Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW פאסאט או BMW 116?

zx12r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לגרמניה בתחילת חודש הבא, והזמנתי בשכירות לשבוע VW פאסאט (ידני).

ראיתי עכשיו שהמחיר שלי BMW 116 אפילו זול יותר מהפאסאט.

אני נוסע רק עם בת זוג - ככה שאין חשיבות למקום ומרווח מאחורה/בגאז'.

איזו מהמכוניות תהיה נעימה/מהנה יותר לנהיגה ארוכה בכבישים הגרמניים?

תודה

פורסם

הפאסאט, בוודאות. הב.מ.וו חלשה, צפופה ולא נוחה במיוחד. פאסאט לפחות תתן לך נינוחות בנסיעה ארוכה, וגם תחושה איכותית יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא סבלתי עם 116 מזוודת להפליא במערכת I DRIVE וחיבור ל- MP3. אבל לשיוט באוטובאן הייתי בוחר וממליץ על הפאסאט גם כן.

הייתי ממליץ לך להתקשר לסניף בו תקבל את הרכב יום או יומיים לפני ולבקש בנימוס את הרכב הספציפי שברצונך ולא להיות מופתע לגלות שהמקבילה של סידרה 1 אצל הרץ היא פוקוס סי-מקס. אצלי זה עבד, 3מתוך 3 בינתיים.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

מנצל ושואל - מונדיאו TDCI סטיישן או פאסאט TDI סטיישן (שתיהן בגרסאות 2.0, ידניות)?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...