Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הCDT מעולים, שלי כרגע בהרצה כי הם חדשים ועקב מגבלה בקרוס שלי הם חתוכים על 80 בלבד (ואפשר לרדת הרבה יותר נמוך) ועל 3.5, בקרוב אתקין פרוססור של אלפיין ואז אשחק איתם.

אני לא רוצה להסיט את השרשור אך בגדול יש ל CDT גם באס קשה וגם ווקאליות, והם ממש עוצמתיים, אפילו שמוצהרים כמו ההיבריד אוביישן 150 הם הרבה יותר חזקים ואני אחד שאוהב עוצמה, אך ה MILLE באמת גם טובים ואפילו טובים מאוד אך בעלי אופי סאונד שונה, שמעתי את הMILLE בתצורת 3 WAY ואצלי יש 2 WAY.

אם תרצה יותר פרטים אתה מוזמן לפנות אליי.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן,בהחלת כל רמקול והאופי שלו.הכל עניין של טעם. לבאס קשה אני פחות מתחבר,ויש הרבה שכן.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

עוד שאלה שמטרידה אותי....

כדי להגביר בתצורת הגברה אקטיבית , אני חייב לעבור לHU התומך בבי אמפינג ? או שזה לא מחייב ? מה ההשלכות על שימוש בהגברה אקטיבית ללא HU התומך בי אמפינג ?

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
ה165 הוא סט ממוצע שמתחרה בקלארוס והייבריד אוביישן,

ה1600 זה סיפור אחר לגמרי

תגיד לי אתה רציני? אתה בטוח במה שאתה אומר? כי עם לא - אתה עושה כאן קצת אי סדר בדברים, תחשוב טוב טוב לפני שאתה רושם שטויות כאלה.

ודבר שני: וואטים RMS לא "מתחלקים" בקרוס, אי אפשר להגיד שעם לקרוס נכנס 100 וואט עז 70 הולכים למידבאס ו30 הולכים לטויטר, זה 100 הולכים למידבאס ו100 הולכים לטויטר , פשוט בתדר שונה.

פורסם
תגיד לי אתה רציני? אתה בטוח במה שאתה אומר? כי עם לא - אתה עושה כאן קצת אי סדר בדברים, תחשוב טוב טוב לפני שאתה רושם שטויות כאלה.

ודבר שני: וואטים RMS לא "מתחלקים" בקרוס, אי אפשר להגיד שעם לקרוס נכנס 100 וואט עז 70 הולכים למידבאס ו30 הולכים לטויטר, זה 100 הולכים למידבאס ו100 הולכים לטויטר , פשוט בתדר שונה.

מסקים בענין של מילה,אבל RMS? איך בדיוק זה קורה,כשמהמגבר יוצא לך 100 סה"כ? תחשוב על צינור מים,כאן אותו דבר.

הרי WATT תלוי פAMP (זרם) וזרם מתחלק בקרוס לכל אלמנט.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

קודם כל אני מציע שתיקח נשימה עמוקה, ותוריד הילוך :)

הMLK165 עולה באירופה 435 יורו,

הקלארוס עולה בארה"ב מעל 500 דולר כמדומני

אז בהחלט אני רציני לחלוטין שהסט בר השוואה,

בקשר להספק - תקרא עוד קצת חומר בנושא, ותחזור אלינו :)

*נ.ב. לא כדאי לתקן אנשים בכזאת נחרצות, בטח ובטח שאתה טועה.

פורסם

מצטרף לגורל,

לא מבין על מה כל המהומה? שמעתי את ה-MLK165 מספר רב של פעמים ואת ה-MLK2 גם מספר לא קטן של פעמים, אין בכלל מקום להשוואה בין שני הסטים האלו, מדובר בשני מוצרים שונים לחלוטין שאם לא הייתי יודע ששניהם שיכים להרץ ונמצאים בסדרת המילה לא הייתי מעלה על דעתי שמדובר בכלל באותו היצרן ובטח שלא באותה הסדרה, לא כל דבר שמודבק לו השם "MILLE" הוא טוב ובטח שלא מצויין.

ה-CLARUS הוא ללא ספק מתחרה ישיר של ה-MLK165, לעומת זאת שמדובר ב-MLK2 זה שחקן אחר לחלוטין גם במחיר, לכן אין מקום להשוואה.

לדעתי וטעמי האישי לאחר שבחנתי את שני הסטים האלו, ה-CLARUS טוב יותר.

לדעתי החסרון האדיר של ה-MLK165 הוא הטוויטר, הוא פשוט נורא, צורם ולא נעים, בנוסף לזאת בקרוס המקורי נקודת החיתוך פשוט נמוכה מידי, הסט הזה מוגבר אקטיבית עם כמה שיינוים נשמע טוב יותר בלי צל של ספק.

