Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני שואל בשביל חבר, שלא מוכן להתפשר על שום דבר חוץ מיפנית ידנית מטעמי חיסכון ואמינות.

התקציב הוא בין k15-20 רכב נטו.

המתמודדות:

אימפרזה גרנד לאונה, יונדאי לנטרה (קוריאנית זה ידוע), מיצובישי סופר לנסר.

הוא לא אוהב רכבי האצ'בק או רכבים קטנים, הוא אוהב מרווח למרות שהוא לא ממש מנצל אותו רוב הזמן.

רכב שיסחוב, שיתמודד באחזקה לקויה (צעיר חסר אמצעים) ושלא חסר לו חלקים בשוק (רכב ערסים =0).

עד עכשיו הוא בדק לגבי הסופר לנסר glxi והאימפרזה gl שזה הגירסאות המפוארות על פי הבנתו, והוא חושב להוסיף את הלנטרה לרשימה, איזה דגם הוא המפואר?

בעיקרון 3 הרכבים הם 1.6 ידני משפחתי, בעלי שם של רכב אמין בשוק, איזה מהם נותן תמורה יותר טובה למחיר מבחינת איבזור וכוח?

פורסם

אם כבר יפני ואם כבר אמין אז אני הייתי גם בודק לכיוון של מאזדה 323 סדאן משנים 94-96 בערך .

אוטו אמין בצורה מופלאה, מגיב טוב מאוד, ירידת ערך כמו גרזן , וסחיר מאוד.

אה וגם שחכתי אפשר למצוא הרבה מציאות עם קילומטראז' נמוך מהדגם הזה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ערב טוב

מנסיון אישי, מומלץ מאוד לבדוק סופר לנסר ידנית 94-96

היה לי רכב כזה לפני מס' שנים, נהנתי ממנו מאוד.

חזק יחסית, אמין מאוד,חשמול מלא , צורך בממוצע - 1:12.

מומלץ.

כמו כן, מומלצת גם קורולה מהשנתונים הנ"ל למרות שקשה מאוד למצוא ידניות שמורות.

אלי

פורסם

אני לא יודע האם יש הרבה מזדות 323 סדן עם קילומטראז' נמוך, אבל זה אכן רכב מוצלח מאוד.

מכונית נוספת שכדאי לבדוק היא ניסן אלמרה 1996-1998:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=222&FromYear=&UntilYear=1998&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

מכונית אמינה להפליא (בתנאי שטופלה נכון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האלמרה והמאזדה לא ממש באות בחשבון מבחינתו, הוא מחפש רכב צעיר יחסית, ומי שמבין יודע כי סופר לנסר ואימפרזה זה רכבים בעלי פוטנציאל, המאזדה היא קובייה מידי והאלמרה לא ממש נפוצה, לא כך?

פורסם

הלנטרה מאבדת מהערך שלה מהר, כמדומני gls הוא הדגם המפואר, אבל לא ראיתי ממש צעירים נוסעים ברכב הזה, וגם אם כן אין לו פוטנציאל להיות "רכב צעירים" אומנם החלפים רבים אבל המבחר קטן.

רוב הצעירים בוחרים בסופר לנסר על פני האימפרזה, ששאלתי שכן שלי שיש לו לנסר "משופרת" והוא צעיר יחסית (18 לפני גיוס) הוא טען שגרנד לאונה זה רכב של בני המיעוטים (ואתם יודעים למי אני מתכוון פשוט לא מתכוון להכניס פוליטקה על גבי דפי הפורום) וחברים שלו הינהנו בהסכמה.

לנסר ואימפרזה הם בעלות ביצועים דומים +- ועלות אחזקה סבירה דומה.

חוץ מזה לדעתי אתה צריך ללכת על האימפרזה אם השיקול הוא שיקול קוסמטי, יש לה מודל לחיקוי (האימפרזה טורבו) לא כמו הלנסר שדורשת אילתור.

• תוכן חדש...