Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשפץ את חדר הממ"ד אצלי בדירה ואני קצת לא מבין, הבעיה העיקרית שלי זה שאני מעוניין להחליף את כל השקעים בחדר

והשאלה היא:

כאשר אני מוריד את הפקק של החדר הספציפי, החדר פועל ב"מתכונת חירום" והחשמל נשאר מחובר, האם מדובר רק על המנורה או שגם כל השקעים עדיין פועלים? ואיך אפשר לנתק אותם לגמרי?

עוד בעיה שנתקלתי בה והיא, הבית פלורסנט מכיל שני פלורסנטים שמופעלים על ידי מתג אחד, אני מעוניין לקנות מתג של שני מנורות ולחלק את הבית נורה שאני יוכל להפעיל כל פלורנסט במתג אחר (במטרה להחליף אחד מהם לאולטרה סגול ואת השני להשאיר לבן רגיל)

אפשר לקבל הסבר או אפילו מדריך איך לעשות את זה?

עוד בעיה קטנה, אני צריך המלצה לחומר שסוגר חורים בקיר (לכסות על חורים של תמונות שלא בשימוש), השתמשתי בכמה מוצרים בעיקר של טמבור שמגיעים בתור אבקה ומערבבים לפי ההוראות, עשיתי הכל "לפי הספר", הבעיה שגם שהחומר מתייבש במגע עם מים הוא מתפורר, הוא כמו חימר הוא קשה אבל שנוגע בו מים הוא חוזר לצורתה המקורית שלו.

יש המלצה לחומר טוב שמחזיק מעמד וזול?

בעיה נוספת, סימנים של חלודה על הקרמיקה כתוצאה מרגליים חלודות של מיטה,איך מורידים?

והייתי שמח להמלצה על חנות זולה לקנות את כל החומרים האלה בזול בחיפה באיזור של הדר והעיר.

פורסם

אם אתה לא מבין את העניין של המעגל בממ"ד שלך אולי עדיף לקרוא לאיש מקצוע או שכן חשמלאי, במיוחד אם אתה לא מבין.

כן כל אחד מאיתנו (אני מאמין) יודע מה זה טסטר והחלפת שקעים ובתי מנורה, אבל מעקף כזה יכול להיות מסוכן אם אתה לא מבין אותו.

תחפש בית מנורה שמאפשר לך הדלקה נפרדת עם חוט משיכה

לשאלה השניה, אתה מתכוון לשפכטל?

לשאלה השלישית, איזה מרצפת, יכול להיות שימליצו לך על חומר אגרסיבי מדי שיאכל את הציפוי ואז חבל

לרביעית, יש לך חנויות דווקא טובות לאספקה טכנית, יש לך את שזר לפני גשר צומת קרית אתא מצד ימין לפני תחנת דלק סונול, זאת חנות יותר טכנית ואם תבוא אליהם ותסתובב עם שאלות יעבירו אותך מאחד לשני בכל מחלקה. אז עם שאלות ספציפיות לך לדלפק מצד שמאל ותשאל במקום להתרוצץ.

חוץ מזה יש לך עוד חנות אחרי שאתה פונה שמאלה בצומת קרית אתא מתחת לגשר וממשיך בערך 400 מטר פנימה , מצד שמאל בשם כלי ובורג, ושם אתה יכול לשאול את האדון בקופה מה שאתה רוצה והוא יעזור לך

אחרי כלי ובורג בערך 100 מטר מצד ימין יש לך את אלמוג אם אני לא טועה , וככה בהמשך עוד הרבה חנויות

אבל שזר וכלי ובורג יותר ידידותיות למשתמש הביתי שבא מדי פעם לקנות

אחחחח, החנויות האלו, כל פעם שאני נכנס לשם אני יוצא עם צעצוע חדש לאוסף כלי עבודה, תענוג

ואני אנצל את השרשור, מישהו מכיר מכירות של עודפי צבא באיזור הצפון? כי במרכז אני יודע שיש (אל תהיו חמדנים ותשמרו הכל לעצמכם)

פורסם

יש עשרות חומרים למילוי חורים בקירות (שפכטל) ורובם טובים. אני אישית מעדיף חומר שנקרא פרופילה.

חשוב מאוד לנקות את החור מחול, אבק וצבע רופף כדי ליצור הדבקה טובה אל הקיר. אחר כך מיישמים את החומר וממתינים בסבלנות שיתיבש.

לגבי ההתעסקות בחשמל - אם אתה לא מבין בזה אולי באמת עדיף שתזמין בעל מקצוע.

באופן כללי, קשה לומר לך אם השקעים ותאורה מחוברים לאותו קו מתח כי זה ששונה מדירה לדירה ותלוי בתכנון של מערכת החשמל.

להוסיף עוד מנורה זה גם לא עסק מסובך במיוחד, שדורש השחלה של חוט נוסף אל היציאה בתקרה. במקרה שלך הבעיה היא שרוב (אם לא כל) הפלורסנטים בנויים כך שלא תוכל להפעיל רק נורה אחת מתוך השניים כך שתצטרך להתקין שני גופי תאורה זה ליד זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...