Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

קראתי רבות רבות פה בפורום על כדאיות יתרונות/חסרונות של עסקת ליסינג פרטי (מימוני)

יש 2 נושאים שלא ברורים לי ואשמח אם מישהו יודע ויכול לענות:

1א. האם חברת הליסינג מתחייבת לקנות ממני את הרכש בסוף התקופה?

1ב. האם בסוף התקופה, בין אם יש עסקת המשך או שאין עסקת המשך, מחיר הרכב הוא מחיר מחירון, או שיש תעריף אחר? על פי מה נקבע המחיר?

2. האם נכון שרכבים של ליסינג, כולל רכב בליסינג פרטי, מחוייבים טסט כבר מהשנה הראשנה (להבדיל מרכב חדש פרטי שמחוייב ביצוע טסט לאחר שנתיים)?

תודה!

פורסם

1 א.אם את ה מדבר על שיטת הלוואת הבלון שהרכב בבעלותם לאורך כל התקופה ולבסוף אתה מזכה ועושה טרייד לחדשה,

אזי התשובה היא "כן".

כמובן שלכל חברה יש תקנון וכללים משלה ורצוי שתבקש לעבור על חוזה לדוגמא כדי לקרוא את כל הפסיקים הקטנים מראש.

1 ב.במידה ומדובר בשיטה שלעיל: אז המחיר יחושב עפ''י המחירון ביום חתימת החוזה ואתה משלים להם את ההפרש למחירון שהיה ביום החתימה.

במידה ומדובר על ליסינג פרטי, ולא על שיטת הלוואות בלון בליסינג(איזי פיי), אז יש אחוז קבוע מראש מה שנקרא: עמלת טרייד אין.

ובחלק מהמקומות יעשו גם הפחתה על העובדה שהרכב ליסינג.

למרות שאני לא חושב שתהיה לך בעיה שיהיה רשום בחוזה אחוז ידוע מראש של הפחתה בטרייד עתידי ,כמובן כפוף לבדיקה ביום שתחזיר את האוטו.

1ג. לא ידוע לי אז איני רוצה להטעות אותך.

• תוכן חדש...