Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בשבוע אני רוכב על אופניים למקום עבודתי.

אני נוהג לרכב על המדרכות בכדי להגיע "הביתה בשלום"

באיזור מסויים קיימת מצוקת חניה כך שרכבים חונים על המדרכה.

לקראת הגעתי למעבר צר שכזה בגלל רכב חוסם. הגיע לפני רוכב אופניים שמן שלא הצליח לעבור ולכן ירד מהאופנים ועבר את המכשול ברגל.

הרוכב הנ"ל לא שם לב שאני ממתין מאחוריו.

בעודו עובר את המכשול, הוא שלף מכיסו מפתח ושרט את הרכב החוסם (יונדאי ישנה)

הייתי המום!

בנאדם מבוגר, לא פרחח.

מכיוון שארועים שכאלו יכולים להסתיים לא טוב ולא יכולת הרבה לעשות בעניין.

הפתעתי אותו מאחור ואמרתי לו שהוא חתיכת חרא.

הזבל עשה את עצמו מתעלם והמשיך לרכב.

זה פשוט לא יאמן כמה רוע קיים אצל האנשים.

סליחה על השפה אבל הארוע פשוט הטריף אותי ולצערי גם לא יכולתי לעשות כלום בנידון.

יום טוב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

ממש תת רמה של אדם..

לצערי אי אפשר לחנך אנשים בגילאים כאלו,אני רק מקווה שהחוסר נעימות(למרות שהוא לא הראה אני בטוח שהייתה ),יגרמו לו לחשוב בפעם הבאה שירצה לעשות זאת.

פורסם

אני איתך לאורך כל הדרך.

אבל, יכול להיות, שבפורום אופניים נפתח עכשיו שרשור שמדבר על כך שרכבים חונים על המדרכה וחוסמים את הדרך של רוכבי האופניים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש כאן בעיה.

גם הרכב שבולט או חוסם את המדרכה וגם רוכב האופניים ע"ג המדרכה עוברים על החוק. המדרכה נועדה אך ורק להולכי הרגל. אני מבין ויודע שרוכבי אופניים נוסעים עליה על מנת לא להתפגר בכביש, מה שיקרה מהר מאד אם אכן ייסעו שם, אבל אני במו עיני הייתי עד לרוכב שנסע עם אופניו על מדרכה ופגע בנערה שהלכה שם. הייתה שם התקהלות גדולה ואני חושב שלבסוף גם הוזמן אמבולנס. אל להם לרוכבי האופניים לעבור על החוק אך ורק משום שמקפחים אותם כאן בארץ, ואכן מקפחים.

כל זאת אמרתי מבלי להתייחס לאלימות שהפגין רוכב האופנים המדובר וצרור המפתחות שלו.

פורסם

אין לי דבר נגד זה שחנה וחסם את המדרכה.

יש שם מצוקת חניה ואני יכול להבין שפשוט אין ברירה

מה גם שחסימת המדרכה היתה חלקית והיא איפשרה (לפחות לרזה) כמוני לעבור בלי בעיה.

מה שמטריף אותי זה ששרטו או האוטו.

חסימת מדרכות בדר"כ לא ממש מציקה לי...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין כזה דבר "אין ברירה". מה הבררה של אישה עם עגלת תינוק שבוודאי לא יכולה לעבור היכן שרוכב אופניים לא יכול לעבור?

לרדת לכביש...

אני לא מצדיק את הפעולה של רוכב האופניים, אבל הוא צודק.

הוא לא בסדר, אבל יישר כוח...

נ.ב.במחשבה שנייה מספיק לשבור מראה. אם כי אני לא בעד פעולה לא חוקית כזו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני איתך לאורך כל הדרך.

אבל, יכול להיות, שבפורום אופניים נפתח עכשיו שרשור שמדבר על כך שרכבים חונים על המדרכה וחוסמים את הדרך של רוכבי האופניים.

עידן

לא מפריע מטפסים על הרכב ב"באני הופ" ויורדים בהרמת גלגל.:wink:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לדעתי,הבעיה היא : שכל אחד חושב שמותר לו הכל,והעולם שלו.

