Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני יקר

נתחיל מהסוף.

"ברגע שהספורטאים יתאחדו כל הפקידים ישתפנו והעניינים יזוזו."

לדעתך המחדל הוא בכם, אז מה לך כי תלין על האחרים.

וככל שאני קורא את מה שאתם כותבים מתחזקת בי התחושה שאכן חלק לא קטן מכך שהעסק תקוע , תלוי בספורטאים עצמם ובדרכים בהם נקטו בעבר.

לא מסכים לקביעתך כי השר נטול השפעה, והפקידים קובעים. שר התחבורע תרם 2 מיליון ש"ח לאליפות טיסנים, כי בא לו. היועץ התערב?

הדבר נכון שבעתיים כאשר השר הוא חדש במשרד.גם השר יודע שהקדנציה קצרה ולכן הוא ינסה להזיז עיניינים במהירות, אך בתנאי כי פעילות כזאת תביא לו אהדה וכבוד. תן לו את זה ותראה מה שר מסוגל לעשות מול הפקידים שלו.

לימור שברה שיא בקפיצה כאשר עלתה לבמה לתת לספורטאי ישראלי מדליה אולימפית. היא נסעה לשם באישור פקיד כלשהו. תן לה סיבה לקפוץ ותראה איך פקידיה ויועציה רוקדים/קופצים לצלילי המוזיקה שלה.

אם אין אף אחד נגד החוק , איך קורה שהוא תקוע.

יוסי ניסן לא יתפטר לעולם , למה שיתפטר. אם הוא היה גם חכם הוא היה מטייל בעולם על חשבוננו "ולומד" את העסק.

אני מכיר קצת את המערכות הציבוריות. בימי חיי גם גרמתי לשינוי דרסטי בחוק המע"מ לטובת קבוצה יחסית לא גדולה אבל שידעה לפעול במוח .

לדפוק על השולחן טוב לפעמים כשהעסק כמעט גמור וחסר עוד פיפס לסיום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שר התחבורע תרם 2 מיליון ש"ח לאליפות טיסנים, כי בא לו. היועץ התערב?

======================== ישה משפט שלך

יאשה אתה באמת חושב שיכולים להשוות בין טיסנים שאין בהם כול סיכון וכול הסובב, ובין ספורט מוטורי? ישה נראה לי שאתה הולך לכיונים לא נכונים במקום להתמקד בבעיה שישנה והיא חוסר העשיה וחוסר היכולת לעשיה בכול הקשור לספורט המוטרי?? ודבר נוסף אנו כול הזמן מדברים על כספים שניתנו לרשות הספורט אז בואו נבהיר משהו פעם אחת ולתמיד, חלק מהכסף היה מיועד להתאחדויות למינהם 200.000 שקלים לכול התאחדות, ומה קרה עד עכשיו בגלל כול הבירוקרטיה הכסף נשאר ברשות הספורט ולא הועבר להתאחדויות שכבר מוכרות למה ? זה תשאל ישה את יוסי ניסן ושות. ולסיכום ואולי גם לסיכום השרשור הזה בואו נתחיל לעשות ונפסיק לקשקש בזנב ולהיות נחמדים.

שבת שלום לכולם המטיףף

פורסם

לידיעתך...

היה סיכון בטיסנים, הם טסים במהירות של עד 200 קמ'ש והיה מלא קהל.

היו הוראות בטיחות מאוד קפדניות. ותודה לאל הכל עבר בשלום.

היו שם מטיסים מכל העולם ברמות הגבוהות ביותר.

אז אל תאמר סתם.... "איזה סיכון יש בטיסנים"?

פורסם

אני מנסה להבין את הניתוח שלך ונראה לי שאתה בלשון המעטה לא כאן.

המחדל הגדול שלנו וזה אני מסכים ואמת אמרת זה כשלון הספורטאים להתאחד (אע"פ שבזמן העברת החוק כולם היו מאוחדים)

הסיפור הזה של מהרסייך ומחריבייך נכתב על ידי מאות פעמים בפורום (חפש ותמצא) כמדומני אותם אלה שרחשו אז בקלחת מבינים היום שזו היתה טעות. (אני מאד משתדל לא להכניס פן אישי).

