Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגרמושקה\ הצינור הגמיש של האגזוז שיוצא מהסעפת נקרע ויצא לגמרי , אני הבנתי מחיפוש בפורום שלא כדאי לרתך ועדיף להשתמש בVBAND מיוחד לאגזוז.

האגזוזן רוצה 800 שקל לייצר שתי צינורות כאלה מנירוסטה חדשים-לי זה יקר.

מוסך אדמונד רוצה 400 שקל לחלק שהוא לא גמיש ולא בטוח שמתאים-זה האופצייה האחרונה רק במידה ולא יהיה פתרון.

האם אפשר לעשות את מה שאני רוצה -לחבר את הצינור הגמיש בחזרה בעזרת VBAND בתקווה שיחזיק כמה שיותר.

הVBAND עולה 150 שקל וזה מתאים לי.(מחבר קארספורום)

pc060049nd8.jpg

השאלה האם זה יתאים לי לקוטר של הצינור ?

והאם יש פתרון אחר?

זה בנוי ככה -4 יצאות מהמנוע הולכות לסעפת פליטה ומהסעפת זה הולך לשתי צינורות ופה הבעיה באמצע הצינור ,ואז זה יורד עד לצינור שלפני הדוד הראשון.

אגב- מדובר על מרצדס 230 83'.

הנה ציור שאמור איכשהו לגרום לכם להבין על מה אני מדבר.

צינור אגזוז.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ההיתי אצל 2 אגזוזנים-

אחד ליד השוק בנתניה (בחור מבוגר) הוא התקין לי אגזוז לפני 3 שנים אני חושב שקוראים לו "המשתיק".

השני שבתאי אגזוזים בפינה של רחוב שכטרמן באזור התעשייה הישן בנתניה והוא אמר שהוא יכול לייצר חתיכה חדשה קומפלט מנירוסטה ב800 שקל.

הראשון הפנה אותי למכון רדיאטורים שילחימו עם כסף -שחודה באזור התעשייה -הוא אמר שזה לא יחזיק.

יש לי עוד חלק כזה מהרכב לפירוק אבל שם הקצוות רקובים והחלק הגמיש(מה שאני צריך ) במצב טוב.

במוסך הציעו לי כפתרון אחרון לחתוך את הגרמושקה הקרועה מהרכב ההוא ,ולרתך את הגרמושקה השלמה לצינור אצלי.

חיפושיות 73-74

פורסם

כנראה מחר או ביום שלישי אני נוסע לאפל אגזוזים בבת ים אמרו לי שהוא יכול לטפל לי בעיה.

מישהו מכיר אותם?

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...