Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם בטוחים שבאימפרזה נכנס 6.5 בדלת הקידמית. אצלי יש 5.25 ואין הרבה מקום למשהוא גדול יותר

תקנו אותי אם אני טועה:roll:

אתה טועה- יש לי אימפרזה ונכנסים 6.5'' ללא בעיה.

לי אישית יש את המורל ואני מרוצה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דיברתי אתמול אים הליל סאונד הזה ואין אחריות על הרמקולים.

שוב חברים יקרים האים הV12 יכול להרים את המורל פולס?

מה המורל כאלה חזקים ?

אני זקוק לתשובה מאחד שיש לו את המגבר הזה.

imprza new age

פורסם

אם אתה רוצה יש פה מישהו שמוכר מגבר של זיטק חברה גרמנית מעולה, 2 ערוצים שירים את המורל באויר.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

ערב טוב לגבי הקומפוננט לסובארו אימפרזה ניכנס 5 ורבע עם הגבעה 6 וחצי ובקשר לסכום אפשר למצוא משהו יש של חברת קליבר רמקול צרפתי מדהיםםם יש הליקס גרמני יש קורל איטלקי אולי אם טיפה יותר יקרים אבל שווה כל שקל במיוחד הקליבר

פורסם

שלום לכולם,אז בסובארו אימפרזה ניכנס 6.5 או 5.25 ?

אני לא מבין חלק ממכם אומרים ככה וחלק אחר.

שאלה נוספת:האים יש הבדל במחירים בין סוגי הגדלים של המורל?

כלומר בין 6.5 ל5.25,והאים יש קשר בין HU מסוים לאופן העבודה של הסאב ?

אני פשוט מנסה להבין היה לי קלריון 945 ושמעתי איתו פגז והסאב דפק פצצה

ולפני שלושה שבועות שידרגתי את הקלריון לדאבל דין ואיכות השמיעה השתנתה והסאב בקושי דופק למרות כל המישחקים במגבר.

שוב תודה לכולם על העזרה אתם נהדרים חג שמח לכולם.

imprza new age

פורסם
אפשר למצוא משהו יש של חברת קליבר רמקול צרפתי מדהיםםם יש הליקס גרמני יש קורל איטלקי אולי אם טיפה יותר יקרים אבל שווה כל שקל במיוחד הקליבר

הקליבר היחיד שאני מכיר הוא הולנדי, וגם להם יש קו מוצרים נמוך עד בינוני. על קורל מעולם לא שמעתי, מסופקני אם מדובר בחברה איטלקית או חברה בכלל :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם,היום רכשתי סט של JBL GT5-650C באוטו דיפו היתרשמות ראשונית שלי

שהם צורמים מאד אים באס בווליום גבוה, אולי המגבר לא מרים אותם טוב מדובר על מגבר שני יציאות של סופר סאונד.

אני מקווה שלא טעיתי בבחירה אים המורל פולס אנסה כמה ימים להיתרגל לשמיעה אים לא אחזיר להם את הסט הזה

בתקווה שאקבל הכסף בחזרה.

אז חברים מה אתם אומרים על הסט הזה של JBL?

מישהו מכיר אותו?

תודה שוב לכולם.

imprza new age

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אחי תגיד המורל פלוס נכנסו לך בסוף בדלת כי גם לי יש אימפרזה וקניתי לי קומפוננט של רוקפורד P1652S והם עמוקים מדי כדי להיכנס בדל אז עכשיו אני צריך סט קומוננט שהו מספיק דק כדי להיכנס בדלתות יש למישהו הצעה?

• תוכן חדש...