מעבר לכך מתחזקת בי ההרגשה שאינך מבין ויורד לעומקו של עניין בנושא השרים.

אני אענה לך בדוגמא חייה.

ביוני 2004 דחפתי נושא,עוד לפני החוק פיילוט. נפגשתי עם כל העולם ואשתו ונתקעתי,כל שר הנהן בראש ושלח אותי לנסות לשכנע את ? נכון היועצים המשפטיים שלו.

עבדתי אז עם לוביסט (אפשר בלי זה?) ויחצ"ן שאת שירותיו בהמלצתי שילמו החברים (אירדא היום).

לבסוף בתרגיל מבריק ובישיבה משותפת במשרד התחבורה הכנסנו במפתיע את ערוץ 2 לחדר.

הכתב היה מוכן ומתודרך מראש ואז הוצאנו קבל עם ומדינה הבטחה ממנכ"ל משרד התחבורע (סלמן בן ציון) שבחודש אוקטובר הפיילוט יוצא לדרך,ללא קהל,רק עבור הפקידים,היועצים,והשרים.

התעקשתי על ניירת כתובה,קיבלנו אותה,עבדנו כמו חמורים,הזמנו שופטים מחו"ל,ברוך שליט הכין 3 מסלולי מירוץ,

התעקשתי שגם ממס"י יגיעו,נתתי להם את תיק המירוץ שיעבירו הם את הנושא כאילו הם עמלו והכינו (חתכנו את הז,,הארוך שלנו)

שר התחבורה דאז אביגדור ליברמן,יחד עם סגן שר החינוך צבי הנדל, רבו ביניהם למי תגיע התהילה,כי הנה משרד התחבורע יואר באור נגוהות מול משרד הספורט שצריך להיות ממונה לפי החוק המתממש ובא.

2 האישים האלה היו באותה מפלגה אז,הוזמנו לישיבה בה המליצו היועצים של משרד התחבורע לשר לבטל את המירוץ המתוכנןן

(ניגוד אינטרסים).

היועצים המשפטיים של 2 המשרדים אפילו לא טרחו לשבת ביחד,.

אז לימור נסעה לאתונה נו אז מה? את הסוף אנו יודעים איך נושא המדלייה פרש בטריקת דלת.

מה רצתה אז לימור? צילום,מזכרת, יותר מכך לפני תום כהונתה במכתב למשרד הספורט (ראיתי את המכתב במו עיניי)היא ביקשה סיכום של פועלה כשרת החינוך והספורט ,על "תרומתה" לקידום הספורט המוטורי אתה הבנת את זה? סיכום היא רצתה

אפילו דף לבן וריק לא שלחו לה.

אני מספר לכם היסטורייה אבל בתוך ההיסטורייה יש המון יידע,אומנות המו"מ,וראייה מפוכחת איפה תוקפים את המערכת והיכן מלטפים אותה (כ-6 שנים אני מזכיר)

ביום שהמערכת הבינה שהיא בצרה ובעזרת אותם נשמות שלא יכלו לפרגן,הוחלף הצוות ונכנס צוות חדש (איך הוא נבחר גם זו פרשה בפני עצמה),אנחנו לצערי דורכים במקום כבר 4 שנים.

בתולדות ספורטאים זה נצח,זה תהליך ביולוגי שמזמין פרישה, וזו התביעה שבה צריך לתקוף את המדינה ולתבוע הרבה פיצויים על כך שספורטאים תלו את נעליהם בגלל חדלון הממשל.

מירוצי מכוניות

פורסם

נתחיל במטיף

מה הקשר של שר התחבורע לטיסנים? ניחא למטוסים, אבל לטיסנים . בכל זאת היה מישהו שהצליח להוציא ממנו את הסכום הזה לטובת משהו שולי ביותר , ד"א אומרים ששיפצו לצורך כך את המנחת בים המלח שייתכן ואפשר יהיה לנצלו לצרכים מוטוריים.

