Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

הקיץ מתקרב והחלטתי להתחדש במצלמה חדשה עד היום שימשה אותי מצלמה דיגטלית פשוטה

SONY SYBERSHOT 3.2 MP

המצלמה פשוטה ונוחה לתפעול אך אינה עונה על כל הדרישות כמו זום גדול יותר ואורך חיי סוללה כמו כן לוקח המון זמן בין צילום תמונה אחת לזאת שאחרייה כאילו למצלמה לוקח זמן להתאפס .

טוב בכל מקרה ראיתי מספר מצלמות שונות ומשונות ברשת.

החל מ 400 שח ועד ל 2000 שח

אני מחפש מצלמה יחסית קלה לתפעול ,איכות תמונה מעולה,זום גדול,צמצם זריז, ובשוק יש המון סוגים שונים ... להלן מספר דוגמאות שאהבתי.

IXUS80 / SD110 של קנון

PowerShot SX10 IS 10MP

מצלמה דיגיטלית ניקון S550 10MP זום אופטי X5

10MP דגם E-400 כוללת עדשה ED 14-42 של אולימפוס

התקציב הוא עד 1500 שח

תודה

פורסם

טוב,

אז קודם כל הבחירה המועדפת עלי היא האולימפוס, וזו בהנחה שהחזקת אותה, והיא התאימה לך בגודלה.

היא שונה מאוד משאר האפשרויות שהצגת, מפני שהיא כבר משתייכת לקטגורית מצלמות ריפלקס (SLR).

העדשה מעולה ובקרופ פקטור של אולימפוס (X2) אתה תקבל עדשה בטווח 28-84 בהקבלה ל35 מ"מ.

לא רחבה במיוחד וגם לא צרה במיוחד אבל נעה בתחום הנורמל הטוב.

מבחינה אופטית היא מצויינת.

יתרון חשוב לאולימפוס זה מייצב תמונה בגוף העדשה, ניקוי חיישן יעיל, ושליטה מצויינת על כל הפרמטרים. מבחינת איכות תמונה אתה תקבל את המיטב מבין המצלמות שהצגת.

החסרון במצלמות של אולימפוס הוא שוק יד שניה של עדשות, אביזרים ואנשים שמוכנים לקנות אותה ממך לאחר מכן.

אם כל זה אינו מפריע לך, הייתי הולך עליה בלב שקט.

אם בכל זאת חשקה נפשך ב SLR, אולי תברח לאיזור ה-קנוניקון ושם יש לך כבר מגוון רחב של אפשרויות, הכל בנוגע לתקציב. ואם אתה מוכן להתפשר על יד שנייה, אז זו גם דרך מצויינת להתחיל.

הייתי ממליץ לך להתייעץ מעט בפורום d-spot.co.il יש שם אנשים נחמדים, ופורום לפני קנייה מצויין.

בטוח שתלמד הרבה.

בכל מקרה, הכי חשוב, זה ללכת ולנסות. לא רק לראות מחירים בזאפ ונתונים יבשים.

בהצלחה :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

בשעה טובה נראה לי שמצאתי את המצלמה החדשה.

את האמת בהתחלה נדלקתי על המראה שלה ואחר כך על כל השאר

מדובר ב 10.1MP סוני Full HD דגם DSC-T700

להלן מפרט חלקי של המצלמה.

המצלמה מגיע עם זיכרון מובנה של 4 GB

מצלמת סטילס דיגיטאלית Full HD

יציאת HDMI - מושלם לבעלי מסכי LCD

Smile Detection - המצלמה מזהה חיוך ורק אז מצלמת !!

Face Detection - מערכת הקובעת את נתוני הצילום לפי זיהויי הפנים בלבד

מסך נגיעה LCD ענק 3.5 אינץ עם 921.000 פיקסלים !!

גוף אלומיניום

מייצב תמונה אופטי

צילום קטעי וידאו באיכות גבוהה כולל סאונד כולל יכולת ביצוע זום !!!

