Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הטלפון האלחוטי בבית מתחיל לשבוק חיים(טוב הוא מעל 10 שנים עובד אז מגיע לו) החלטנו לרכוש טלפון אלחוטי עם שלוחה נוספת(יש לנו שני קומות בבית וכך זה יקל על הריצות למעלה ולמטה).

ראיתי שיש המון חברות והמון סוגים,בתכלס ראיתי שרובם אותו המחיר,אז מה ההבדל?

אשמח לקבל המלצה\המלצות על חברות טובות ועל דגמים ספציפיים בפרט.

בתודה מראש,בן.

Got To love It

פורסם

פנסוניק או יונידן:

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Telephone&DB137205=137219,137221&DB215587=215589

לי יש את המכשיר הזה:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=712097

אני מרוצה מאוד כי אני לא זקוק מעבר לקליטה טובה, איכות השמע וספיקר חזק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי במחסני חשמל תוצרת דייהו ב-98 ש"ח (לפני חצי שנה) - לא ציפיתי לכלום - קליטה מעולה, אין ניתוקים, לא עולים עליי, בקיצור מומלץ בחום.

הטלפון הוא DECT ובמחיר הזה אתה יכול לרכוש שניים (כך אני עשיתי)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

לי יש מכשיר DECT של סימנס.

מכשיר מאוד איכותי עם קליטה טובה, אפשר להוסיף לו שלוחות של יצרנים אחרים.

כל המכשירים שלהם דומים באיכות, ההבדל הוא בפינוקים (מסך צבעוני, ספיקר, תאורה למקשים, חיוג מהיר וכו').

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואני ממליץ לך להתרחק מהדגם הזה Uniden APX70002IL

לאחר שימוש של שנים ביונידן מדגם מסוים אחר של החברה לשביעות רצוני !

רכשתי את ה 7000 וגיליתי שהוא לא משתווה לקודמו בכלום .

לא בקליטה

לא באיכות השמע

ולא בזמן השימוש .

והכי מעצבן שהוא לא מתקשר עם היחידה הקודמת כמכשיר אינטרקום פנימי , למרות כל ההצהרות שלהם על יכולות מתקדמות של המכשירים מתוצרת יונידן .

בקיצור אכזבה .

• תוכן חדש...