Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב לחברי הפורום.

אני מעוניין בצביעת הרכב שלי .

לצורך העיניין יונדאי סונטה.

אני מעוניין לקבל טווח מחירים של עלות צביעה כוללת לרכב.

תודה לעוזרים

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה.

נרכיב טיפה בשביל הידע שלי .

ברכב יש שריטות טיפה עמוקות (מה שווקס לא מתקן) ויותר מזה נשאר רק פשוט לצבוע, בוא נגיד שצביע כוללת נטו לא יותר מזה.

אחרי המיקוד הזה שהבאתי, לפי דעתך מה טווח המחירים?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

תראה במידה ואין מכות רציניות שיש ליישר, העבודה כוללת שיוף כל הרכב עד ליסוד, צביעה בפילר ושיוף נוסף להחלקה של פני השטח ואחרי זה צבע.

זה הרבה עבודה שכן יש לפרק ידיות ,גומיות למיניהן ולאחר מכן להרכיב הכל חזרה.

אני צבעתי שני רכבים כשבשני המקרים הפשטתי את הרכב לגמרי עד למצב ששלחתי לפחח רק מה שיש לצבוע מבחינת פח חשוף והוא לא היה צריך לעשות כלום מהבחינה הזאת.

המחירים שקיבלתי היו בסביבות חמש וחצי אלף.

מה שחשוב זה למצוא בעל מקצוע טוב ושאיכות העבודה תחזיק לאורך זמן, הכי פשוט זה לעבור מספר בעלי מקצוע להתרשם מהעבודה ולקבל הצעת מחיר.

• תוכן חדש...