מעבד וידאו BIONZ רב עוצמה

פיקסלים, רזולוציות

כמות מגה פיקסל:

10 מגה פיקסלרזולוציה מקסימלית:

3648x2736סה"כ רזולוציות לבחירה:

7 כמות פיקסלים אפקטיביים:

10.1 מגה פיקסלזום אופטי ודיגיטלי

זום אופטי:

X4זום דיגיטלי:

X10מייצב תמונה אופטי:

כלולזום לאחר צילום:

כלולצילום וידאו, מסך

צילום סרטון וידאו:

כלולוידאו עם סאונד:

כלוליציאת וידאו:

כלולפורמט יציאת וידאו:

PAL ,NTSCמסך אחורי LCD:

כלולגודל מסך באינ'ץ:

3.5 אינ'ץפלש , מקרו

צילום מקרו:

כלולטווח מקרו:

1 ס"מפלש:

כלולמצבי פלש:

5 מצביםפלש אוטומטי:

כלולהפחתת עיניים אדומות:

כלולפונקציות נוספות

צילום עצמי:

כלולעריכת תמונה לאחר צילום:

כלולצילום רציף:

כלולטווח רגישות:

80-3200פוקוס אוטומטי:

כלולממשק חיבור, תוספות

התחברות למחשב:

USB 2.0אפקטים לאחר צילום:

כלולסוללות וזיכרון

סוג כרטיס זיכרון:

MSזיכרון פנימי:

4000 MBכמות סוללות להפעלה:

סוללה אחתסוג סוללות:

סוללת ליתיוםנתונים פיסיים

צבע:

לפי מלאי אצל הספקמשקל:

155 גרם

Slide Show - יצירת מצגות עם מוסיקה גם בפורמט HD

מצב צילום 16:9 אמיתי - אידיאלי לבעלי מסך בפורמט רחב

מסך Hybride המאפשר צפייה גם בתנאי תאורה קיצוניים.

Iscn - בחירה אוטומטית של תכנית צילום

עדשת Carl Zeiss סופר איכותית מסדרת Vario - Tessar

STAMINA- משופרת המאפשרת צילום רציף של 250 תמונות בעזרת הסוללה המסופקת.

טכנולוגיית Double Anti-Blur לקבלת תמונות חדות במיוחד, המורכבת משני אלמנטים:

מייצב תמונה ורגישות (ISO) גבוהה במיוחד 3200

BURST צילום מהיר במרווחים של 0.64 שנייה

אפקטיים יחודיים : עין הדג,צילום צבע של חלק מהתמונה,פוקוס חלקי ועוד

אביזרים מסופקים :סוללת ליתיום NP-BD1, מטעןBC-CSG, כבל מולטי וידאו וחיבור למחשב, תקליטור, סטיילוס,

משקל : 155 גרם ( 177 עם הסוללה)

חשוב לי לדעת מה דעתכם לפני שאני מבצע הזמנה

אני אשמח לשבוע גם תגובות שליליות.

תודה

פורסם

די ברור שאתה מחפש מה שנקרא compact super zoom או enthusiast compact כלומר מצלמה שהיא קטנה וקומפקטית אבל עדיין עם יכולות זום גבוהות (X10), עדשה גדולה וגם שניתן יהיה לשלוט על כל ( או רוב) הדקויות של צילום תמונות איכותיות ולא רק הסתמכות על העדפות היצרן כמו שברוב הקומפקטיות (לדוגמא קנון 590A או , 1000A) תוך כדי שמירה על גודל פיזי קטן ומשקל נמוך (משהו שאפשר לשים בתיק)

הSX110 של קנון שציינת היא דוגמא קלאסית לזה והיא אכן בין המומלצות.

אני קניתי לבת דודתי את Panasonic Lumix TZ5 שהיא המתחרה של הקנון ואני מאוד מאוד מרוצה (צילמנו ביחד כבר 500 תמונות ו-3 וידאוים). אתה אולי לא מכיר את המותג למרות שהוא ללא ספק מהמובילים בעיקר בגלל שפנסוניק קנו את לייקה בתחילת עידן הדיגיטליות ושמים את העדשות המעולות שלהם. (בדומה לסוני שמשתמשים בעדשות של צייס). יכול להיות שהייתי קונה לה את הקנון אבל היא לא רצתה מצלמה עם בטריות AA כמו הקנון.

המחיר של הTZ5 הוא כ-1250 ש"ח. כמו כן יש לה יכולות וידאו מצוינות (מתפקס מהר יחסית למצלמה סטילס דיגיטלית)

דר"א אני שמעתי מחמאות על המצלמה דרך הפורום לאחר שמישהו שאל את אותה השאלה ולכן אני ממליץ לך לחפש בפורום באופציית החיפוש.