1.זה שחנה על המדרכה

2.זה ששרט את האוטו

שניהם עשו מעשה על דעת עצמם,שהוא לא נכון. אין צודק.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תראו מדובר בשכונה קטנה (לא מקום מגורי) בה תנועה דלילה ומצוקת חניה.

איפה בדיוק אתם רוצים שהבנאדם יחנה? על הירח?

הוא לא חסם את כל החניה או הפריע להולכי רגל או עגלות.

הבנאדם פשוט היה שמן מאוד ולא יכול היה לעבור במעבר הצרבלי לאבד את שיווי המשקל שלו.

גם לי יש תינוקת וגם לי מפריע שחוסמים את המדרכות כשאני גולל אותה בעגלה, אבל ראבק, מכאן ועד לגרימת נזק!

להזכירכם גרימת נזק יכולה להיות עבירה פלילית וניזוק יכול להגיש קובלנה פלילית ואילו חניה על מדרכה היא עבירה אזרחית, להבדיל אלף אלפי הבדלות.

גם אם פגעו בך, או גרמו לך נזק (במקרה דנן, חסימת המעבר) אין רשות לאיש לעשות דין לעצמו לשרוט או לשבור מראה.

רק מחשבה שכזו (ולצערי גם ע"י מנהלים בפורום) מהווה ראי לחברה בה אנו חיים (לצערי הרב).

פורסם

עזוב רוכב אופניים שמתקשה לעבור, במקרים מסויימים מדובר בנכים על כיסא גלגלים שכאשר הם נתקלים במכשול כזה עליהם להתחיל לחפש מקום שבו המדרכה מאפשרת להם לרדת לכביש, להסתכן בנסיעה לאורך הכביש עד מציאת מקום מתאים לעלות את המדרכה שוב.

תשאל כל נכה והוא יגיד לך שזה בין הדברים הכי מעצבנים שקורים להם ומרתיחים אותם ביום יום.

לדעתי בנאדם כזה שחוסם מדרכה לנכה צריך לקבל קנס גבוה מאוד רק ככה אנשים יבינו שגם הנכים קיימים.

פורסם

לדעתי היית צריך לעקוב אחר השורט עד למקום שאליו הוא הלך, ואז להשאיר את הפרטים הידועים לך על הוישר של היונדאי. אולי אפילו היית צריך לצלם אותו עם מצלמת פלאפון לזיהוי. אין ספק שיש פה מקום לתביעה אזרחית לפחות, ורק אחרי שהשורט יקבל אחת כזאת יחשוב אולי פעמיים לפני שהוא שורט את האוטו הבא. מחר זה יכול להיות הרכב של כל אחד מאיתנו.

פורסם

תחנה כמו בן אדם וזה לא יהיה הרכב שלך.

כל הכבוד לשמן על האופניים. לדעתי הוא היה גם צריך להשאיר פתק בסגנון "תמשיך לחנות ככה ויהיה לך עוד כמה כאלה".

פורסם

לקראת הגעתי למעבר צר שכזה בגלל רכב חוסם. הגיע לפני רוכב אופניים שמן שלא הצליח לעבור ולכן ירד מהאופנים ועבר את המכשול ברגל.

אני לא מצדיק את רוכב האופנים.

אבל בוא ותסביר לי איך חרא כזה מרשה לעצמו לחנות על המדרכה, לאלץ חלק ממשתמשי המדרכה (אלה שהמדרכה נועדה לשימושם) לרדת אל הכביש ולסכן את עצמם - רק כי לייצור חסר ההתחשבות לא הייתה חניה.

אתה יודע מה? גם 1,000 ש"ח זה קנס נמוך לאנשים הללו.

פורסם
תחנה כמו בן אדם וזה לא יהיה הרכב שלך.

כל הכבוד לשמן על האופניים. לדעתי הוא היה גם צריך להשאיר פתק בסגנון "תמשיך לחנות ככה ויהיה לך עוד כמה כאלה".

+1

לא מבין אתכם. שכחתם כבר מה זה ללכת ברגל מרוב שזה פורום מכוניות?

בחיפה, ברחוב פל ים בחלקו, אי אפשר ללכת בכלל ברגל על המדרכה כי היא הפכה להיות חניה ציבורית. כל שריטה שהרכבים המפריעים על המדרכות מקבלים מגיעה להם. ולא מספיקה לדעתי.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...