הלינק מצורף

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=268354&highlight=%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%99%D7%9D

ונמשיך הלאה ואני יוצא מתוך נקודת הנחה כי מה שאתה אומר בדוק ומבוסס.

אם יוסי ניסן בתוקף תפקידו ותקציבו אמור לתת להתאחדות כלשהי כסף והוא אינו נותן, מכתב חריף והתראה ואם זה לא מתבצע לאחר מכן , יש בתי משפט בישראל.

לדני

אתחיל מהסוף.

כאשר אתה חי בתחושה שיש לך עילה לתבוע פיצויים והרבה את השלטון על כי הוא מנע ממך תענוג כלשהו, אני אגיד זאת בלשון החבר'ה אתה חי בסרט.

אני כאן ומחובר , רק החיבור שלי בא ממקום אחר משלך.

מגדירים עו"ד כטיפש , כאשר הוא מחליט לייצג את עצמו במשפט.

לפני מספר חודשים אחד מעורכי הדין הגדולים במדינה - יגאל ארנון תבע את פיוטרקובסקי. כעו"ד חכם הוא שכר את שירותיו של עו"ד חכם גם כן רם כספי + מספר 2-3 במשרד יגאל ארנון.

העו"ד שנשכרו על ידיכם אז גלעד בנאי / יורי גיא רון לא מן הליגה הראשונה. גם אם האחרון היום הוא ראש לשכת עורכי הדין.

גם ההגנה שלכם על עצמכם בכל שנות הטיפול לוקה בסובייקטיביות והצגת הצד שלכם בלבד.

לא שמעתי מאף אחד מכם למרות שכל תשובה היא חיבור , מה הצד השני חושב / אומר . למה הוא מתנגד וכו'

ללא הכרת האוייב לא תוכל לנצחו.

ובנושא השרים ייתכן ואתה צודק, אבל העובדות מדברות אחרת. ולשם כך הבאתי את הלינק שלמעלה.

גם אתה כותב ששני השרים ליברמן והנדל ואח"כ לימור רוצים כבוד ותהילה. קשה לספק להם את זה כדי שהם יזיזו את ישבני הפקידים.

וסתם , אין מקום ברחבי הגדה שאפשר להקים בו מסלול . שני השרים המכובדים היו עושים סלטה ופליק פלאק לאחור לקידום רעיון שכזה, שבינו ובין קידום הספורט המוטורי יש משהו אבל העיקר מבחינתם קידום רעיונותיהם הפוליטיים.

אני מעריך את כל העבודה שבוצעה על ידי כל אחד ואחד מכם מי יותר מי פחות. וכי הכל נעשה בחוכמה עילאית.זה בוודאי יותר ממה שאני תרמתי לנושא.

מדבריך ברור כי מלחמות היהודים הפנימיות בין הספורטאים הם סיבה מרכזית לתקיעות הנושא. חבל מאוד שכך.על אלה תוסיף את מלחמות היהודים בין משרדי הממשלה וקיבלת , את מה שקיבלת.

ייתכן ומה שהושג הוא המקסימום האפשרי. לא אני שאשפוט.

מכאן ברור שהטיפול חייב לעבור שינוי מהפכני , ללא שינוי כזה התוצאה תישאר זהה.

לצערי התוצאות מדברות בעד עצמן והן לא מחמיאות כלל לדאבון ליבם של כולנו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

א. היו אלה ג'טים ענקיים 3 מ' כל אחד ולא טיסני נייר.

ב. הם טסו במהירות מטורפת במרחק 20 מ' מהקהל.

ג. מטיס ישראלי עם פנטום קורקע שנייה לאחר שעבר את קו הבטיחות. (היו שם שופטים גרמנים,אוסטרים ואנגלים).

ד. היה זה ארוע בינ'ל עם מיטב המטיסים, רק מי שהיה יבין את רמת התחרות, (הסרט בקרוב).

ה. גם משרד התיירות תרם כסף רב לנושא.

ו. התחרות נערכה במשך 8 ימים , אולימפייאדה לשמה.

אז מטיף יקר, תבדוק ת'עובדות לפני אתה מזלזל בטיסנים/ג'טים.

