Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בערב הצוותים יתחילו להאסף בצפון הארץ, לקראת מסע הראלי-רייד שיתחיל ביום שישי בבוקר בתל-פאחר, ויסתיים עד שישי בערב, באילת.

מה זה אומר מבחינתכם? זה אומר שאירוע הספורט המוטורי הגדול ביותר בכל שנה יעבור על יד הבית שלכם - של כל אחד מכם (טוב, חוץ מחברי הפורום שגרים בחו"ל), ואתם יכולים לבוא לצפות ולעודד...

מסלול הראלי המדוייק יתפרסם רק מחר, ואתם יכולים להתעדכן באתרי השטח.

אסף.

פורסם

הראלי אינו עובר באזור אשדוד.

בכל אזור המרכז הוא מתקיים על בסיס קטע קישור ( כביש 6 ) , מארגן הארוע אינו רוצה להעביר את כל הראלי במקום בו יש ריכוז אוכלוסיה גדול ( לדעתי מוצדק מאד).

בהזדמנות זו אני רוצה לאחל הרבה בהצלחה לכל המתחרים ובמיוחד לשניים שמתחרים בקטגוריה T1 - שי שמעוני עם ה"אנטר" ולגל שחם עם ה"פאג'רו". - הכי חשוב קודם כל הוא להגיע לאילת בנסיעה ולא על הנגררים.

פורסם

הסיפור היפה של האירוע

רז היימן והילל סגל המנצחים הנצחיים של המסע עפו לתעלה ונתקעו ללא אפשרות לצאת !

אז הופיע גל שחם וברוח ספורטיבית למופת חילץ את הזוג הנצחי האבוד ואפשר להם להגיע לסיום ראשונים , או אז נעצרו לפני קו הסיום והמתינו לגל שחם ,שהיה מספר שניות בעקבותם ונתנו לו את הכבוד לסיים ראשון בכבוד ובזכות !!!

כל הכבוד ל-2 הצוותים המעולים ושהדבר יהווה דוגמא לדור הצעיר !!

יישר כח לנועם היימן וצוותו על ארגון לא פשוט של המסע !

ברכות לכל המשתתפים והזוכים !

שבת שלום

מישל

פורסם
הסיפור היפה של האירוע

רז היימן והילל סגל המנצחים הנצחיים של המסע עפו לתעלה ונתקעו ללא אפשרות לצאת !

אז הופיע גל שחם וברוח ספורטיבית למופת חילץ את הזוג הנצחי האבוד ואפשר להם להגיע לסיום ראשונים , או אז נעצרו לפני קו הסיום והמתינו לגל שחם ,שהיה מספר שניות בעקבותם ונתנו לו את הכבוד לסיים ראשון בכבוד ובזכות !!!

כל הכבוד ל-2 הצוותים המעולים ושהדבר יהווה דוגמא לדור הצעיר !!

יישר כח לנועם היימן וצוותו על ארגון לא פשוט של המסע !

ברכות לכל המשתתפים והזוכים !

שבת שלום

מישל

חבל שהידיעה לא ממש מדוייקת.

עצרו והימתינו לי ???

3 ק"מ לסיום אני במרחק של 5 שניות מאחוריהם, תסתכל בתמונות של טל זוהר מנחל רודד !!!

רק לשם דיוק, רז והילל יצאו לסטייג האחרון 3 דקות לפני, את סטייג הערבה נסעתי 4 דקות ו 50 שניות מהר מהם.

לקו הסיום הגענו יחד, בחישוב זמנים מדוייק הגעתי 2 דקות ו 4 שניות לפניהם לקו הסיום.

המחווה שלהם היה באמת ספורטיבי,לתת לי את הכניסה ולחצות את קו הגמר ראשון, אך את הניצחון לקחתי על המסלול !!!

הרוח הספורטיבית שלהם קוטפת יותר מידי את תהילת המרוץ.

אני לא מתייחס לזמן שחילצתי אותם, הניצחון הושג נטו על המסלול ולא כפי שמובן מהכתבות.

