Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.auto.co.il/כתבה-22819-מאזדה-3-רשמים-ראשונים-מאירופה.aspx#comments

ושימו לב לאפילוג

ומה אצלנו?

המסקנות הראשוניות מגרמניה בהחלט יכולות לעודד את היבואן המקומי כאשר על פניו משמרים במאזדה את הפוטנציאל להמשיך את ההצלחה הפנומינלית בארץ גם עם הדגם החדש. אבל, נציין כמובן בהסתייגות שמדובר במכוניות שנבחנו בגרמניה, באופן ראשוני ושטחי למדי, על כבישים גרמניים ובתנאי אקלים/סביבה גרמניים.

אנחנו מחכים כמובן להניח ידיים ישראליות על הגה של מאזדה 3 חדשה בכדי לדווח ממקור ראשון מה נשתנה. המבחן האמיתי והמשמעותי עבורינו ייערך מן הסתם על כבישי הארץ, באולמות התצוגה ובישיבות הסיכום בין נציגי היבואן לחברות הליסינג אצלנו... בהתחלה דווח על הגעה לארץ כבר במאי, אך סביר להניח שהמועד הריאלי יותר לראות כאן את המאזדה 3 החדשה יהיה חודש-חודשיים מאוחרי יותר.

אנחנו מחכים בכיליון עיניים.

אני חוזר על המשפט האחרון בשנית, אנחנו מחכים בכיליון עיניים.

כנראה שגיל אגמון הוא אחד מל"ו צדיקים, שהרי נאמר כי צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אנחנו לא מחכים בכליון עיניים.

מה כבר אפשר למצוא ברכב שכל כך חרוש בארץ,כל רכב שני זה מאזדה 3 נמאס ממנה כבר.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

זה כתב חדש שעוד לא יצא לי לראות את השם שלו ?

למי אכפת מה יהיו תוצאות המבחן ? העדר יקנה את זה בהמוניו ככה או ככה.

הגיע לפחות עד המעי הגס.

:lol:

לא ידעתי שלשונות מגיעות באורכים האלה...

זה כתב חדש שכנראה צריך לבנות רפרטואר (או שאני טועה?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין למה המחליפה של הרכב הנמכר ביותר בישראל לא צריכה לעניין אותנו? הרי אם כולם ינהגו בה מחר, מעניין לדעת האם מדובר במכונית טובה, נוחה יותר כזו ששמרה על היכולות הדינאמיות הגבוהות וההנאה מהנהיגה של הדגם היוצא.

דווקא בגלל שזו מכונית חשובה כל כך לשוק הישראלי, מעניין לדעת את טיבה.

עריכה: דרך אגב, גם מגזיני רכב אחרים, לא מישראל, טיפל'ה יותר גדולים כדוגמאת Car&Driver חיכו "בכיליון עניים" ל-3 החדשה (הם הגדירו את ה-3 היוצאת כדבר החם ביותר בשוק הרכב). עד לשם דלק מוטורס הגיעו לדעתכם? בחייאת....

פורסם

1. מחליפת מאזדה3 היא בהחלט מכונית מאוד מסקרנת. ההנחה כי גם הדור השני יהנה מפופולאריות דומה לזו של הדור הראשון אינה מופרכת מיסודה כלל וכלל. על כן גם רסיסי מידע וקרעי רשמים הם דבר שחוגים מסוימים מאוד צמאים אליהם.

2. ממש כמו שנשמח לקבל רשמי נהיכה ולו הכלליים ביותר על מכוניות ספורט אקזוטיות. יש כאמור לא מעד אנשים שמבחינתם גם אם אין באחוריה שילושי אותיות ומספרים בעלי ניחוח מיתוליגי (RSI, GTI, RS, VXR וכיו"ב), נקודות מסויימות באופיה של המכונית חשובים להם. לצורך הדוגמה, אותו בעל משפחה התוהה האם להמתין ל-3 החדשה, או לרכוש משפחתית אחרת כרגע, עשוי לקבל החלטה על סמך ההתרשמות שהמרווח בתא הנוסעים עדיין אינו מספק ולבחור באלטרנטיבה אחרת.

3. יום אחד ואולי לא רחוק במיוחד, אנשים יפסיקו את הפסילה המיידית הזו של מאזדה3 רק על סמך העובדה שהיא נפוצה עד לזרא. אני באופן אישי מכיר אי אלו אנשים שהיו מוכנים לבלוע את הגלולה המרה של "עוד כבשה בעדר" עבור מכונית משפחתית בעלת מגרעות לא מעטות אך מהנה לנהיגה. לא מכונית ספורט אבל טובה יותר בתחום הדינמי מלא מעט מוליכות שולל מקצועיות רבות מוניטין.

4. אייל יקירי, דני שטיינמן? כתב חדש? ממש לא.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אנחנו מחכים בכיליון עיניים.
כולי תקווה שהכתב מצליח לעצום עיניים בלילה.

בכליון עיניים זה חתיכת סופרלטיב.

אני לא זוכר שאני חיכיתי בכליון עיניים לאיזושהיא משפחתית 1.6 ל' אוטומטית.

במחשבה שניה, אני לא זוכר יותר מדי דברים באופן כללי שלהם המתנתי בכליון עיניים.

טובים הם חייו של אותו עיתונאי (ושל עמיתיו, שבשמם הוא כותב בלשון רבים) אם אלה הדברים להם הוא מייחל.