כל טיסן/ג'ט שכזה עולה עשרות אלפי שקלים ומאות שעות עבודה.(לא פחות מרכב ראלי).

אם היית מעורה בעובדות אולי לא היית כותב כלל.

פורסם

שלום לכולם

נתחיל בסחייק (RJET ) עשה טובה ושחרר לי את הפרטי אני לא בענייני גברים :roll: אתה משחרר דברים שאתה בכלל לא מבין בהם אז בבקשה ממך הרגע.

ישה בוא אספר לך מה הקשר בין משרד התחבורה לאירוע הטיסנים, מזלי הוא שאני מכיר את הבחור שאירגן את האירוע המון שנים והייתי איתו בגרמניה, אוסטריה, בלגיה בתחרויות, מה שהוא עשה הוא פנה למשרד התירות, ומשרד התירות עשו לו את העבודה בשביל להביא את האירוע הזה לארץ וגם שיהיה המשכיות בעתיד. הוא הביא שופטים מחול, הביא קבוצות מארצות שונות, הביא ספונסרים, ובקיצור עשה עבודה טובה בשביל הספורט שנקרא טיסנים, דרך אגב רק להשכלה כללית ישנה קבוצה גדולה היום בארץ שמתעסקת בטיסנים והאמת זה לא עולה פחות מאשר מירוצי ראלי. ולסכום הפואנטה היא כשיש עם מי לדבר, יש לך ספונסרים עם כסף, יש לך שידורי טלויזיה, יש לך משרד התירות מאחוריך אני לא רואה בעיה, אין שם חוקים שמגבילים את המתחרים ואין את כול הבולשיט שישנו בספורט המוטורי.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם

מי שכותב שאין סיכון בג'טים שטסים 200 קמ'ש במרחק 20 מ' מהקהל,כנראה אינו מבין בעצמו ופוסל אחרים שהיו שם.

פורסם

אני בפירוש לא אוהב את הבקורת שלך על עו"ד זה או אחר,אע"פ ש2 עורכי הדין שנקבת בשמם לא ייצגו אף אחד מאיתנו.

לגבי תביעה במניעת תענוג ,אתה חי בסרט,התביעה צריכה להיות מבוססת על מחדלי החלטות כנסת ישראל שנתנה למשרד המטפל 8 חודשים להכין תקנות שהיו מסודרות וקיימות עוד לפני החלת החוק.

המדינה באמצעות נציגיה קרי הכנסת הם הרשות המחוקקת ואלה נציגי הציבור ברגע שמשרד הספורט לא מעביר תקנות 4 שנים זו עילה לבג"ץ,ביזוי החלטות הכנסת.

אני לא מתיימר להיות משפטן,אבל מניעת הפעלת חוק והנזק שנגרם לספורטאי הוא סופי ונחרץ מישהו לדעתי ולדעת משפטנים צריך לתת את הדין,ואפילו אם נניח התביעה בסופה להדחות היא לבטח תהווה קטליזטור לזירוז הסאגה הזו.

ניסינו את נושא יהודה ושומרון,אי אפשר זו בעלות הצבא.

ניסינו את הרשות הפלסטינאית ,יום לפני החתימה ברמאללה פרצה האינתיפאדה.

ניסינו במגרש החנייה הנטוש של הקזינו ביריחו, הצבא טירפד, מישל ניסה בבקעת הירדן לאורך הגדה המערבית של הנהר נתקענו.

אין ולא היה רעיון שלא ניסינו,היתה לנו אז אהדה של למעלה מ100 חכ"ים.

הבעייה שוב ואני חוזר כמנטרה,פקיד ממשלתי נבהל מכוח ציבורי ,אין לנו לצערי היום את הכוח שהיה אז,גם לא את ההתלהבות של העשייה,וכרגע גם לא כסף,לבן ממשיכים לאכול רוגאלאך במשרדים.

אתה מדבר על סובייקטיביות?

אנחנו הצגנו לכל משרדי הממשלה דוחות מהפדרציות העולמיות איך כל ענפי כלכלת המדינות העוסקות בספורט מוטורי עולה,תיירות ומה לא?

