Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום עשיתי ואקס לרכב (טורטל ואקס בתוספת טפלון) , שמתי לב שלא כמו בפעמים הקודמות, הרכב לא חלק (כמו זכוכית למשל), יש מקומת שהצבע חלק ויש כאלה שלא (כשמעבירים את היד מרגישים חיספוס מסוים).

האם מקרה זה מחייב טיפול מיוחד, אם כן איזה?

פורסם

תעשה פלסטלינה לרכב, זה מין פלסטלינה קשיחה שמוציאה את כל הלכלוך הזה מהצבע..

צריך להשתמש בהרבה נוזל שיהיה lubricant יש כאלה שמעדיפים מים, הרבה מים...

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

יש חומר שנקרא משחזר צבע (Color back), גם של חברת טרטל, תנסה לעבוד איתו לפני שאתה עושה את ווקס, חומר מאוד אגרסיבי, הוא מוריד שכבה דקה של הצבע וממלא את השריטות והפגמים. חשוב מאוד אחרי שאתה משתמש בו חובה להשתמש בווקס. תוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

פורסם

זה לא ממש מפריע לי, לא רואים את זה רק מרגישים (כשמעבירים את היד מרגישים משהו שמזכיר נקודות קטנות).

האם זה עלול להפוך לחלודה ? ,הצבע יהרס אם אני לא עשה כלום?

אולי עדיף לעשות במקום מקצועי, אם זה כול כך חשוב?

פורסם

פשות תעשה פלסטלינה ופוליש.. או שאתה תעשה את זה אם אתה מאלה שאוהבית לעבוד על הרכבים שלהם, או שתשלך את האוטו לאיזו שהיא רחיצה, תשלם להם איזה 200 ש"ח והצבע יראה כמו חדש..

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תוכן חדש...