בתחום המידבאס אין ספק שה-MLK165 יורד נמוך ועושה זאת לא רע, אבל גם ה-CLARUS עושה זאת בלי כל בעיה ולמעשה אפילו מטפס גבוהה יותר בתחום המיד בצורה נאה יותר.

מנסיון שלי בעבודה אקטיבית עם ה-MLK165 בנקודת חיתוך של 4KHZ\12DB הקלארוס עושה זאת טוב יותר.

אני לא רואה כל סיבה לא להגדיר אותם מתחרים.

דני.

פורסם
ועוד הסט אצלי לא מותקן כמו שצריך ולא מוגבר כמו שצריך ...

ככה בשביל לסכם את הדיון הזה : היום הייתי אצל המתקין - תומקאר ברינתיה...שד"א עובד עם היבואן הראשי של HERTZ .

ההתקנה הייתה מאוד טובה ,

.

.

מרוצה , מרוצה , ושוב ... מרוצה !

:shock:

לגבי ההשוואות, אני מצטרף לקודמיי, אך בהסתייגות אחת. המחיר אינו הפאקטור היחיד ו/או החשוב בבואנו להשוות סט X לסט Y.

ניתן בנקל לבצע מיצוב למוצר באמצעות תמחור כזה או אחר, ללא קשר לרמתו ואיכותו. ישנם משתנים רבים שנלקחים בחשבון על מנת לגרום לנו לומר על סט X טוב יותר, או טוב פחות, מסט Y.

גוון צליל איננו פונקציה כאן כלל וכלל מהסיבה הפשוטה כי זהו דבר סובייקטיבי לחלוטין. מה שלי נשמע חד מדי יקלע לטעמו המדוייק של חברי, ומה שלי נשמע נפלא, לחברי יישמע אנמי וחסר חיות.

לגופן של ההשוואות הנ"ל, כשפרמטרים כמו רמת תכנון והנדסה, רמת ביצוע וייצור, שימוש ברכיבים ופוטנציאל נלקחים בחשבון ובשיקלול, הקלארוס של HAT נמצא במקום של כבוד.

ככזה ניתן בהחלט להשוות אותו לMLK165.

פורסם

לדעתי המחיר הוא כן הפאקטור היחיד.

אם צליל הוא עיניין סובייקטיבי ולא בר השוואה, אז עם מה נישארנו אם לא המחיר.?

MLK165 עולה מעל 3K

קלארוס עולה 2100

מבחינת מחיר שני הסטים לא בריי השוואה

פורסם

גם המחיר בחול לא אומר כלום ,מי אמר שהמחירים בחול הם האינדיקציה המלאה לטיב המוצר ?

או שהמוצר מתומחר בהתאם לרמתו ,גם בחול יש מיתוג והשפעתו על המחיר הסופי גבוהה ,מחירים בחול מושפעים מהרבה מאוד דברים ,הדבר היחיד שצריך להיות מעניין זה המחיר של המוצר בארץ

בין אם רכשתה אותו בארץ ובין אם רכשתה אותו בחול והבאתה לארץ ,המחיר הסופי לצרכן בארץ הוא האינדיקציה היחידה

ברת ההשוואה.

אתה אומר ש-HAT קלארוס עולה 500$ ו-MLK165 עולה 430 יורו בחול ולכן הם ברי השוואה

אז אני אומר אם כך הסט הטוב ביותר הוא המורל הייבירד כי הוא עולה בחול 700$ ובארץ נמכר רק ב-2200 שח

http://www.woofersetc.com/p4756/Hybrid-Ovation-6-Comp--Morel-6"-2-Way-Component-System.htm

הדבר היחיד שבר השוואה הוא המחיר ,על טעם וריח אין להתווכח מבין מוצרים שעולים פחות או יותר אותו דבר

יש לבחור את המוצר המועדף ,אם כך איזה סט יותר טוב קלארוס ב-500$ או מורל הייבירד ב-700$

התשובה היא שניתן להשוות בניהם בטווח המחיר בארץ והבחירה הסופית תהיה בהתאם לטעם האישי של הקונה.

דני שאל את פוזאילוב כמה עלה לו ה-MLK165 המחיר לא קרוב ל 2200

פורסם

בכמה קנה אדם זה מוצר כזה אוחר זה לא מדד לכלום,

אחד מתקמבן ומוציא מוצר במחיר בדיחה,

אחר נקטש ע"י היבואן עד דק.

זאת דרכו של עולם

פורסם

HAT הוא מוצר אמריקאי,לכן המחיר שלו באירופה יהיה גבוהה יותר ממחיר של מוצר אירופאי MLK165

זה כמו שאלפיין 9887 בארה"ב עולה 300-400$,באירופה הוא עולה 400-500 איורו. לכן זה לא נתון שקובע

הCLARUS,ללא ספק,סט מצוין,לפי דעתי טוב יותר מהיי אנרג"י,אבל לא ברמה של MLK165.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...