Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אמור לרכוש רדיו דיסק של נקאמיצי דגם 500 שקורא גם אם פי 3

לצערי הרב המוכר התחרט ממש ברגע האחרון.

לכן אני עכשיו מחפש רדיו דיסק אחר שאני יוכל להעלות את רמת הצליל ואחרי שפישפשתי קצת שמתי לב ל 3 חברות שנחשבות ברמה גבוהה

קלריון: יצא לי לשמוע 2 מערכות עם רדיו דיסק שלהם והצליל שלהם מעולה אבל משום מה אנשים המליצו לי להימנע מהם

איקליפס: שמעתי שיש לחלק מהדגמים בעיה שלא רואים את המסך בשמש אבל הבנתי שיש להם רמה גבוהה מאוד של סאונד

אלפיין: חוץ מדברים טובים והצליל שלהם שאני מכור אליו לא שמעתי כלום הבעיה שיש המון דגמים ואני קצת מתקשה לבחור

הדרישות: עד 1700 ש''ח ו 3 יציאות RCA חובה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם אהבת את האלפיין, לך על ה- 9887 או ה- 9855

אני אישית הייתי הולך על האקליפס בלי למצמץ.

אין מכשירים מושלמים, בטח לא ברמת מחיר הזו, אבל האקליפס 7200, קלריון 7 ואלפיין 9887/9855, נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף.

ד"א, הייתי מכניס בקלות למשוואה את הפיוניר 880PRS, מכשיר ברמה של שלושת המכשירים שצוינו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה אוהב את הצליל של אלפיין אז תישאר איתו במחיר הזה יש לך את ה9887

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מתעלק על השרשור.

עומדות בפנייי שתי אופציות לרדיודיסק.

785 חדש ב1100 שח

9855יד שניה ב1200 שח.

מה עדיף מבין השתים וכעקרון אני הולך לעבוד עם הקרוס האקטיבי של הרדיו דיסק.

קראתי פעם אחת על אחד מהאלפיינים שהם שולחים פיקים שעובדים אקטיבי מישהו שמע על זה.?

אשמח לשמוע המלצות ודעות.

תודה.

פורסם

אם אתה מסתדר עם הקלריון מבחינת תפעול ללא גלגלת, הייתי ממליץ עליו כי הוא חדש.

מה כן, האקולייזר בו די מעצבן, אם אתה בכלל תשתמש בו.

פורסם

לכל דבר מתרגלים בסופו של דבר פשוט די לא הבנתי את התזוזה הזאת שלו כמו נגיעה כזאת מצד שמאל בגוף המכשיר והא זז כזה לפי דעתי דיי מרגיד.

ה9855 מגניב ונראה טוב מאוד גם הטאץ מוסיף.

כנראה המגבר שיהיה הוא הממפיס ולפי מה שקראתי הוא יכול לקבל 5V.

הוא יוכל לעבוד עם אחד המכשירים הנ"ל?

אם אני מגביר אקטיבית אני ישתמש הרבה באקלוייזר שלו נכון? אלא אם כן אני ימצא צליל סואנד סופי שאני אוהב וישאר איתו הרבה זמן

פורסם

לאו דווקא, בהגברה אקטיבית יש לך שליטה על כל אלמנט בנפרד, ולכן הצורך שלך באקולייזר קטן מול מערכת פאסיבית.

פורסם

אקולייזר מאפשר לך להנחית טווח מסויים של תדרים, במערכת פאסיבית יש לך שליטה על כל האלמנטים ביחד דרך הווליום או הגיין (לפעמים יש הנחתות לטוויטרים דרך הקרוס), ואם אתה רוצה להגביה או להנמיך את הטווח שהטוויטר מנגן, אתה צריך לעשות זאת דרך האקולייזר.

לעומת זאת במערכת אקטיבית, אתה יכול לשחק עם יחס העוצמה בין האלמנטים ישירות מהמגבר בלי לנגוע באקולייזר.

כמובן שאם יהיה טווח מסויים מאוד שתרצה להגביר או להנמיך, תהיה חייב להשתמש באקולייזר.

פורסם

לא משנה כמה מוציא הRCA של המכשיר ,אם המגבר מקבל 5 וולט,זה המקסימום ולא קורה שום דבר .

בשפה פשוטה-אתה יכול לחבר את האלפיין למגבר הזה.

• תוכן חדש...