יכול להיות שאתה מתכוון למצלמה מסוג אחר וזה מה שנקרא סופר זום כמו Lumix DMC FZ28 שזה בעצם מצלמות יותר גדולות עם עדשות גדולות יותר אבל הם לא כל כך קומפקטיות. בכל מקרה אני ממליץ לך להסתכל ב-dpreview.com יש להם reviews על כל המצלמות החשובות שיוצאות לשוק ותחפש את המומלצות שלהם. אני יודע שיש עוד אתרים אבל זה נחשב לאחד המובילים ואני עוד לא טעיתי אם אף מצלמה שקניתי אחרי שקראתי שם (סה"כ 4 מצלמות)

הנה דוגמא למה שאני מדבר: http://www.dpreview.com/reviews/Q408enthusiastgroup/page13.asp

הדף הזה הוא הסיכום של השוואה בין הדגמים המובילים אבל תעלה למעלה ותוכל לקרוא מההתחלה של ההשוואה.

בהצלחה

פורסם

http://www.dpreview.com/reviews/Q408slimgroup/page15.asp

הנה review על המצלמה שבחרת

טובה אבל לא מדהימה...

היא נורא קטנה, אתה יודע? האם זה מה שאתה מחפש?

הטעות הכי גדולה היא לקנות מצלמה על פי איך שהיא נראית ( או על פי כמה מגה פיקסל היא נותנת).

אם אתה מעונין במצלמה קומפקטית אבל עם ביצועים טובים יחסית (לקומפקטית) אני ממליץ לך בלב שלם על

canon SD880IS .קנון שמו בה את הסנסור החדש שלהם שאין בזולות יותר כמו ה-A1000 . לא האמנתי כשראיתי איזה תמונות היא מוציאה בכל תנאי אור עם העדשה הקטנה הזאת. אבל היא רק x4 לי זה חשוב שתהיה גמישות בזום ושאני אוכל לצלם מכל מרחק לכן אני לא קונה פחות מ-x4.

פורסם

טוב, אז הסתכלתי על שאר המצלמות שציינת חוץ מה-canon sd110.

אני מבין שאתה כן מחפש מצלמה קומפקטית קטנה ולא compact super zoom

מה שנקרא super compact

בכל מקרה ה- sd110 יותר גדולה מהן והרבה יותר מוצלחת.

ה-review שציינתי בהודעה הקודמת יעזור לך בחיפוש אבל אולי תשקול גם קומפקטיות ולא רק מאוד קומפקטיות. לדעתי ההבדלים לא גדולים בגודל או במשקל והאיכות לרוב יותר טובה בקוצמפקטיות רגילות. שובץ ה-sd880 מדהימה לדעתי

בהצלחה

פורסם

טוב לאחר שביליתי את רוב השבת מול האינטרנט בנסיון להבין מה לבחור הגעתי ל 3 מתמודדים סופיים.

1. הסוני T700 אכן מצאתי כמה ביקורות שהורידו ציפיות אבל עדיין יש בה משהו מאוד מאוד מושך-יכול להיות שהעיצוב והצורה ובנוסף גם צג מגה וזה שאפשר להכניס אותה לכיס המכנס בקלות בטיול

2. Panasonic Lumix DMC-TZ5 אחרי שראיתי והבנתי מה זה המצלמה הזאת שכוללת עדשה של לאיקה וזזום X10

התאהבתי גם בנוסף שנראה לי שהיא תיתן תמונות יותר איכותיות מהסוני.

קצת מפריע לי הגודל שלה וזה שאי אפשר להכניס אותה לכיס יחסית בקלות אבל איזו איכות

3.Canon PowerShot SD880 ELPH / Digital IXUS 870 IS את האמת נראה לי סבבה של מצלמה אבל לא כלכך התחברתי אלייה וגם רוב הקנון שאני ראיתי מוציאות עיניים אדומות כמעט תמיד

נראה לי שהקרב הוא בין סוני ל TZ5 עדיין לא סגור מה מהן לקחת

פורסם

הסוניי הזו עם כל המפרט בגודל מגילת העצמאות היתה לי בידיים 3 שבועות ואני יכול לאמר שזה עוד אחת מהמוצרים הנכשלים שלהם.

