Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרכב שבדקתי,

האם יכול להיות שבוצע טיפול במוסך מורשה באופן שחור(ללא קבלה) ובנוסף יש חותמת של המוסך בספר טיפולים??

תודה.

פורסם

במדינת הקומבינה הכל יכול להיות.

קשה לי להאמין שמוסך מורשה יבואן יתעסק עם עבודות בשחור ויחתים ספר טיפולים, אבל אני מניח שכבר היו דברים מעולם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שהעבודה בשחור כך גם החתימה בספר הטיפולים.

הטיפול לא בוצע אולי רק החתימה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה. אתה אולי סבא אבל נאיבי ביותר. תנסה להמנע ממסקנות ותענה מה שאתה יודע בוודאות.

שילמתי כמו גדול בלי מע"מ במוסך מורשה של כלמוביל שמטפל במכוניות שרד של שגרירים וצעצועים של בני טובים.

כמובן שהייתה קבלה. אבל הסכום ופירוט טיפולים לא תאמו את היקף העבודה. ספר רכב היה מוכתב עם קילומטראז' ומועדי טיפול מדוייקים. אבל אף אחד לא צריך לדעת שהייתה גם פתיחת ראש מנועה והחלפת שסתום לחץ בגיר בין לבין.

פורסם
ישה. אתה אולי סבא אבל נאיבי ביותר. תנסה להמנע ממסקנות ותענה מה שאתה יודע בוודאות.

שילמתי כמו גדול בלי מע"מ במוסך מורשה של כלמוביל שמטפל במכוניות שרד של שגרירים וצעצועים של בני טובים.

כמובן שהייתה קבלה. אבל הסכום ופירוט טיפולים לא תאמו את היקף העבודה. ספר רכב היה מוכתב עם קילומטראז' ומועדי טיפול מדוייקים. אבל אף אחד לא צריך לדעת שהייתה גם פתיחת ראש מנועה והחלפת שסתום לחץ בגיר בין לבין.

מרכב שבדקתי,

האם יכול להיות שבוצע טיפול במוסך מורשה באופן שחור(ללא קבלה) ובנוסף יש חותמת של המוסך בספר טיפולים??

תודה.

אין ספק יבול טוב היה לי היום. בשרשור אחד הוגדרתי כקומיקאי כאן כנאיבי. אני לא זה ולא זה אבל אין לי בעיה עם שתי ההגדרות הללו

במקרה ורק במקרה אני רואה חשבון ולכן אני חושב את מה שכתבתי.

אצלך יש קבלה אצל השני אין קבלה.

צריך להיות אידיוט גדול לבצע עבודה בשחור לא להוציא עליה קבלה ולחתום בספר טיפולים. אתה בידיו של בעל הרכב...

ואני לא אולי סבא. כל פרצוף מייצג נכד חמוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אומר שעשיתי תיקונים באלפים והוצאה לי קבלה על 200 שקל. היינו שילמתי בשחור.

חייב להיות רישום במחשב המוסך. כלומר להפתח כרטיס ולהרשם קילומטראז'.

אחרת הוא לא יכול לחתום. מה שכן, הוא יכול לכתוב בכרטיס מה בראש שלו.

זאת הכוונה של עשיה בשחור, בלי קבלה.

• תוכן חדש...