נראה לך שהיינו מצליחים לגרום לכ 100 חכ"ים לתמוך בנו?

עזוב בחייך ,בסקטור הפרטי האנשים האלה לא היו מגישים כוס תה,לכן הם במערכת הציבורית.

ואני עוד לא פותח תיבת פנדורה,,,,,,,,,,,,

מירוצי מכוניות

פורסם

צר לי ידידי כי אינכם מבינים את מה שאני כותב.

המטיף מציין כי משרד התחבורה נרתם גם לנושא כמו שמשרד התיירות נרתם לנושא. למה אם כן לכל הרוחות , אלה לא נרתמים גם לרעיון של הספורט המוטורי. כאן הכשל . מה שהצליח חברך בטיסנים למה בספורט המוטורי לא מצליחים.

כתבת כי הרשות צריכה להעביר לכל התאחדות מוכרת 200K ש"ח לשנה .

על סמך מה אתה מבסס טענתך זו? . ואם זה נכון , למה לא מבוצעת פעולה בנושא שהכסף אכן יועבר?

דני , אינך מכיר אותי ואני לא אותך. אבל תלמד דבר אחד עלי ויפה דקה אחת קודם. כל מה שאני כותב עובדתית הוא נכון.

בבג"ץ 5563/01 עו"ד גלעד בנאי מייצג את אביב קדשאי

בבג"ץ 6931/01 מייצג עו"ד גיא-רון יורם יורי את דני לוי ו 12 אחרים ( בתוך ההחלטות עצמן מופיעים שמות של עורכי דין העובדים ו/או שותפים במשרדו של עו"ד גיא -רון שחלקם משתנה מהחלטה להחלטה)

בשני התיקים עו"ד דנה בריסקמן מייצגת את המדינה.

ייתכן וטעיתי אבל זה המידע המתקבל מאתר בית המשפט העליון.

שנית אני לא מבקר את העו"ד אני מציין כי אז הם לא נמנו על השורה הראשונה של עורכי הדין בישראל, וגם היום לא, על אף שאחד מהם הוא יו"ר לשכת עורכי דין בישראל דהיום.

כיצד תסביר לי את העובדה ש 100 חברי כנסת תמכו או אהדו אתכם וכלום לא יצא.

כאשר אתה כותב שהצבא טירפד? מי בצבא ? למה ?

האינתיפאדה הסתיימה כבר מזמן לפחות זו שהייתה במתכונתה אז. מה קרה מאז?

מה פירוש השטח בבעלות הצבא? הצבא אחראי על השטח , הוא לא בבעלותו והעובדה היא כי הוקמו בשטח הזה ישובים ומפעלים רבים. רק לא מפעל "מסלול המירוצים".

בג"ץ או בית משפט מינהלי יש להפעיל כאשר השלטון מעכב את עצמו. איפוא אם כן הפעולות הללו.

אם הכנסת קבעה משהו והוא לא מבוצע איפוא הסבת תשומת לב הכנסת או בית המשפט לכך.

קראתי את החלטתו של הרשם מרזל מ 2006. הוא מחמיא לפועלכם מחד אך לא מעניק לכם את מבוקשכם, פסיקת הוצאות מאידך .

במקרה שם רציתם בדרך קלה ופשוטה ואולי נכונה לכשעצמה למצות נושא רחב ביותר.

הראיה החוק הוא לא בן עמוד או שניים אלא חוק עם סעיפים רבים ומפורטים.

המצחיק בכל החוק הזה שזיקתו לתחבורה עולה בעשרות מונים על הזיקה לספורט ואף על פי כן השר הממונה הוא שר הספורט.

גם אם נכון ( ואני בפירוש חושב שאתה טועה בגדול ) שאלה שאיתם אתה בא במגע במשרדי הממשלה לא היו ממונים לחלק כוס תה במגזר הפרטי, עדיין הם אנשי שיחך ואותם עליך לשכנע, שיזיזו את הדברים לטובתך.

