Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קסנטיה שנת 2001 מנוע 2000.

הגיר כבר יותר משנה עושה לי בעיות, הוא כל הזמן (דופק - מחליק) במעבר מראשון לשני.

לפני כחצי שנה החלפתי חיישן מהירות פעמיים - בסוף נפתרה הבעיה של כניסה למצב חירום.

היום יש בעיה חדשה בבוקר כשאני נוסע בו הנוריות שלג/ספורט מהבהבות - רק אחרי כיבוי והתנעה מחדש זה מסתדר (זה קורה רק בבוקר), לפי מכון הגירים הבעיה היא ב ???? לחץ שצריך להחליף במוח של הגיר, ויכול להיות שהדפיקות בין הראשון לשני יעלמו.

במקביל קבלתי הצעה להתקנת גיר מיובא ב 3500 ש"ח עם אחריות של 3 חודשים, אגב גם הסגתי מחיר לשיפוץ כללי לגיר באותו מחיר עם אחריות ל 6 חודשים.

מה יותר כדאי?

פורסם

נורות תקלה שלג וספורט הנדלקות יחד בד"כ מעידות על תקלה חשמלית בתיבת ההילוכים ולאו דווקא תקלה מיכנית.

עם כל הכבוד להצעת השיפוץ הזולה ב-3500 ש"ח לא הייתי מתפתה אליה,כי הזול עולה בסופו של דבר ביוקר ויתכן שהבעיה אצלך איננה מחייבת שיפוץ מלא אלא החלפת חלק נקודתי ,שיכול לעלות פחות מ-3500.

רצוי לגשת למכון גירים,להתחבר עם סורק למחשב הגיר,להוציא קוד תקלה ומשם להתקדם לפתרון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...