פשוט גרועה!

נתחיל מזה שהתמונות הם באיכות של מצלמת 500 שקל

המסך מגע זה הדבר הכי מסורבל שקיים, בשביל כל אופציה אתה מוצא את עצמך "מנהל שיחה" עם מחשב כף יד

גם באור יום ממש לא רואים כלום במסך מגע

הקטע של הצילום-חיוך זה הדבר הכי מפגר שיש, אתה בא לצלם 2 אנשים, אחד בידיוק לועס והשני מחייך בטעות והופ זה מצלם ואז ההוא שלעס נזכר לחייך בזמן שהשני כבר מחק את החיוך והופ זה מצלם ואז שניהם מיתפוצצים מצחוק והמצלמה הופ מצלמת שהם סגרו את העיניים מרוב צחוק וכשהם פותחים את העיניים הם מורידים את הראש עם חיוך והופ צילום ואז אתה בעצמך מתפקע מהחוסר טאקט של המצלמה והחברה מוכנים מחייכם ואז המצלמה מצלמת בידיו שקטעת להם את הראש כי זזת מהפריים ותאר לך שבפריים יש יותר מ 2 אנשים..סיוט

כמו כן במצלמות קומפטיות יש לי ממש רושם רע מקנון/אולימפוס/קסיו.

תמיד אני יעדיף את האיכות תמונה הסופית של קודאק/ניקון/פנסוניק אפילו שלמתחרות באותו מחיר יהיה מפרט מרשים יותר, בשורה התחתונה מיבחינת שימושיות ואיכות התמונה אלו השלישיה המנצחת בקומפקטיות

לדעתי לך על הפנסוניק, אם חשובה לך מצלמה שממש נכנסת לכיס עם עדשה שלא יוצאת החוצה אז לך על קודאק משהו מקביל או טוב יותר מ M1033 (כולל)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סקירות רלוונטיות. אבל לפני, אתה צריך להחליט איזה גודל מצלמה אתה רוצה.

אלו קטנות יותר (החלוקה בין שתי הסקירות מוזרה, אבל המומלצות שם הן מומלצות):

http://www.dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/page12.asp

http://www.dpreview.com/reviews/Q408enthusiastgroup/page13.asp

בסקירה הזו תתעלם מהזוכה. זו מצלמה מעולה לשימושים מסויימים, אבל אין לה כמעט זום.

אם אתה מחפש מצלמת סופר-זום גדולה יותר:

http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page16.asp

ויש את יוצאת הדופן, שזו ה-DSLR של אולימפוס. שים לב, עדשה 14-42 איננה מכסה טווח מספק לרב האנשים. אולימפוס נותנת DSLR טובות במחיר מצויין ובגודל נוח (הן משתמשות בחיישן בגודל ופרופורציות שונות וייחודיות) ועם עדשות רמת כניסה טובות, אבל צריך עוד עדשה לכיסוי טווח. ל-DSLR יש יתרונות בכל הקשור לאיכות תמונה וביצועים (מהירות פוקוס, מהירות בין תמונה לתמונה) אבל אין וידאו, חייבים לצלם דרך העינית ועוד.

מעבר לזה אני לא מכיר את הדגם הספיציפי, שהוא די מיושן, אבל זו אלטרנטיבה מעניינת למצלמות סופר-זום, גם חדישות יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי מה שאני מבין ה Canon SD880 IS היא המומלצת על ידי רוב האנשים בתור הקומפקטית האיכותית.

השאלה היא האם לא עדיף ללכת על PowerShot SD900וCanon ???

פורסם

אתה מבין לא נכון.

ה-SD880 היא מצלמה טובה למי שרוצה מצלמה קטנה ואוטומטית לחלוטין ומוכן לוותר על זום.

ולמה לקנות SD900?

פורסם

חשבתי שאולי דגם יקר יותר יתן יותר איכות.

אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות

אני מחפש איכות וזום אבל לא בא לי להסתובב עם תיק

פורסם

Panasonic TZ5 או Fuji F100 (קרא את סיכום הביקורות על שתיהן ותחליט).

ל-TZ5 יש יותר זום, ל-F100 יתרון איכות תמונה מסויים ב-ISO גבוה.

• תוכן חדש...