בכל תגובה אתה כותב משהו בסגנון " תיבת פנדורה". חשיפה לאור השמש רק מנקה ומחטאת את הדברים. הסתרתם גורמת לריקבון. משפטים ברוח זו כותבים השופטים כאשר עיתונות לוחמת חושפת שחיתויות או מחדלים כאלה ואחרים. אם יש מה לגלות ולא מדובר בסתם לשון הרע או רכילות זולה זה המקום ואולי גם הזמן המתאים לעשות זאת.

כתבתי ואני חוזר על מה שכתבתי, יש לפעול בחוכמה תוך הפעלת כל הגורמים יחד, גם במישור המשפטי וגם במישור של איתור אותם גורמים שיוכלו לסייע להזזת הנושא תוך ניטרול אלה שרוצים לטרפדו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

המידע שדלית מהמקורות לוקה בחסר

2 התיקים אוחדו לבג"ץ אחד והעו"ד שהופיע מטעמינו ותמך בכל הדרך בכל הנושאים הקשורים לחוק,התאחדות,הוא עו"ד רון דרור

וזה ממש אבל ממש לא משנה את העובדה ששמו לא נכרך ברשימת הסלבריטיס שציינת.

100 חברי הכנסת שתמכו העבירו את החוק בקריאה שלישית כולל בני הדודים וכולל אנשי ש"ס

כיום אין משוגע לעניין שימשיך בדרך ההתנדבות כפי שאני פעלתי 6 שנים ולכן אלה שמקבלים משכורות מהמשרד כיועצים לא יילכו נגד המערכת שמשלמת להם,

כשאתה מתנדב ללא שכר אתה לוחם נגד המערכת ותמיד תהיה שם נטול אינטרסים.(ומבלי להצטנע בעל יכולות).

אתה מפתיע אותי בשאלות קלדנות מה הסיבה לכך שמאן דהו כזה או אחר טירפד חסר סיבות כשלא רוצים?

את הצבא זה לא מעניין הוא פוסק מילת קסם בט"ש ונגמר הסיפור רוצה? תבע אותי אפשר?

האינתיפדה הסתיימה אתה רשאי להיות כאזרח ישראלי בשטח B? נו באמת תפעיל קצת תבונה

הזיקה לתחבורה נכונה יותר אך מה לעשות שמשרד התחבורע בתחילת דרכו אמר לנו שכלי תחרותי אינו רכב?

הוא זה שגלגל אותנו מכל המדרגות ושלח אותנו למשרד הספורט.

לגבי תיבת פנדורה

אתה יודע היטב שברגע שהיא נפתחת כל ההליך נעצר,נבלם,כולם מתחבאים ושיתוק אוחז בכולם.

תבקש ותדרוש מדוע מבקר המדינה ששלח מכתב חריף מאד בשילהי 2005 לד"ר שוקי דקל מנכ"ל רשות הספורט דאז

הסתפק בתשובה סתמית ולא פעל? (זה מכתב שראיתי במו עיניי)

יש לי אחריות רבה הרגשה ופחד אמיתי שברגע שי"אתנקה" מעצמי העסק יתקע יותר?.

לכן אעשה הפעם את הדברים בצורה מושכלת ושונה כאשר אם וכאשר אקרא לדגל מחדש וזאת רק ע"י כתב אמנה מכלל המועדונים,הספורטאים,המפיקים ללכת שוב בראש החץ.

הזזנו אז הרים ממקומותיהם,אני חושב שרק במלחמה נשיג את מבוקשינו.

מירוצי מכוניות

פורסם
כאשר אתה כותב שהצבא טירפד? מי בצבא ? למה ?.

אתייחס רק לכך, כי בנוגע לשאר הנושאים אני לא מספיק מעורה בנושא.

הפרקליט הצבאי הוא שטירפד את האירוע בבקעת הירדן (על אף שאישר אותו), מספר ימים לפני האירוע שהיה אמור להיות בחול המועד סוכות.

רק אציין שהמיקום של המסלול למירוץ הנ"ל היה בתוך שטח צבאי, מגודר בגדר חשמלית (ג'ימס בונד לא היה מצליח לחדור למקום) כשבתוכו 3 שמורות טבע.

