Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GTI6 306 2.0 ליטר, 16V, 167hp , שישה הילוכים, מודל 2000, יד 4, K181 ק"מ, צבע כסף, טסט עד דצמבר.

נתחיל מהסוף:

מי שמכיר את הדגם יודע שנשארו פחות מ- 10 יחידות בארץ, ואולי אחת או שתיים במצב מעולה שכזה, כך שהמבחר מאד מאד קטן. למיטב ידיעתי זוהי הכסופה היחידה בארץ.

מדובר ברכב מיוחד שמציע חווית נהיגה נדירה.הוא חזק, הדוק, מדויק, בלי חופשים ובלי רשרושים, גם לא ב- 7000 סל"ד.

הרכב שמור מאד מבחוץ ומבפנים. הכל ניראה כאילו הרכב יצא מהמפעל.

הרכב חסכוני באופן יחסי. אני עושה איתו ממוצע של 1:10.5 בנהיגה משולבת, אבל אפשר בקלות להגיע ל- 1:12 ויותר בנסיעה רגועה.

בשורה תחתונה, לא נחסך מהרכב שקל. הטיפולים בוצעו בזמן ובמוסך מורשה (הדקל) ויש היסטוריה למי שיירצה. מי שמכיר אותי יודע שכל רשרוש הכי קטן מציק לי ומטופל מייד.

מה בתפריט:

רביעיית בולמי Bilstein B8 Sprint וסט קפיצים Pro Kit Eibach. הסט בן שנה לערך.

הרכב הונמך ב- 30 מ"מ.

רביעיית צמיגי Michelin Pilot Exalto 2 מעולים שהורכבו לפני 9 חודשים במצב מצוין ובמידה 195X50X15 - רשומה באופן תקני ברישיון.

החלפת שמן סדירה בשמן סינטטי מלא בלבד (Valvoline Racing VR1 5W50 למי שמתעקש).

מתודלק דלק 98 בלבד ותמיד (גם אצלי וגם אצל בעל הרכב הקודם, לכל הפחות).

דיסקים קדמיים מאווררים של Bremboוסט רפידות (קדימה ואחורה) של Ferodo Racing DS2500.

קוויק שיפט של GE

מצבר בן פחות משנה

טיימינג בוצע לפני שנה וחודשיים

קומפרסיה נבדקה לפני 4 חודשים ויצאה 210:200:200:200.

כל הפריטים הבאים הוחלפו לאחרונה במסגרת יישור קו כללי ומוחלט לרכב: משולשים קדמיים (מקוריים, לא זבל סיני), פולי, מוטות קישור, תושבות מנוע, גומיות אבק, גומיות הגה, גומיות ציריה, כבל קלאץ', מנוע מגבים קדמיים, תפוח הגה, תותבים, טרמוסטט, תפוח מתלה, זרועות מתלה, אלטרנטור ובטח עוד כמה דברים שלא טרחתי לרשום.

בפנים:

קיט לוח שעונים ופאנל מיזוג של Metal Monkey שהוזמן מבריטניה Custom made וטבעות כסף ללוח השעונים ולפנל המיזוג. זה סט מדהים שנותן תחושה שנוסעים ברכב חדש ולא במודל 2000.

כל הנורות בלוח השעונים הוחלפו בנורות LED שהוזמנו במיוחד מבריטניה. ניראה הרבה יותר טוב מהמקור.

סלון מקורי במצב מעולה. כיסא נהג רופד לפני חצי שנה וניראה בן ז*נה, וכיסא נוסע וסלון אחורי גם במצב מצוין.

ידית הילוכים חדשהבת שבוע.

שטיחי ריצפה של Michelin

פסי קישוט בריצפת הדלתות של 306GTI

מערכת של Pioneer Premier deh580mp , סט קומפוננט של Xtant ורמקולים אחוריים Kenwood 6X9.

מבחוץ:

צבע הרכב מקורי ובמצב מעולה! הוא בילה את רוב השנים האחרונות בחנייה מקורה או בחוץ מכוסה. כבר עצרו אותי ושאלו אם זה מודל 2009 וגם מתי עשיתי צבע (אז זהו, שלא עשיתי צבע). יש כיפוף קטן במכסה המנוע מלפנים ומכת אבן קטנה בכנף שמאל, אבל חוץ מזה אין מכות וכמעט ואין שריטות. הרכב ניראה כמו בתמונות המצורפות שצולמו ממש היום.

פגוש אחורי נצבע מחדש לפני כשנה.

סמל GTI אדום שהוזמן במיוחד מבריטניה.

גומיות חדשות בנות שבוע לחלון הנהג והנוסע.

פסי קישוט חדשים בדלתות – הורכבו לפני שבועיים.

נורות פנסים קדמיים של Philips Diamond Vision – צבע לבן (לא כחול).

מבחינה חשמלית, ה-כ-ל ברכב עובד למעט תקלה ממש קטנה במגב אחורי שלא הפריע לי לא לתקן (המגב לא חוזר אוטו' למצב מנוחה). המזגן יכול להקפיא גם את הגהנום, ולמי שלא מכיר, הרכב מגיע עם 4 כריות אויר, ABS, מושבי עור אלקנטרה, חיישני גשם, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, גג נפתח, בקרת אקלים וכו'.

ואם זה לא היה ברור מאליו, אין לרכב תאונות רציניות או פגיעת שלדה, לא קצה סאשי ולא קצה לאסי. היה איזה חובב חיות שבעבר הרחוק קפץ עליו שפן מגורזן והוא דפק קצת את החלק הקדמי, והיה גם כיפוף חנייה קטן מאחורה, אבל שום דבר מיוחד חוץ מזה, וכל התיקונים הללו בוצעו בצורה מקצועית ואיכותית. הרכב אצלי 4 שנים והיום חווית הנהיגה טובה יותר מזו שהייתה כשקניתי אותו, וגם אז היא הייתה מעולה.

המחיר מעל המחירון ואין לי סבלנות לבלבולי מח וקשקושים, אז תעשו טובה ותחסכו את זה ממני.

מי שלא יודע מה זה שלא יתקשר.

ניר

052-8907886

2small.jpg

3small.jpg

4small.jpg

5small.jpg

6small.jpg

8small.jpg

9small.jpg

7small.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...