Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הבאה תקן במקום אחר.

אם מבצעים איזון לגלגל ללא קשר לתקר יש מקום לדרוש תשלום בנפרד עבור האיזון.

אם האיזון הוא במסגרת תיקון התקר לא שואלים את הלקוח אם הוא מעוניין לבצע איזון לגלגל ,מבצעים וזהו.

המחיר לתיקון תקר כולל את איזון הגלגל. ההפרדה בין מחיר תיקון התקר לאיזון הגלגל הוא נוהג פסול בעניי.

תכף יתחילו לגבות בנפרד עבור פרוק הגלגל ובנפרד עבור הרכבתו ברכב וכמה שקלים עבור נפוח הצמיג וכו'.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצת נושא חשוב לי כרגע.

החלפתי מגנזיום ברכב, וכמובן שפירקו את כל 4 הגלגלים ו 4 הצמיגים והרכיבו מחדש על המגנזיום החדש.

אבל, אני לא שמתי לב לזה שהוא הרכיב אותם מבלי לבצע איזון. אמרתי תודה ושילמתי.

בנסיעה חזרה במהירות של 110-120 התחלתי להרגיש רעידות. התקשרתי אליו ואמרתי לו שצריך לעשות איזון כל האוטו רועד.

והוא אמר שאין צורך כי לא החלפנו מידה של ג'אנט. נישארנו על אותה מידה ולכן אין קשר. בכל מקרה אני התעקשתי לבצע איזון עברו כבר שלושה שבועות ועדיין לא ביצעתי איזון כיוון שאני עסוק מאוד.

אבל רק כדי ליישר את ההדורים ולחדד את הבנתי. הוא היה אמור לעשות איזון לכל 4 הגלגלים באופן ברור מבלי שאתלונן או אבקש כחלק מהחלפת המגנזיום?

פורסם

ערב טוב,

מכיוון שאתה לא כמוני נמצא 3 פעמים בשבוע בפנצריות (הבודק איות האוטומטי שינה לפצריות אוי ואבוי :wink: )

עדיף שאם כבר אתה שם לנצל את ההזדמנות בהשערה שהצמיגים נסעו יותר מ 10000 קמ ולעשות רוטציה לצמיגים קדימה אחורה או הצלבה , בדיקת לחץ אויר ואיזון צמיגים קדמיים.

ירון-צמיגי גודייר

פורסם

עידכון, חזרתי אתמול בערב מהבחור שהחליך לי את המגנזיום. אז נכון הגלגלים לא היו מאוזנים (עמדתי איתו מול המכונה) והוא איזן לי את כל ה 4 . אבל הרעידות ב 120 עדיין ממשיכים.. אולי כיוון פרונט?

• תוכן חדש...