Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי סוויפט סדן 1991 1.3 אוטומאט

עכשיו אין נעילה מרכזית והחלונות הם לא חשמליים ( נפתחים בסיבוב )

הייתי מעוניין להתקין לאוטו נעילה מרכזית וחלונות חשמליים רציתי לדעת כמה בערך יצא לי כל העסק הזה ..?

תודה מראש

פורסם

אם יש לך חוש טכני ואתה רוצה לעשות את זה בעצמך אתה יכול לסכם את זה ב700 ש"ח.

אם אתה רוצה לעשות את הכל אצל בעל מקצוע תתכונן לשלם 1500-1800 על זה.

פורסם

בלי התקנה

נעילה מרכזית ל4 דלתות עולה 250-300 ₪

חלונות חשמל ל2 דלתות עולה בסביבות ה500 ₪

אפשר להביא מebay ואז יוצא לך שניהם בפחות מ500₪ אם תעשה במשלוח אחד ותמצא חנות זולה לשניהם.. והתקנה לבד כמובן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ורגע כמה עולה ההתקנה של הנעילה המרכזית ?

ואם כשמתקינים את זה מחלייפם את הנעילות של הדלתות כי 2 מהם די שבורות ואת הדלת של הנהג אפשר לנעול רק עם מפתח ..?

פורסם

לוקחים בערך 300+ ש"ח על התקנה ולא מחליפים לך כלום. מנועי הנעילה מתווספים למנגנון הקיים שלך בתוך הדלתות

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
את הדלת של הנהג אפשר לנעול רק עם מפתח ..?

אז עם מה אם לא מפתח?

אתה מתכוון שכבר פעם היה לך נעילה מרכזית אבל היא עובדת בצורה צולעת?

אם כן אז הסיפור יהיה לך הרבה יותר זול, מקסימום להחליף מנוע נעילה של דלת אחת או שתיים ולחזק חוטים וברגים, אין צורך במערכת שלמה חדשה אם כבר יש ישנה. זה מערכת אוניברסלית, יש לכל מתקין את החלקים שצריך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אז עם מה אם לא מפתח?

אתה מתכוון שכבר פעם היה לך נעילה מרכזית אבל היא עובדת בצורה צולעת?

אם כן אז הסיפור יהיה לך הרבה יותר זול, מקסימום להחליף מנוע נעילה של דלת אחת או שתיים ולחזק חוטים וברגים, אין צורך במערכת שלמה חדשה אם כבר יש ישנה. זה מערכת אוניברסלית, יש לכל מתקין את החלקים שצריך.

לא לא לזה התכוונתי אחי

לכל הדלתות יש כפתור של נעילה מבפנים אבל לדלת של הנהג אין כלומר אפשר לנעול רק מבחוץ עם מפתח

פורסם

"אם הוא אחיך דבר איתו בבית" מתוך כללי הפורום...

ולא, זו ממש לא בעיה גם אם אין הכנה לנעילה. במקסימום זה מאריך את זמני ההתקנה בדקה לדלת. (כולל להביא את המברגה החשמלית מהארגז כלים בבית).

אם כפתור הנעילה חסר כולל המוט המוביל בדלת הנהג עלולה להווצר בעיה בהתקנה ועליך לתקן זאת ראשית.

אם המוט המוביל ישנו ואפילו אם נפל לתוך הדלת המתקין יוכל לסדר זאת בזמן פרוק הדלת , אם תבקש.

כמו שציינו לפני-עניין הנעילה מאד פשוט לביצוע עצמי. עניין החלונות קצת פחות.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לשאול אם כבר אנחנו דשים בנושא , יש ברשותי סיאט קורדובה שקניתי השבוע . עכשיו , יש לי שלט רחוק עם כפתורי נעילה ופתיחה - העניין הוא שהשלט משפיע רק על דלת הנהג . רציתי לדעת :

1. האם יכול להיות שבעצם יש נעילה מרכזית אבל היא זקוקה לתיקון ? ואם כן , כמה תיקון שכזה יעלה בערך אצל מתקין מוסמך ?

2. ואם לא , האם יש הכנה במכונית שלי להתקנת נעילה מרכזית ובכל מקרה לינק (ב-EBAY) לערכה מומלצת או חברות מומלצות ספציפית לערכה שכזו . כמן כן המלצות לערכות חלונות חשמליים יתקבלו בברכה . תודה !

• תוכן חדש...