Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החניתי את האוטו (פג'ו 406) ברחוב לא צר במיוחד.

כשחזרתי לאוטו גיליתי כי המראה תלויה ומתנדנדת ואין אף פרטים של הפוגע.

הזמנתי כבר מראה חדשה ויום ראשון ילכו לי 350 ש"ח.

:evil::-(

פורסם

וזה כי בני כל אומות העולם מנומסים ואדיבים פרט לברברים השמים במזרח התיכון.

עכשיו ברצינות מה הקשר בין תרבות נהיגה לבין מה שקרה לך? שמעורב במקרה פריט של מכונית?

פורסם
וזה כי בני כל אומות העולם מנומסים ואדיבים פרט לברברים השמים במזרח התיכון.

עכשיו ברצינות מה הקשר בין תרבות נהיגה לבין מה שקרה לך? שמעורב במקרה פריט של מכונית?

החניתי את האוטו (פג'ו 406) ברחוב לא צר במיוחד

כשחזרתי לאוטו גיליתי כי המראה תלויה ומתנדנדת ואין אף פרטים של הפוגע

מייק אין מה לעשות, עוד מקרה סטטיסטי של הישראלי המכוער.

פורסם

3 מראות לאורך השנים הלכו לי ממקרים כאלו לאורך השנים.

350 ש"ח - אם זה לכל המכלול - זה ממש זול למראה חשמלית.

הכי הרבה ששלמתי? 1100 באופל קורסה על מראה עם חימום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואחרי זה מתפלאים למה העולם חושב עלינו שאנחנו ברברים, קודם כל אנחנו צריכים להפסיק לחשוב שאנחנו ברברים, ושאנחנו הכי נוראיים, אם אנחנו חושבים שאנחנו עם מגעיל אז ברור שגם בעולם יחשבו ככה, תאמין לי שלא רק בארץ דופקים מראות, נכון זה מצער אבל תאמין לי שזה לא תרבות הנהיגה בארץ אלא תרבות הנהיגה בכל העולם, וחוץ מזה אני חושב שאתה טיפה מכליל לא?

פורסם
ואחרי זה מתפלאים למה העולם חושב עלינו שאנחנו ברברים, קודם כל אנחנו צריכים להפסיק לחשוב שאנחנו ברברים, ושאנחנו הכי נוראיים, אם אנחנו חושבים שאנחנו עם מגעיל אז ברור שגם בעולם יחשבו ככה, תאמין לי שלא רק בארץ דופקים מראות, נכון זה מצער אבל תאמין לי שזה לא תרבות הנהיגה בארץ אלא תרבות הנהיגה בכל העולם, וחוץ מזה אני חושב שאתה טיפה מכליל לא?

1+

מספיק לרחם על עצמכם ולחשוב שדברים רעים קורים רק בארץ .

פורסם
3 מראות לאורך השנים הלכו לי ממקרים כאלו לאורך השנים.

בדיוק מה שקרה לרכבי שלי, אלא שהמחיר עבור מראה חדשה ולא חשמלית היה גבוה מעט יותר, אחרי שתקנתי פעם אחת ושברו את המראה בשנית ובשלישית החלטתי לוותר.

המראות של ה 306 נוטות להשבר, וניתן לראות זאת בהרבה מאוד רכבים אשר נעים על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
החניתי את האוטו (פג'ו 406) ברחוב לא צר במיוחד.

כשחזרתי לאוטו גיליתי כי המראה תלויה ומתנדנדת ואין אף פרטים של הפוגע.

מה הקשר ל"תרבות נהיגה"??

זה עניין של חוסר תרבות, נקודה.

• תוכן חדש...