Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לא מזמן בהונדה אקורד 2007 (הרכב לשעבר מליסיניג) ,

הבדיקה (אני אעלה אותה בנפרד אם יהיה צורך) לא נרשם שום ליקוי או בעיה .

הבוחן אמר בסיכום "הרכב חדש אין לי מה להוסיף"

מדדים של הקומפרסיה עבור כל בוכנה (באחוזים): 100 96 96 99

מכנית:

יבלתי המלצה לעשות יישור קו להחלפת השמנים וכ' ,

הקילומטרז' עומד על 70K מה שאומר שבעוד 5 יש טיפול 75K .

אם כדאי להחליף כבר את השמן מנוע,שמן הגה,גיר פלאגים וכ' כבר עכשיו?האם יש טעם לתוסף דלק/שמן בשלב זה?

אודה להמלצות לגבי השמנים(לפחות שמן מנוע איכותי).

קוסמטית:

אני מעוניין לעשות ווקס לרכב הייתי רוצה לדעת אם כדאי ללכת למקום שמתקצע בזה (בלי שיקרעו במחיר) או לעשות בעצמי?

אם כן,איזה ווקס מומלץ?

אני מעוניין להחליף לחישוקי מגנזיום ,כרגע יש לי 15" עם טסות(מזעזע).

האם אתם יכולים להמליץ לי על חישוקים+צמיגים בגודל 16".

איפה אני רואה את המידות צמיג שמתאימות לי לרכב?

ועוד שאלה קצת קיטבקית:

האם מישהו יודע על הבדלים (אם קיימים בכלל) בין השנתונים 2003 ל 2007?

תודהההה!

פורסם

עוד אישו אחד ...

יש לי בעיה עם החשמל ואני לא בטוח מהי,שאני שומע מוסיקה בווליום יחסית גבוה ושהרכב מונע אבל לא בנסיעה

יש מאין קטיעות בסאונד ובתאורה,שאני בנסיעה זה לא קורה.

עוד משהו מוזר נשרפו לי שתי מנורות פנס ראשי (אחת בכל צד )בתוך שבועיים...:shock:

המצבר שמורכב הוא 46AMP בדקתי בהום סנטר רשום שצריך 74AMP אבל זה נראה לי מוגזם ...

אודה לעיצה בעניין זה.

פורסם

היי,

קודם כל יש מצב שהמצבר מתחיל לזייף, תבדוק אם זה מצבר שצריך למלא מים מזוקקים (תפתח את הברגים ותראה מה המצב שם)

מעבר לכך 74 AMP? נראה לי מופרך לחלוטין.

לגבי הטיפול 75K, אם יש ספקות אין ספקות, לדעתי אם אתה רוצה לנסוע בראש שקט את ה 5K ק"מ האלה תקדים טיפה את הטיפול תעשה יישור קו כולל הצמיגים, ויש רק לוודא שהמצבר תקין ונטען בצורה תקינה.

פורסם

כשרשמת על בעיית הסאונד ניחשת שזאת בעיה במצבר או בחיווט, אחרי שקראתי את הסוף אני מאמין שהבעיה אכן במצבר וטיפ לעתיד, דברים כאלה בודקים במוסך מורשה ולא בהום סנטר.

סתם שאלה, הלכת למכון בדיקה שהמגרש המליץ עליו?

פורסם
כשרשמת על בעיית הסאונד ניחשת שזאת בעיה במצבר או בחיווט, אחרי שקראתי את הסוף אני מאמין שהבעיה אכן במצבר וטיפ לעתיד, דברים כאלה בודקים במוסך מורשה ולא בהום סנטר.

סתם שאלה, הלכת למכון בדיקה שהמגרש המליץ עליו?

עברתי על הספר רכב ,בספר רכב מפורט לפי הדגמים של האקורד ולאקורד מנוע 2000 בנזין המצבר הוא 45 אמפר ולדיזל זה 74 ...אז לא לסמוך על הום סנטר(מעניין מה קורה אם שמים מצבר חזק כמעט פי 2 :)).

לגבי הבדיקה ,עשיתי את הבדיקה במקום שאני בחרתי ואחרי בירור הבנתי שמדובר במקום אמין מאוד.

האם נתוני הבדיקה של הקומפרסיה TOO GOOD TO BE TRUE?

אודה להתייחסותכם לשאר השאלות שהעליתי.

• תוכן חדש...