התיאומים מול רשות שמורות הטבע, קק"ל, צבא והמועצה המקומית (שתמכה רבות בנושא) ומי לא - נעשו , הצוותים המשתתפים במירוץ הגיעו לקחת רישומי NOTES , נעשו תיאומים מול בית הארחה מקומי לאחסנת כל הצוותים - הכל היה מוכן!

היה מקום מיוחד לקהל שצופה על יותר מ-50% מהמסלול (מין טריבונה טבעית) , וזו הייתה המטרה של המועצה המקומית - לתת אטרקציה למקומיים.

למה המירוץ לא נערך בסוף? שאל את הפרקליט הצבאי.

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

RJET לך לא אגיב

ישה תפנה לאמציה גזית יושב ראש ההתאחדות שלך האופנועים, או שתפנה ליושב ראש התאחדות הראלי רייד והם יתנו לך את התשובה היכן ה 200.000 שהוקצבו כבר בשנת 2008, כמו בכול הנושא הזה משרדו של יוסי ניסן הערימו עוד ועוד מכושלים וכך בשנת 2008 אף אחד לא קיבל תקציב.

בברכה המטיףף

פורסם
אתייחס רק לכך, כי בנוגע לשאר הנושאים אני לא מספיק מעורה בנושא.

הפרקליט הצבאי הוא שטירפד את האירוע בבקעת הירדן (על אף שאישר אותו), מספר ימים לפני האירוע

למה המירוץ לא נערך בסוף? שאל את הפרקליט הצבאי.

שבוע טוב

אלון

אני שואל אותך אלון למה?

בניגוד לרבים אני חושב שגורם שמחליט לא מחליט בשרירות, קל וחומר אם הוא משנה את החלטתו ימים ספורים לפני שהאירוע עומד להתקיים

היו לו סיבות אותם צריך היה למצוא ועימם יש להתמודד, אפילו כדי לאפשר קיום אירוע דומה לזה שבוטל ,בפסח שלאחריו.

הפרקליט הצבאי לא עובד בתוך ווקום ומתשובתך לא ברור לי אם מדובר בפרקליט הצבאי הראשי או בגורם נמוך ממנו.

ישה תפנה לאמציה גזית יושב ראש ההתאחדות שלך האופנועים, או שתפנה ליושב ראש התאחדות הראלי רייד והם יתנו לך את התשובה היכן ה 200.000 שהוקצבו כבר בשנת 2008, כמו בכול הנושא הזה משרדו של יוסי ניסן הערימו עוד ועוד מכושלים וכך בשנת 2008 אף אחד לא קיבל תקציב.

בברכה המטיףף

המטיף כל השמות שאתה רושם, בשבילי בלתי מוכרים. שאלתי פשוטה . האם יש לך אסמכתא כי התאחדות כזו או אחרת הייתה אמורה לקבל תקציב ולא קיבלה. אם התשובה חיובית יש לפעול בפניה במכתב ליוסי ניסן , ואם זה לא עוזר לגורמים מעליו ואם זה לא עוזר לבית משפט

המידע שדלית מהמקורות לוקה בחסר

2 התיקים אוחדו לבג"ץ אחד והעו"ד שהופיע מטעמינו ותמך בכל הדרך בכל הנושאים הקשורים לחוק,התאחדות,הוא עו"ד רון דרור

וזה ממש אבל ממש לא משנה את העובדה ששמו לא נכרך ברשימת הסלבריטיס שציינת.

צר לי דני אבל אחד משנינו לא מבין כל כך במשפטים .

התיקים לא אוחדו אלא נשמעו ביחד. אביב ויתר על תביעתו בקשר להוצאות אתם לא. לכן התקבלה ההחלטה של הרשם מרזל רק עבורכם

כפי שציינתי בבית המשפט העליון מופיע עו"ד גיא-רון כמייצג. עו"ד רון דרור עו"ד ישי אייזיק אופיר מנצ'ל כולם עובדי /שותפי גיא-רון מופיעים כמגישי בקשות או כנוכחים בדיון כזה או אחר.

