שווה כלום? או שאני דפוק?:?

• תוכן חדש...