חבל,זה פוגם בשמחת הניצחון שהושג בקרב ענקים בדרך קשה מאד !!!

גל שחם.

פורסם

מישל, קבל את שלושת התמונות של הסיום באילת ממצלמתו של טל זוהר.

תראה כמה קרוב אני לרז והילל ביישורת האחרונה וכאשר הוא מפנה לי את הדרך, הוא לא מחכה יותר משנייה !!!

3 תמונות שוות 1000 מילים.

גל שחם.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם
חבל שהידיעה לא ממש מדוייקת.

עצרו והימתינו לי ???

3 ק"מ לסיום אני במרחק של 5 שניות מאחוריהם, תסתכל בתמונות של טל זוהר מנחל רודד !!!

רק לשם דיוק, רז והילל יצאו לסטייג האחרון 3 דקות לפני, את סטייג הערבה נסעתי 4 דקות ו 50 שניות מהר מהם.

לקו הסיום הגענו יחד, בחישוב זמנים מדוייק הגעתי 2 דקות ו 4 שניות לפניהם לקו הסיום.

המחווה שלהם היה באמת ספורטיבי,לתת לי את הכניסה ולחצות את קו הגמר ראשון, אך את הניצחון לקחתי על המסלול !!!

הרוח הספורטיבית שלהם קוטפת יותר מידי את תהילת המרוץ.

אני לא מתייחס לזמן שחילצתי אותם, הניצחון הושג נטו על המסלול ולא כפי שמובן מהכתבות.

חבל,זה פוגם בשמחת הניצחון שהושג בקרב ענקים בדרך קשה מאד !!!

גל שחם.

גל

אתה בהחלט צודק ואני מבין את הרגשתך , מצטער על הטעות בדווח של אייל (הכתב של ג'יפולוג) שתאר לא נכון את המקרה.

טוב שתקנת את רוח הדברים ומה שבאמת צרם לי אתמול , זה שבחדשות הספורט(בערוץ הספורט בטלויזיה) דווחו בהרחבה יחסית על המירוץ וכמובן דווח ש"המחווה" של רז והלל היא שנתנה לכם את הנצחון ! זה מאוד מצער שכך דוחח להם ובכך מעוותים את המציאות, כי הנצחון שלכם הושג על המסלול נטו ללא כל מחווה או מתנה כפי שדווח !!

העיקר שכולנו כאן שמבינים עיניין יודעים שהנצחון הוא נטו בזכות והחילוץ שלכם את הלל ורז , היה מעשה ספוטיבי ולמופת ולמרות איבוד הזמן בחילוץ זכיתם במירוץ !

גל, הקושי כעת זה לשמור על המקום הראשון גם במירוץ הבא, ימים יגידו !!

יישר כח !

מישל

פורסם
נשמע מאוד מעניין, יש תמונות?

יש המון תמונות...

זה היה חתיכת מבצע, בניצוחו של טל"ז, ובהשתתפות צלמים משלושת מגזיני הרשת פולגז, ג'יפולוג ונזימה. זו השנה השלישית שאנחנו משתפים פעולה והתוצאה הפעם פשוט מצויינת. תמונות מהזינוקים, תמונות מהסטייג'ים, תמונות מהסיום, ואפילו תמונה של פרסלני מתמוטט לשינה בלובי המלון באילת אחרי שהכל נגמר. מי שהיה בשטח יכל להבין כמה העניין של ראלי כמו חוצה ישראל הוא מורכב. "רק" 100 צוותי משתתפים, וסביבם עוד כמה מאות כלי רכב שנוסעים מהגולן לאילת - צוותי סיוע, משפחות, קהל, צוותי סיקור... חתיכת מסע. וכל שנה זה יותר טוב.

אני נהניתי.

הדיווח המלא גם כאן:

http://www.jeepolog.com/694.html

אסף.

baja%20israel%20058.JPG

• תוכן חדש...