עד היום שני התיקים מופיעים בנפרד במערכת , ההחלטות הם בשני התיקים כאחד ומציינים בכל החלטה את שני התיקים בכותרת.

http://elyon2.court.gov.il/ ויש להקיש תיק 6931 שנת 2001 עבור התיק של דני וחבריו או תיק 5563 שנת 2001 עבור התיק של אביב קדשאי

100 חברי הכנסת שתמכו העבירו את החוק בקריאה שלישית כולל בני הדודים וכולל אנשי ש"ס

כיום אין משוגע לעניין שימשיך בדרך ההתנדבות כפי שאני פעלתי 6 שנים ולכן אלה שמקבלים משכורות מהמשרד כיועצים לא יילכו נגד המערכת שמשלמת להם, האם הפירוש הוא כי המערכת מתנגדת לחוק או לתקנות שיש להוציא?

כשאתה מתנדב ללא שכר אתה לוחם נגד המערכת ותמיד תהיה שם נטול אינטרסים.(ומבלי להצטנע בעל יכולות).

אתה מפתיע אותי בשאלות קלדנות מה הסיבה לכך שמאן דהו כזה או אחר טירפד חסר סיבות כשלא רוצים? לא חסר סיבות השאלה למה לא רוצים היא החשובה וכאשר יודעים אותה אפשר להתמודד איתה

את הצבא זה לא מעניין הוא פוסק מילת קסם בט"ש ונגמר הסיפור רוצה? תבע אותי אפשר? למה הוא צריך להפעיל את המילה בט"ש. כתבה וצילום של אלוף הפיקוד בעיתון או הופעה בטלויזיה עושים פלאים גם לאלוף הפיקוד כידוע לך.

האינתיפדה הסתיימה אתה רשאי להיות כאזרח ישראלי בשטח B? נו באמת תפעיל קצת תבונה

הזיקה לתחבורה נכונה יותר אך מה לעשות שמשרד התחבורע בתחילת דרכו אמר לנו שכלי תחרותי אינו רכב?

הוא זה שגלגל אותנו מכל המדרגות ושלח אותנו למשרד הספורט.

מוזר ששר או משרד מוכן לוותר למשרד אחר ? אלא אם הוא מגיע למסקנה כי מדובר בחומר נפץ .

לגבי תיבת פנדורה

אתה יודע היטב שברגע שהיא נפתחת כל ההליך נעצר,נבלם,כולם מתחבאים ושיתוק אוחז בכולם.

תבקש ותדרוש מדוע מבקר המדינה ששלח מכתב חריף מאד בשילהי 2005 לד"ר שוקי דקל מנכ"ל רשות הספורט דאז

הסתפק בתשובה סתמית ולא פעל? (זה מכתב שראיתי במו עיניי)

יש לי אחריות רבה הרגשה ופחד אמיתי שברגע שי"אתנקה" מעצמי העסק יתקע יותר?.

לכן אעשה הפעם את הדברים בצורה מושכלת ושונה כאשר אם וכאשר אקרא לדגל מחדש וזאת רק ע"י כתב אמנה מכלל המועדונים,הספורטאים,המפיקים ללכת שוב בראש החץ.

הזזנו אז הרים ממקומותיהם,אני חושב שרק במלחמה נשיג את מבוקשינו.[/quote]

בוא תראה לי איזה הרים הוזזו. אין לי בעיה אם אמירתך כי רק במלחמה נשיג את מבוקשינו.

לפני שיוצאים למלחמה יש לבדוק אם שאר האופציות מוצו. ואם אכן זה כך יש לקבוע יעדים ומטרות אסטרטגיות ואז לרדת לרמה הטקטית מי כובש איזה גבעה מי נלחם ומה הכלים שלו למלחמה.

ואם במלחמה עסקינן אז אולי הצעתו של ברוך בהודעה 15 לגייס את איש הצבא נכונה.

האם לדעתך החוק הוא טוב ? האם יש לבטלו? לשנותו ? לסיים את חקיקת המשנה?

אשמח לשמוע את דעתך בנושא. כיצד יש לנהל את הנושא ולהביאו לידי גמר אם קיבלת את כל מה שאתה זקוק לו לטעמך.

שכנע אותי כי אתה האיש הראוי להוביל את המאבק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...