כולי תקווה שב"דלק מוטורס" יענו לשוועתו קורעת הלב. ;-)

פורסם

אז הבנתי מהדיון כי

יש המחכים בהתלהבות לראות דגם חדש של רכב , מאחר וזה מעניין אותם :idea:

ואחרים ( בודדים ) גם מחכים - בחוץ לגרר :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זה כתב חדש שכנראה צריך לבנות רפרטואר (או שאני טועה?)

רפרטואר של מה בדיוק? איזה קשקוש.

לא צריך לקרוא כל דבר כפשוטו. מה גם שקרמבו צודק - ה-3, אם תרצו או לא, היא מכונית חשובה מאוד לשוק הישראלי. אז כן, גם אם היא מעניינת ת'תחת שלי בסופו של דבר מבחינת נהיגה נטו, היא צריכה לעניין מבחינת השוק (וגם זה חלק מעבודתו של כתב הרכב). בדיוק כמו שהקורולה החדשה עניינה, אגב (רק שהיא נקטלה בגלל התיבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש לי תחושה ששורת הסיכום הזאת לא חפה לחלוטין מציניות, אבל שיהיה...

לא בקונטקסט האפילוג שהיא חלק ממנו.

ציטוט נוסף של רוני

לא צריך לקרוא כל דבר כפשוטו. מה גם שקרמבו צודק - ה-3, אם תרצו או לא, היא מכונית חשובה מאוד לשוק הישראלי. אז כן, גם אם היא מעניינת ת'תחת שלי בסופו של דבר מבחינת נהיגה נטו, היא צריכה לעניין מבחינת השוק (וגם זה חלק מעבודתו של כתב הרכב). בדיוק כמו שהקורולה החדשה עניינה, אגב (רק שהיא נקטלה בגלל התיבה).

סוף ציטוט

חשובה בהיבט של טבלאות המכירות, בהיבט של קומבינות דלק מוטורס מול חברות הליסינג, במידת הנוכחות שלה על כבישי הארץ - וכן, גם כמכונית לא רעה בכלל. מבחינת השוק? אין היא חשובה יותר בעיני מעצם העובדה ש-308 האיכותית והיקרה הפכה להיות נגישה גם לקבוצה 2 - ובודאי שאינה חשובה יותר משברולט קרוז, שאני מוצא אותה מעניינת לפחות באותה מידה.

כאורח קבוע באתר המגזין שאתה נמנה על צוותו, לא זכורה לי כתבה כה פרטצ'ית ומחניפה, בה תוארו רשמי דגמים בתנאים רחוקים מתנאי הארץ(מן הסתם המכוניות שנבחנו היו גם ידניות ובעלות 5 דלתות-שהרי דובר ב-340 ליטר של תא מטען) - ובכלל, לא זכור לי שטרחתם לצטט רשמי השקות מבחן של עיתונות זרה על מי ממתחרותיה של מאזדה 3.

האמת? סידור לא רע לדלק מוטורס. מחד, לא שולחים עתונאים להשקות בחו"ל - ומאידך מקבלים רשמי נהיגה וכתבות אוהדות מן המוכן. והכסף שנחסך? מן הסתם יסבסד את חברות הליסינג עוד קצת...

אל תיקח את זה אישית. מישהו אצלכם פישל, זה קורה. העיקר שתסיקו את המסקנות הנכונות מעתה והלאה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
1. מחליפת מאזדה3 היא בהחלט מכונית מאוד מסקרנת. ההנחה כי גם הדור השני יהנה מפופולאריות דומה לזו של הדור הראשון אינה מופרכת מיסודה כלל וכלל. על כן גם רסיסי מידע וקרעי רשמים הם דבר שחוגים מסוימים מאוד צמאים אליהם.

2. ממש כמו שנשמח לקבל רשמי נהיכה ולו הכלליים ביותר על מכוניות ספורט אקזוטיות. יש כאמור לא מעד אנשים שמבחינתם גם אם אין באחוריה שילושי אותיות ומספרים בעלי ניחוח מיתוליגי (RSI, GTI, RS, VXR וכיו"ב), נקודות מסויימות באופיה של המכונית חשובים להם. לצורך הדוגמה, אותו בעל משפחה התוהה האם להמתין ל-3 החדשה, או לרכוש משפחתית אחרת כרגע, עשוי לקבל החלטה על סמך ההתרשמות שהמרווח בתא הנוסעים עדיין אינו מספק ולבחור באלטרנטיבה אחרת.

3. יום אחד ואולי לא רחוק במיוחד, אנשים יפסיקו את הפסילה המיידית הזו של מאזדה3 רק על סמך העובדה שהיא נפוצה עד לזרא. אני באופן אישי מכיר אי אלו אנשים שהיו מוכנים לבלוע את הגלולה המרה של "עוד כבשה בעדר" עבור מכונית משפחתית בעלת מגרעות לא מעטות אך מהנה לנהיגה. לא מכונית ספורט אבל טובה יותר בתחום הדינמי מלא מעט מוליכות שולל מקצועיות רבות מוניטין.

4. אייל יקירי, דני שטיינמן? כתב חדש? ממש לא.

מה הבעיה עם כך שהגעתן של מכוניות משפחתיות לא מרגשת אותי ואני לא מצפה להן "בכליון עיניים" ?

לפני שאנשים יתחילו כאן לדבר : גם ההגעה של גולף 6 לא ריגשה אותי, כשתגיע ה GTI החדשה אני אעבור למצב של "כליון עיניים" כדי לקחת עליה נסיעת מבחן, כפי שעשיתי כשהקודמת הגיעה.

מוזר, אבל לא הכרתי את הכתב. אמנם ביטלתי את המנוי לעיתון לפני כשנה אבל לא היה זכור לי השם מלפני כן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...