Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן שלנו בן שנה ושלושה חודשים והוא הספיק למצות את הדיסק של רמות 1-2-3, שמגיע יחד עם הקומפי.

זאת לא חוכמה גדולה בהתחשב בזה שכל הפעילות כוללת זיהוי מקשים עם ציורים של פיל, פסנתר, שמש וכו' והקלדה עליהם.

האם הדיסקים הנוספים שניתנים לרכישה, מאתגרים יותר?

פורסם

הדיסק של הפנתר הוורוד מלמד לספור מאחד עד עשר. גם הגרפיקה שלו עדיפה.

הדיסק של"תיקי ובו" מלמד שירים ויש גם כמה משחקים נחמדים. נכתב ע"י הסופרת דתיה בן-דור

פורסם
זאת לא חוכמה גדולה בהתחשב בזה שכל הפעילות כוללת זיהוי מקשים עם ציורים של פיל, פסנתר, שמש וכו' והקלדה עליהם.

הרבה פעולות שנראות כ "לא חכמה גדולה" הן די מאתגרות עבור פעוטות שלומדים דברים רבים (גם אם פשוטים) לראשונה בחייהם. כשהפעוט לוחץ על השמש, הוא גם רואה אותה על המסך, שומע את המילה "שמש" וזה אחלה תרגול בשבילו

אני בהחלט מבין לליבך. אחרי שעה שמהרמקולים של המחשב בוקעים ללא הפסקה "אופניים, עוד אופניים, פרפר, עוד פרפר, כדור, עוד כדור". הדבר היחיד שאפשר לרצות זה דיסק אחר :-)

האם הדיסקים הנוספים שניתנים לרכישה, מאתגרים יותר?

אכן, יש לקומפי דיסקים מאתגרים יותר ועשירים יותר בתוכן. יכול להיות שהם מיועדים לגילאים מתקדמים יותר אבל זה בהחלט לא מזיק לילד להנות מהם בהתאם לגילו.

יש גם דיסקים של "סדרת בייבי קומפדיה" ומן הסתם יש עוד חברות. אם אתה רוצה לבדוק לפני רכישה - אני בטוח שתוכל למצוא דיסקים בחמור.

הדיסק של"תיקי ובו" מלמד שירים ויש גם כמה משחקים נחמדים

אם אני זוכר נכון, הדיסק של "תיקי ובו" נקרא "הבית שלי". במקרה שלנו, הילדה לא התעניינה בלימוד השירים אבל פיתחה יחס הרבה יותר סובלני וידידותי לנושא המקלחת וצחצוח השיניים.

אבל הדיסק אכן מלמד שירים. רק שמי שלומד את השירים בסופו של דבר הם אבא ואמא. כן, אנחנו אלה שנדבקו בשיר והתחילו לשיר: "אני מצחצחת שיניים, טרילילילי. בסבון ומים, טרילילילי. והלכלוך מהר מהר בורח"

• תוכן חדש...