Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיג'ו 206 אוט' - הולך מחר לראות אחת


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חצי שעה שאני קורא תגובות לא מחמיאות בעליל לתיבה האוט' של הרכב הנ"ל (AL4).

מחר אני הולך לראות אחת שנת 2003 למה אני אומר לצפות?

הבנתי שהבעיה היא לא בגיר אלה בתכונה של המחשב גיר, האם כל רכב בעל התיבה הידועה לשימצה סובל מהתנהגות זו?

האם הבעיה תוקנה באחת מעידכוני התוכנה האחרונים?

ולסיום האם שאר תכונות הרכב מפצים על הבעיה הנ"ל?

 

בתודה מראש

פורסם

יש לי 306 שנת 2001 עם אותו הגיר. לא רק שלא סובלת מההתנהגות של הגיר, אלא מחבבת אותה ++

אין לה "בעיות", אלא התנהגויות ייחודיות מסויימות, כמו זה שבהורדת הרגל מהגז היא מאיטה לבד (נוח להפליא), כמו זה שבתחילת נסיעה היא נוטה למשוך יותר הילוכים כדי להתחמם, ובשלב הזה בד"כ היא גם לא ששה להגיב לקיק-דאונז (מתסכל לפעמים, אבל לא משהו שתולשים שיערות בגללו). הדבר היחיד שקצת מציק בה זה שהיא אוהבת להשאיר את עצמה בהילוך עד ממש עצירת תנועה מוחלטת, מה שגורם לפעמים להרגשת "בום" בגיר בבלימה. זה הדבר היחיד שהיה לי ממש מוזר אחרי שקניתי את האוטו, היום התרגלתי אליו, וההתנהגות הזו מוכיחה את עצמה כיעילה בהאטה לפני רמזור אדום (אם הוא מתחלף לירוק לפני עצירה מוחלטת, הרכב צובר מהירות מחדש בכלום זמן).

 

בקיצור- עזוב אותך מסיפורי עם ומיתוסים. לך, תראה את האוטו, תעשה עליו סיבוב ותשפוט לפי מה שנוח לך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא מסכים עם התגובה מעלי.

גיר אוטומטי של פג'ו משנת 2002 ולדעתי גם 2003 פשוט לא זה. הייתי ממליץ לפזול לידני או למכוניות אחרות בז'אנר.

נהגתי כחצי שנה על פג'ו אוט' שנת 2002 XT, התופעות שהבחורה מעלי מתארת אכן קורות פשוט התגובה שלה מאוד מאופקת לכל הנושא. לדעתי אם עדיין לא רכשת את הרכב או התחייבת לרכוש אין סיבה ללכת על האוט'.

×
×
  • תוכן חדש...