Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני חושב שזה לא אסון גדול כל כך.

הפסדת כאן כסף ועושה רושם ששילמת יותר מידי על רכב שעבר יותר מידי, אבל זה באמת לא נורא כל כך. לדעתי עדיף לך לבלוע את הגלולה המרה ולא להתעסק עם ביטולי צ'קים, עורכי דין ועסקים עם סוחרים מפוקפקים שיעלו לך יותר בטווח הרחוק.

כל עוד למדת את הלקח מהמקרה הזה, האסון לא גדול כל כך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי נשאר עם הרכב וזהו.

יישור קו מכני, ק"מ נמוך - מבטיחים שקט נפשי להרבה זמן אח"כ.

מניסיון אישי - מכרתי עבור חבר פיאט פונטו 1600 שנת 96 - עם יד 8 ו"שאסי" - ב-500 ש"ח מעל המחירון - רק כי הק"מ היה נמוך יחסית והאוטו נראה מדהים מבחינה חיצונית.

פורסם

אני מודה לכל אלו ששלחו לי פרטיות והרגיעו אותי וניסו לעזורה. תודה לכל חברי הנהלה ולחברי הפורם, באמת שעזרת לי המון.

כמו שהבטחתי אני מעדכן:

לקחתי את הרכב בסוף. הרכב שמור בצורה מדהימה, אין שריטה אין פגיעות רק איזה שקע קטן ליד פתיחת בגאז שגם רואים רק אם מסתכלים לעומק. שמתי אזעקה (ביפר) חדשה וקודנית. הרכב עכשיו עומד על 80 ק"מ (נעשתה בדיקה במסוך מורשה).

יש צמיגים חדשים ומצבר חדש. ישנם שריקות משונות בקלאטץ שמרגיש אולי קצת קשה (אין לי הרבה נסיון עם רכבים).

חוץ מהקלטץ הכל תקין והרכב נוסע מעולה. הופתעתי שזה 1300 וכזה זריז, לא לחצתי יותר מדי 140 הספיק לי. הרכב מרגיש טוב נראה טוב. מחר אני לוקח אותו לישר קו.

אכן למדתי לקח. שילמתי יותר ויש לי ליישר קו והרבה דברים שאני רוצה לעשות אבל סה"כ חוץ שזה מציק פסיכולוגית לא הרגשתי שום דבר שונה עם הרכב. אני מאוד מבסוט מאיך שהרכב שמור, הריפודים חדשים, אין שריטות, דשבורד כמו חדש חוץ מברגים מעפנים מהדיבורית. הגה לא משופשף, הריפוד בגג בלי חורים ובלי לכלוכים נקי לחלוטיות. והכל תקין ברכב מבחינה חשמלית.

אחרי נסיעות ארוכות ומבחנים של הרכב כבר פחות מודאג מזה שהרכב עבר תאונה. יצאתי פריאר ששילמתי יותר אבל אחרי כמה נסיעות ברכב אני כבר פחות ופחות מתבאס.

פורסם

אני חושב בצורה כזאת שאם אתה נהנה מהרכב אז כל השאר שטויות.

היום גם תיקונים מקצועיים לאחר תאונה כזאת או אחרת לא בהכרח

מחמירים את מצב הרכב אם הם נעשים במקצועיות רבה.

תהנה ושהיה לך כיף, זה רכב נחמד מאוד ולדעתי לא הפסדת כלל.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

יופי. אני ממש שמח שהרגשתך מתחילה להשתפר, חשבתי עליך לא פעם השבוע.

עכשיו שכח מהכל, תהנה מהרכב ותן לזמן לעשות את שלו.

חג שמח.

ד"א 140 קמ"ש יכולים לעלות לך הרבה יותר כסף ועוגמת נפש.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני מאוד מודה לכולכם על העזרה! טוב שיש פורם כזה. אני אבקש אישור מהנהלה לזמן אותכם לפורם שלי שלא קשור לרכבים.

באמת העלתם לי את המצב רוח ועזרתם פשוט המון. אני שוב מודה לכל האנשים תודה רבה !!!

140 קמ"ש יכולים לעלות לך הרבה יותר כסף ועוגמת נפש.

מסכים איתך ב- 100%. אני נהג הכי רגוע שיש בחיים לא ממהר וגם אם אני לחוץ אני לא משתגע. אני חושב שכל אחד שקונה רכב חדש עושה "מבחן" לרכב. רציתי לראות איך הרכב יתנהג במהירות גבוהה זה היה חד פעמי לא מאמין שאגיע למהירות כזאת פעם נוספת.

• תוכן חדש...